הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל הדרך לקוביות

ואני עושה abcde וזו ההתקדמות הכי טובה שהיתה לי...
נשים בצד את זה שיש דדליפט בנפח שזה דפוק בפני עצמו, הוא שם רק ראק פולס אחר כך
איך אתה מצדיק את זה?

ביתריסט ההשוואה בין מה שאמרת לא כל כך במקום, ראק פול הוא דדליפט חלקי, גוד מורנינג הוא לא סקוואט חלקי

שיהיה לך לבריאות, ואם אתה לא מבין למה צריך לבצע תנועה כדי להתחזק בה אז חבל.
אני לא מצדיק את הבחירה שלו, תשאל אותו בעצמך.

לא מבין למה אתה חושב שדדליפט ביום של הנפח זה רעיון רע, אם זה בגלל התאוששות, אז אף אחד לא אמר לך למשוך הכי כבד שאתה יכול.
מי אתה חושב שישפר לך את ההרמות שאתה לא מבצע? אלוהים?

אגב GM יכול להיות סקוואט חלקי, זה תלוי איך אתה מבצע אותו.
וכדי לעשות GM כבדים זה חייב להיות סקוואט חלקי...

אתה חושב שנפח בסקוואט וסט אחד כבד בדדליפט בעצימות זה לא מספיק בשביל להשתפר?

ואני עושה abcde וזו ההתקדמות הכי טובה שהיתה לי...
נשים בצד את זה שיש דדליפט בנפח שזה דפוק בפני עצמו, הוא שם רק ראק פולס אחר כך
איך אתה מצדיק את זה?

ביתריסט ההשוואה בין מה שאמרת לא כל כך במקום, ראק פול הוא דדליפט חלקי, גוד מורנינג הוא לא סקוואט חלקי

למה דדליפט בנפח זה דפוק? כי אתה החלטת?

מספיק , יכול להיות, אני רוצה למקסם את ההתקדמות, מקסימום אני אטעה.

---------- התגובה התווספה ב 17:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:08 ----------

דאדליפט בנפח זה רעיון גרוע אבל אתה לא חייב לסטות מהטענה המרכזית שהתכנית בנויה לא נכון.

אתה מתחיל לעצבן, אם אתה לא רוצה להסביר למה אז תפסיק לזיין במוח.
10 תגובות שלך ואמרת דדליפט בנפח זה רעיון גרוע בלי לתת סיבה אחת.

איפה כתבתי את זה?
לאנשים יש פה הסקות לוגיות מעניינות מאוד.
חלק מהדברים שאתה לומד שאתה מתאמן (ולא רק קורא ספרים/בפורומים), זה לבצע שינוי בתוכנית על מנת להשתפר.

לי הייתה בעיה למשוך עם גב מכווץ, שנבעה מחוסר תרגול של התנועה.
הפתרון שנראה לי הכי הגיוני כדי לשפר את הנקודה הזו, זה פשוט לעשות דדליפט כמה שיותר.

מספיק , יכול להיות, אני רוצה למקסם את ההתקדמות, מקסימום אני אטעה.

---------- התגובה התווספה ב 17:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:08 ----------

אתה מתחיל לעצבן, אם אתה לא רוצה להסביר למה אז תפסיק לזיין במוח.
10 תגובות שלך ואמרת דדליפט בנפח זה רעיון גרוע בלי לתת סיבה אחת.

אני חוזר לטענה המרכזית והיא שהתכנית בנויה גרוע
נגיד ואתה לאורך זמן מתאושש מהדדליפט בנפח הזה, למה ראק פולס אחריו

אותו תרגיל רק הטווח תנועה קצר יותר עכשיו תסביר לי אתה למה

בוא נגיד שיש סיבה טובה לזה שבתוכניות מתקדמות (intermediate וכו') יש גם נפח בדדליפט.

בוא נגיד שיש סיבה שבטקסס אין נפח בדדליפט (אולי יש, אבל לא ראיתי באף אחת מהדוגמאות של התוכנית לפחות), ובוא נגיד שאנחנו מדברים על טקסס ולא על תוכנית intermediate.

נ.ב עידן לא אמרתי שרשמת את זה, אני שואל כדי לדעת.

אני חוזר לטענה המרכזית והיא שהתכנית בנויה גרוע
נגיד ואתה לאורך זמן מתאושש מהדדליפט בנפח הזה, למה ראק פולס אחריו

אותו תרגיל רק הטווח תנועה קצר יותר עכשיו תסביר לי אתה למה

למה אתה חוזר לטענה המרכזית? טענת שדדליפט בנפח זה גרוע עשרות פעמים אז תסביר למה.

כי בפעמים שנכשלתי , נכשלתי בנעילה, עכשיו תסיק מסקנות למה.

