הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר איכותי

ran1995

משתמש מתחיל
136
15
נק' מוניטין:
15
136
15
איזה גיינר בשוק כיום נחשב הכי "נקי" ועם כמה שפחות סוכרים שלדעתכם מיותרים.?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
הערכים שלהם טובים, זה הכל.
יש לך גם Dymantize mass gainer
לדיימטייז יש סופר מאס ועלית מאס. מה מהם
אני רואה גם למשל שגיינר של אקסטרים למשל במנה יש 1200 קלוריות ופה רק 600.. אפשר הסבר קטן אך ולמה? כי ב600 קלוריות הם מופחתי סוכר?

מחפש עליה נקיה (יחסית כי בכל זאת זה גיינר ולא אוכל) ולא רבת סוכרים.

הינה הערכים של Elite mass:
elite%20mass%20info-500x500.png

והינה הערכים של Super mass:
super-mass-.jpg

תבחר את האחד שמתאים לך לערכים היומיים שלך ויהיה לך נוח יותר לשימוש, בנאדם שאוכל מספיק פחמימה ביום יכול לקחת את הראשון ובנאדם שלא ייקח את השני, אני מאמין שאתה מודע לצריכת החלבון, פחמימות ושומנים היומית שלך אז תבחר את הגיינר שממלא את הצרכים.

• פותח/ת השרשור
הינה הערכים של Elite mass:
elite%20mass%20info-500x500.png

והינה הערכים של Super mass:
super-mass-.jpg

תבחר את האחד שמתאים לך לערכים היומיים שלך ויהיה לך נוח יותר לשימוש, בנאדם שאוכל מספיק פחמימה ביום יכול לקחת את הראשון ובנאדם שלא ייקח את השני, אני מאמין שאתה מודע לצריכת החלבון, פחמימות ושומנים היומית שלך אז תבחר את הגיינר שממלא את הצרכים.
תודה רבה. נראה שיחס עלות תועלת עדיף בהרבה לקחת את הסופר מאס לא?

עליה נקייה לא תשיג מהגיינרים שיש בארץ, כי כולם מפוצצים סוכר
אם הייתי צריך לבחור ממה שיש פה הייתי הולך על זה של BPI כי הוא גם מכיל פחמימות לא מסוכר, אבל אני לא יודע באיזו כמות

אם הייתי צריך לבחור ממה שיש פה הייתי הולך על זה של BPI כי הוא גם מכיל פחמימות לא מסוכר, אבל אני לא יודע באיזו כמות
כנראה כמות מינימלית כדי לשים את זה על האריזה - אם הכמות היית גדולה אני מאמין שהם היו משתמשים בזה כדי לשווק את האבקה

כנראה כמות מינימלית כדי לשים את זה על האריזה - אם הכמות היית גדולה אני מאמין שהם היו משתמשים בזה כדי לשווק את האבקה
גם אני מאמין בזה, שים לב שעל התווית זה רשום אחרון מכל הפחמימות, אז זה אומר שיש שם הכי מעט

• פותח/ת השרשור
יש לי אופציה להביא מחו"ל, על מה אתה ממליץ אז?
תוציא עלות מהמשוואה, קודם כל תדע מה אתה צריך, אתה צריך יותר פחמימה או פחות פחמימה?
צריך פחמימה אבל עם זאת שתיהיה מכמה שפחות סוכר ויותר רכיבים איכותיים

גם ך real food של ריצ פיאנה אבל הוא כרגע לא במלאי כי יש להם מחסור בבטטות (אמיתי)
אבל זה רק פחמימה, יש שם גרם חלבון למנה (למרות שזו אחלה תוספת לאבקת חלבון כדי להפוך אותה לגיינר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית