הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט LB

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
אני עושה LB. השרירים שאחראים על פתיחת הברכיים אצלי לא ממש גמישים וחזקים ככה שאם אני עושה עמידה רחבה אני לא שובר מקביל
אני עושה עמידה צרה שדי נוחה לי, והירידה היא בעצם מין קריסה כזאת לבור לא משנה כמה חזק אני מנסה להחזיק כיווץ. ומהבור אני פשוט מקבל מין באונס כזה ועולה למעלה. מסתבר שאני עושה LB שיותר מזכיר HB ATG רק עם פוזיציית מוט של LB
לפעמים קורה שאם המשקל גבוה מדי\זה לא היום שלי אני קורס לבור ולא מצליח לעלות
יש איזה נזק בסקוואט מהסוג הזה?
כאילו לי אישית זה מרגיש הכי נוח. אני שובר מקביל והכל סבבה.
השאלה היא האם סקוואט כזה מגביל אותי במשקלים בצורה כלשהי?

אני גם לא מצליח לשמור על כיווץ במשקלים גבוהים, אני פשוט קורס לתחתית ומאבד המון אנרגיה מלנסות לעלות..
אם אני עומד בעמידה רחבה אז אני בקושי שובר מקביל וגם מרגיש לי לא יציב.

סרטון יהיה עוד כמה ימים אם יש צורך. מדובר בסקוואט תקין לחלוטין ושובר מקביל והכל די בסדר. חוץ מזה שאני קורס מעט מהר לבור ויורד נמוך מדי, לא ATG מלא אבל בהחלט מתקרב.

ועוד משהו, אני יכול להתאמן רק פעמיים בשבוע. גם כי קשה לי להתאושש וגם כי אני בתקופת מבחנים ויש לי גם הרבה אימונים בזמן האחרון..
פעמיים בשבוע מספיק?

לגבי השאלה השנייה, פעמיים זה המינימום של המינימום ואם אתה בתקופה לחוצה ומתליח להתאמן רק פעמיים לפחות תעשה התאמות בתוכנית ככה שלא תלך אחורה באימונים וכן תצליח לשמור על תדירות סבירה ואימון כבד.

לגבי הסקוואט, סרטון מאוד מאוד יעזור פה אבל באופן כללי לצלול בצורה לא מבוקרת לבור זה הרגל רע מאוד בעיקר ברגע שתעבוד עם משקלים גבוהים אז צריך להבין מה שורש הבעיה ולטפל בנושא, וסרטון מאוד יכול לעזור פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית