הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדאי להירשם למכון במרחק 1.5 קילומטר

המכון הקודם היה לי 1.5 מהבית, 20 דקות הליכה הייתי מגיע, וזה עוד עם תיק מלא בכל טוב על הגב. גם מקצר את זמן החימום. בימים גשומים כמו שהציעו תעלה על מדים וקח אוטובוס, אם לא בא לך אז שלם 6 שקל וקח אוטובוס.

קילומטר וחצי על זה אתה מתבכיין ?
אני הולך 3.5 ק"מ (אבל רק את החזור 😃 )

• פותח/ת השרשור
וואלה לא יודע איזה מכון כדאי הוא לא כזה טוב כמו שחשבתי ... אמנם יש שם 2 כלובים אבל הספה של הבנצ חרא (לא יודע הסטנדים לא בגובה המתאים יש אחד גבוהה מדי ואחד נמוך מדי אין סטנד שהוא מתאים זה בעיה רצינית) ועוד בעיה שקצת פחות מפריעה זה שיש שם כמה סוגים של פלטות וזה מעצבן לחפש זוגות זהים כדי לשים אותם בשתי צדי המוט

קילומטר וחצי על זה אתה מתבכיין ?
אני הולך 3.5 ק"מ (אבל רק את החזור 😃 )
בגלל זה אתה נשאר חטוב.
וואלה לא יודע איזה מכון כדאי הוא לא כזה טוב כמו שחשבתי ... אמנם יש שם 2 כלובים אבל הספה של הבנצ חרא (לא יודע הסטנדים לא בגובה המתאים יש אחד גבוהה מדי ואחד נמוך מדי אין סטנד שהוא מתאים זה בעיה רצינית) ועוד בעיה שקצת פחות מפריעה זה שיש שם כמה סוגים של פלטות וזה מעצבן לחפש זוגות זהים כדי לשים אותם בשתי צדי המוט
לדעתי תעשה סיבוב במכונים שאתה שוקל להירשם אליהם (אלה שבאיזור שלך או איך שאתה בוחר מכון), אל תחפש מקום מושלם אלא הכי טוב מהאפשרויות. חסרונות כנראה תמצא בכל מקום (כמו מרחק מהבית, ספה לא נוחה, לא מספיק כלובים, מה שאמרת על הפלטות, וכו) אבל תחפש מקום עם הכי פחות חסרונות, או שהחסרונות בו פחות קריטיים (נגיד כן, מעצבן לחפש זוגות זהים של פלטות אם יש כמה סוגים אבל יותר מעצבן שלא נותנים לך לעשות דדליפט או משהו).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית