הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבוע גדנע

shaiprat

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
מתאמן מסה 4 פעמים בשבוע. עוד שבוע אני יוצא לגדנע שזה מיום ראשון עד חמישי זאת אומרת שאני לא יתאמן בכלל בשבוע הזה ולא ממש יוכל לאכול כמו שצריך, לפי מה שהבנתי אמורים לישון שם 7 שעות (בטח יצא 6) ו3 ארוחות ביום אבל אני די בטוח שכדי לשמור על מאזן קלורי חיובי אני יצטרך להביא אוכל מהבית אז למישהו יש לרעיון לאןכל שנשמר טוב משהו עם חלבון וגם פחמימה טובה חשבתי על טונה וחטיפי חלבון (פחמימה אין לי ככ רעיון) אבל אשמח לעוד הצעות?
וגם אם אני לא יתאמן שבוע יש סיכוי שאני ירד במשקלי עבודה/מסת שריר?

קח שבוע מנוחה תהנה. יהיו לך המון המון המון צחוקים. אם בכל זאת אתה מתעקש אתה יכול לקחת איתך כמה קופסאות טונה ו/או סקופים של אבקת חלבון כדי לנסות לשמור על הכמויות חלבון שאתה רגיל אליהם אבל לטעמי זה מיותר. תחזור אחרי הגדנע להתאמן כמו שאתה רגיל והכל יהיה בסדר.

זה רק שבוע כמו שאמרו (אפילו פחות כי זה ראשון עד חמישי לא ?)
בתכלס אני לא מבין למה אנשים הולכים לזה אני רק סבלתי בגדנע וזה סתם חרא יהיה לך מספיק לאכול את החרא של הצבא בשירות הצבאי שלך אתה לא צריך את זה עכשיו ... זה שבוע שאתה יכול להיות בחופש בכולו (כי כולם בגדנע)

זה רק שבוע כמו שאמרו (אפילו פחות כי זה ראשון עד חמישי לא ?)
בתכלס אני לא מבין למה אנשים הולכים לזה אני רק סבלתי בגדנע וזה סתם חרא יהיה לך מספיק לאכול את החרא של הצבא בשירות הצבאי שלך אתה לא צריך את זה עכשיו ... זה שבוע שאתה יכול להיות בחופש בכולו (כי כולם בגדנע)
אם אתה משווה את "החרא בגדנע" לשירות הצבאי שלך אז היה לך שירות תותים

אני הייתי בבסיס גדנע בדרום שזה לפי מה שהבנתי הכי חרא מבין השלושה שיש בארץ
אוכל:
בבוקר חרטא כולשהי קורנפלקס עם שוקו וביצים קשות
בצהריים אם יתמזל מזלך ויש בשר (פילה מדומה) תעמיס כמה שאתה רק יכול.. אותי היו צריכים להרחיק מהדוכן אחרי שאכלתי להם חצי מגש.
בערב יש דג או משהו לא משביע.

מה שאני יכול לייעץ לך זה 2 קופסאות טונה (בשמן) לכול יום שאתה נמצא שם.. תדליק עם חברים באיזה מקום שלא יראו אותך.
אבקת חלבון אם יש לך קח קמה סקופים ואגוזים גם סבבה.

אם אתה בן אדם בררן באוכל אין מה לעשות תביא מהבית כי שבע אתה לא תצא משם.

שים על המפקדים זין אחרי המטווח כי זאת הפעם האחרונה שתוכל לעשות את זה בלי לחטוף שבת.
מה חייב בלהביא מבחינתי?
אני ממליץ לך להביא פנס טוב שאפשר לתלות, אין לך מושג איזה זין זה לכוון את הפלאש בפלאפון ביד אחת לנסות להוציא משהו מהתיק עם השנייה כשברקע יש לך גמדה 1.50 שצועקת עלייך ללכת לישון. (היה אוהלים עם אור והיה בלי.. תדע שאף אחד לא שם זין עלייך שם)
ומטען נייד כי היו כמה כמה מקרים של גנבות זה קופסאות הטענה גדולות כאלה.
כרית זה חובה מבחינתי.
ותבחר מיטה טובה באוהל שלא תידפק ליד פתח או משהו ויקפא לך הפרצוף כול הלילה.

אני הייתי בבסיס גדנע בדרום שזה לפי מה שהבנתי הכי חרא מבין השלושה שיש בארץ
אוכל:
בבוקר חרטא כולשהי קורנפלקס עם שוקו וביצים קשות
בצהריים אם יתמזל מזלך ויש בשר (פילה מדומה) תעמיס כמה שאתה רק יכול.. אותי היו צריכים להרחיק מהדוכן אחרי שאכלתי להם חצי מגש.
בערב יש דג או משהו לא משביע.

מה שאני יכול לייעץ לך זה 2 קופסאות טונה (בשמן) לכול יום שאתה נמצא שם.. תדליק עם חברים באיזה מקום שלא יראו אותך.
אבקת חלבון אם יש לך קח קמה סקופים ואגוזים גם סבבה.

אם אתה בן אדם בררן באוכל אין מה לעשות תביא מהבית כי שבע אתה לא תצא משם.

שים על המפקדים זין אחרי המטווח כי זאת הפעם האחרונה שתוכל לעשות את זה בלי לחטוף שבת.
מה חייב בלהביא מבחינתי?
אני ממליץ לך להביא פנס טוב שאפשר לתלות, אין לך מושג איזה זין זה לכוון את הפלאש בפלאפון ביד אחת לנסות להוציא משהו מהתיק עם השנייה כשברקע יש לך גמדה 1.50 שצועקת עלייך ללכת לישון. (היה אוהלים עם אור והיה בלי.. תדע שאף אחד לא שם זין עלייך שם)
ומטען נייד כי היו כמה כמה מקרים של גנבות זה קופסאות הטענה גדולות כאלה.
כרית זה חובה מבחינתי.
ותבחר מיטה טובה באוהל שלא תידפק ליד פתח או משהו ויקפא לך הפרצוף כול הלילה.
אצלנו בגדע ישנים בחדרים ובמיטות קומותיים כאלה לגביי האוכל לא יודע יכול להיות שאתה צודק
וגם עדיין לא ענו לי לגביי האוכל מבחינת חלבון אני יסתדר אבל יש למישהו רעיון לפחמימות שאני יכול לקחת שישמרו טוב אפילו ל3 ימים הראשונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית