הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מתקדם בסקוואט

מנו23

משתמש מתחיל
88
8
נק' מוניטין:
11
88
8
אני מצליח להעלות משקלים בכל התרגילים רק בסקוואט עדיין תקוע על 105 ... בשאר התרגילים - בנץ' 100 דדליפט 130 ופרס 65 , הסיבה אולי היא שאני כל היום על הרגליים משהו כמו עשר שעות ושאני בא לאימון הם עדיין כואבות . מה לעשות ? ועשיתי ריסט

תנסה אולי תוכנית כמו SS? זה יעזור לעלות במשקלים.
תבדוק גם אם אתה ישן מספיק ואוכל מספיק.

בנאדם שעומד על הרגליים 10 שעות ביום לא יכול לעשות SS.
אני מצליח להעלות משקלים בכל התרגילים רק בסקוואט עדיין תקוע על 105 ... בשאר התרגילים - בנץ' 100 דדליפט 130 ופרס 65 , הסיבה אולי היא שאני כל היום על הרגליים משהו כמו עשר שעות ושאני בא לאימון הם עדיין כואבות . מה לעשות ? ועשיתי ריסט
אין יותר מדי מה לעשות אם הרגליים שלך מותשות. תנסה לעבוד על סקוואט פעמיים בשבוע, בתצורת פירמידה, משהו כמו 5x5 עם קפיצות באחוזים, משהו כמו 40-55-70-85-100.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק..ניסיתי לעשות SS והתקדמתי איתה טיפה אבל כרגע לא הולך.. אני ילך עם העצה שלך כי אני משתעמם מלג פרס ומעדיף סקוואט , השאלה היא אם לא יהיה לי חוסר איזון בגוף עצם העובדה שהבנץ' שלי מתקרב לסקוואט במשקלים ..? אולי להוסיף תרגיל לרגליים או משהו , תודה .

השאלה היא אם לא יהיה לי חוסר איזון בגוף עצם העובדה שהבנץ' שלי מתקרב לסקוואט במשקלים ..?
אין מה לעשות. יש גם חיים מחוץ למכון.
אולי להוסיף תרגיל לרגליים או משהו , תודה .
אתה לא מסתדר עם הסקוואט כמו שהוא, אז אתה רוצה להוסיף תרגילי עזר?
אמרתי לך כבר איך להתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית