עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה קשור לBPI שאתה ממליץ עליהם? לפי השם משתמש... וכמה הוא עולהBpi bulk muscle או Optimum Nutrition pro gainer
חחח לא סתם שמתי בשם והוא עולה באמינושופ 348 ל2.6KGאתה קשור לBPI שאתה ממליץ עליהם? לפי השם משתמש... וכמה הוא עולה
שניהם של BPI.. על סמך מה אתה אומר שהם הכי מומלצים אחי?חחח לא סתם שמתי בשם והוא עולה באמינושופ 348 ל2.6KG
בולק מאסל | גיינר bpi | bulk muscle
זה גם טוב
מאסל מאס ג׳יי קאטלר - Muscle Mass By Jay Cutler
שניהם של BPI.. על סמך מה אתה אומר שהם הכי מומלצים אחי?
לדיימטייז יש סופר מאס ועלית מאס. מה מהםהערכים שלהם טובים, זה הכל.
יש לך גם Dymantize mass gainer
לדיימטייז יש סופר מאס ועלית מאס. מה מהם
מחפש עליה נקיה (יחסית כי בכל זאת זה גיינר ולא אוכל) ולא רבת סוכרים.זה תלוי בדיאטה שלך ובמה מתאים לך לערכים
מחפש עליה נקיה (יחסית כי בכל זאת זה גיינר ולא אוכל) ולא רבת סוכרים.
תודה רבה. נראה שיחס עלות תועלת עדיף בהרבה לקחת את הסופר מאס לא?הינה הערכים של Elite mass:
![]()
והינה הערכים של Super mass:
![]()
תבחר את האחד שמתאים לך לערכים היומיים שלך ויהיה לך נוח יותר לשימוש, בנאדם שאוכל מספיק פחמימה ביום יכול לקחת את הראשון ובנאדם שלא ייקח את השני, אני מאמין שאתה מודע לצריכת החלבון, פחמימות ושומנים היומית שלך אז תבחר את הגיינר שממלא את הצרכים.
תודה רבה. נראה שיחס עלות תועלת עדיף בהרבה לקחת את הסופר מאס לא?
כנראה כמות מינימלית כדי לשים את זה על האריזה - אם הכמות היית גדולה אני מאמין שהם היו משתמשים בזה כדי לשווק את האבקהעליה נקייה לא תשיג מהגיינרים שיש בארץ, כי כולם מפוצצים סוכר
אם הייתי צריך לבחור ממה שיש פה הייתי הולך על זה של BPI כי הוא גם מכיל פחמימות לא מסוכר, אבל אני לא יודע באיזו כמות
גם אני מאמין בזה, שים לב שעל התווית זה רשום אחרון מכל הפחמימות, אז זה אומר שיש שם הכי מעטכנראה כמות מינימלית כדי לשים את זה על האריזה - אם הכמות היית גדולה אני מאמין שהם היו משתמשים בזה כדי לשווק את האבקה
יש לי אופציה להביא מחו"ל, על מה אתה ממליץ אז?עליה נקייה לא תשיג מהגיינרים שיש בארץ, כי כולם מפוצצים סוכר
אם הייתי צריך לבחור ממה שיש פה הייתי הולך על זה של BPI כי הוא גם מכיל פחמימות לא מסוכר, אבל אני לא יודע באיזו כמות
צריך פחמימה אבל עם זאת שתיהיה מכמה שפחות סוכר ויותר רכיבים איכותייםתוציא עלות מהמשוואה, קודם כל תדע מה אתה צריך, אתה צריך יותר פחמימה או פחות פחמימה?
כנראה כמות מינימלית כדי לשים את זה על האריזה - אם הכמות היית גדולה אני מאמין שהם היו משתמשים בזה כדי לשווק את האבקה
אם יש לך אופציה להביא מאירופה, הייתי הולך על הגיינר של reflex nutrition, זה הגיינר היחיד שאני מכיר שיש לו פחמימות סבבהיש לי אופציה להביא מחו"ל, על מה אתה ממליץ אז?
אבל זה רק פחמימה, יש שם גרם חלבון למנה (למרות שזו אחלה תוספת לאבקת חלבון כדי להפוך אותה לגיינר)גם ך real food של ריצ פיאנה אבל הוא כרגע לא במלאי כי יש להם מחסור בבטטות (אמיתי)