טקסס היא תכנית intermediate

ביתריסט תקרא את השורה השניה בהודעה הקודמת שלי ואת ההודעה של Deus ex machina שאחריי

לגבי המשפט השני זה לא אומר שאתה צריך לשים בנפח אתה יכול לשים גם בעצימות, וזה מה שעושים בדרך כלל

בוא נגיד שיש סיבה שבטקסס אין נפח בדדליפט (אולי יש, אבל לא ראיתי באף אחת מהדוגמאות של התוכנית לפחות), ובוא נגיד שאנחנו מדברים על טקסס ולא על תוכנית intermediate.

נ.ב עידן לא אמרתי שרשמת את זה, אני שואל כדי לדעת.
טקסס היא לא תוכנית היא עקרונות.
זה שלא ראית לא אומר שאין, הבעיה בדרך שמדדליפט יותר קשה להתאושש, ולכן צריך להזהר לא לשרוף את עצמך לאורך זמן.
למה אתה חוזר לטענה המרכזית? טענת שדדליפט בנפח זה גרוע עשרות פעמים אז תסביר למה.

כי בפעמים שנכשלתי , נכשלתי בנעילה, עכשיו תסיק מסקנות למה.

אתה צריך לחשוב האם יש לך בכלל נקודות חלשות( אני לא חושב).

זה שלא ראית לא אומר שאין, הבעיה בדרך שמדדליפט יותר קשה להתאושש, ולכן צריך להזהר לא לשרוף את עצמך לאורך זמן.

אתה צריך לחשוב האם יש לך בכלל נקודות חלשות( אני לא חושב).

אני שמח שענית לו גם בשבילי.

בדיוק, ולכן אין בעיה עקרונית להוסיף לשם גם נפח דדליפט, אם רוצים להשתפר בזה. מראק פולס יותר קל להתאושש מאשר מדדליפט, לפחות לי ההרגשה הסובייקטיבית שלי. ואני לא ממש מבין מה זה "חצי דדליפט", תרגיל שמושכים ממתחת לברך שלא מערב את הארבע-ראשי לא ממש יכול להיקרא "חצי דדליפט".

טקסס היא תכנית intermediate

ביתריסט תקרא את השורה השניה בהודעה הקודמת שלי ואת ההודעה של Deus ex machina שאחריי

לגבי המשפט השני זה לא אומר שאתה צריך לשים בנפח אתה יכול לשים גם בעצימות, וזה מה שעושים בדרך כלל

זה שעושים את זה בדרך כלל(ואולי אף פעם לא ראית אנשים שעושים דדליפט בנפח) זה לא אומר שזה לא נכון, בעצימות זה ברור שיהיה לי דדליפט אם אני רוצה לשבור שיאים, הנפח בא לעזור לעצימות, ואם אני רוצה להשקיע בדדליפט אז אני מעדיף לשים דדליפט ביום נפח ולא סקוואט.

---------- התגובה התווספה ב 17:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:30 ----------

אני שמח שענית לו גם בשבילי.

זה שהוא ענה לא אומר שזה כלל ברזל.
נכשלתי בדדליפט כמה אימונים ברציפות בנעילה(התפריט שלי זה מינוס שיש לי, אבל זה נתון וזה לא הולך להשתנות בקרוב), אז אני חושב שאפשר לנסות משהו שונה שיכול לעזור לדדליפט, זאת המטרה העיקרית שלי כרגע.

בדיוק, ולכן אין בעיה עקרונית להוסיף לשם גם נפח דדליפט, אם רוצים להשתפר בזה. מראק פולס יותר קל להתאושש מאשר מדדליפט, לפחות לי ההרגשה הסובייקטיבית שלי. ואני לא ממש מבין מה זה "חצי דדליפט", תרגיל שמושכים ממתחת לברך שלא מערב את הארבע-ראשי לא ממש יכול להיקרא "חצי דדליפט".

rack pulls = partial deadlift
ברוב המקרים לרמה מסוימת...

וברור שמראק פולס תתאושש בקלות יותר כי הטווח תנועה קצר יותר

ביתריסט עדיף שתעשה ראק פולס בתור תרגיל בעצימות כדי לשפר את הנעילה אם אתה מרגיש ששם הבעיה, גם במקרה הזה הנורמה היא לעשות אותו בעצימות כדי לשפר את הנקודה החלשה

נערך לאחרונה:
rack pulls = partial deadlift
ברוב המקרים לרמה מסוימת...

וברור שמראק פולס תתאושש בקלות יותר כי הטווח תנועה קצר יותר

ביתריסט עדיף שתעשה ראק פולס בתור תרגיל בעצימות כדי לשפר את הנעילה אם אתה מרגיש ששם הבעיה, גם במקרה הזה הנורמה היא לעשות אותו בעצימות כדי לשפר את הנקודה החלשה

אני אשמח לראות סימוכין למשוואה הזאת. צריך לעשות ראק פולס בשביל להרגיש כמה התנועה שונה שם מדדליפט.
וזה שטווח התנועה מקוצר לא חייב להעיד שהתנועה יותר קלה, בייחוד עם שריר חשוב כארבע -ראשי לא לוקח בה כמעט חלק (לעומת דדליפט).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית