הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב בטירונות

huckaaui

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
אני עוד חודש מתגייס , ואני באמצע תהליך חיטוב שכרגע הולך מצויין , ובסוף החודש אני עדיין לא יגיע למטרה שהצבתי.
יש לי פרופיל 64 מה שאומר שאני לא יהיה קרבי בשירות ככה שהטירונות תהיה שונה.
אני יוכל להביא חלבון , bcaa וכל תוסף שיעזור אני אקנה.
עם אפשר עצות וטיפים או אפילו אנשים שעברו את זה ויספרו מה היה יעזור לי מאוד !

לא הזמן הכי טוב לחיטוב, גם ככה אוכלים קצת.. ועד שאוכלים, אתה תרצה לאכול כמו בנאדם.
גם לא תיהיה לך אפשרות לדעתי לשתות שייקים.. כל היום מריצים אותך עד הערב.. מקלחת ולישון.

• פותח/ת השרשור
לא הזמן הכי טוב לחיטוב, גם ככה אוכלים קצת.. ועד שאוכלים, אתה תרצה לאכול כמו בנאדם.
גם לא תיהיה לך אפשרות לדעתי לשתות שייקים.. כל היום מריצים אותך עד הערב.. מקלחת ולישון.
אין איזה דרך עדיין לשמור על החלבון עם תזונה של 3 ארוחות או אפילו 2 ? אין לי בעיה לקנות תוספים.
או שאתה ממליץ לעבור לנטרלי לפני ? לפי אוכל אני מספיק חזק לא לאכול חרא וממתקים אז זאת לא הבעיה

אין איזה דרך עדיין לשמור על החלבון עם תזונה של 3 ארוחות או אפילו 2 ? אין לי בעיה לקנות תוספים.
או שאתה ממליץ לעבור לנטרלי לפני ? לפי אוכל אני מספיק חזק לא לאכול חרא וממתקים אז זאת לא הבעיה
שוב פעם, טירונות זה לא בית זונות.. אפילו לא לג'ובניקים. (לפחות בתקופה שאני הייתי)
כל היום אתה בשיעורים,מטלות רסר, יריות,שמירות ומה לא..
בבוקר אולי תוכל לאכול מס' ביצים לפי מה שהתפריט יקבע לך, ובצהריים מנה בשרית.
אם ייצא לך, אז בד"כ בשעה 4 יש איזה חצי שעה או רבע שעה של סנדויץ למי שרעב.. אז אולי תוכל לשקשק איזה שייק..
עדיין, קשה להגיע לכמויות גבוהות של חלבון לדעתי.

תוכל למצוא זמן לשייק חלבון, במקרה הכי גרוע תחרטט שאתה בשירותים ותן קפיצה לחדר.
לדעתי הבעיה פה היא אחרת, קשה להעריך את הערך התזונתי של ארוחות בצבא, בדרך כלל מלא שמן ובשר לא איכותי, תקווה שיהיה לך מזל עם זה..

• פותח/ת השרשור
תוכל למצוא זמן לשייק חלבון, במקרה הכי גרוע תחרטט שאתה בשירותים ותן קפיצה לחדר.
לדעתי הבעיה פה היא אחרת, קשה להעריך את הערך התזונתי של ארוחות בצבא, בדרך כלל מלא שמן ובשר לא איכותי, תקווה שיהיה לך מזל עם זה..
תכלס אחרי הטירונות כן אפשרי אבל לחזור לדיאטה לא ?
אני אתן 100 אחוז ממה שאפשר ובאמת אקווה לטוב , תודה על העזרה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית