הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יומיים מסה יום חיטוב

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
מה דעתכם על הרעיון לעשות יומיים מסה יום חיטוב או יום מסה יום חיטוב ?
אני אסביר את המצב שלי, בחודשיים האחרונים הייתי בסטרס וכתוצאה מכך עליתי בשומן וירדתי במסת שריר ובכוח וחשבתי שזה יהיה פתרון טוב לרדת בשומן ולעלות בשריר מה דעתכם ?

חשבתי שזה יהיה פתרון טוב לרדת בשומן ולעלות בשריר מה דעתכם ?
שכח מזה, אין דבר כזה.
בעצם קבל ביטול, אם בחיים לא התאמנת.. ונכנסת פעם ראשונה למכון ואתה בחיטוב, אז אולי תיהיה לך תקופת זוהר קצרה של ירידה באחוזי שומן תוך עלייה מינורית במסת שריר.
אבל בגדול - או שתחטב, או שתיהיה במסה.

• פותח/ת השרשור
שכח מזה, אין דבר כזה.
בעצם קבל ביטול, אם בחיים לא התאמנת.. ונכנסת פעם ראשונה למכון ואתה בחיטוב, אז אולי תיהיה לך תקופת זוהר קצרה של ירידה באחוזי שומן תוך עלייה מינורית במסת שריר.
אבל בגדול - או שתחטב, או שתיהיה במסה.
התאמנתי לפני הצבא 3 שנים , לאחר מכן התאמנתי בצבא איך שאפשר (הייתי לוחם) לאחר מכן עברתי את התקופה הזאת ועברתי לשירות קל וקרוב לבית ויש באפשרותי להשקיע בתזונה ולהתאמן במכון כמו שצריך ורציתי לדעת מה כדאי לעשות ? אני מתעניין בפאוורליפטינג אבל רוצה להישאר חטוב (אני יוכיח לפורום שזה אפשרי 😁 )

• פותח/ת השרשור
כן אבל אמרתי שעליתי בשומן וירדתי בשריר ואני רוצה להוריד את השומן הזה ולעלות נקי משם (כן אני עם גנים של שחיף זה אפשרי)

כן אבל אמרתי שעליתי בשומן וירדתי בשריר ואני רוצה להוריד את השומן הזה ולעלות נקי משם (כן אני עם גנים של שחיף זה אפשרי)
אז תעשה חיטוב ואחכ תתחיל מסה.
אני לא מבין, ביקשת עצה וכשהיא לא מתאימה למה שאתה רוצה אז אתה מחפש דרכים שאומר לך שזה אפשרי?

גנים של שחיף משמע עלייה נקייה יותר זה נכון, אבל תצטרך לאכול ה-ר-ב-ה.
יש כאן לא מעט חבר'ה שאוכלים 4000 קלוריות רק בשביל לעלות כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אז תעשה חיטוב ואחכ תתחיל מסה.
אני לא מבין, ביקשת עצה וכשהיא לא מתאימה למה שאתה רוצה אז אתה מחפש דרכים שאומר לך שזה אפשרי?

גנים של שחיף משמע עלייה נקייה יותר זה נכון, אבל תצטרך לאכול ה-ר-ב-ה.
יש כאן לא מעט חבר'ה שאוכלים 4000 קלוריות רק בשביל לעלות כמו שצריך.
הבנתי , יש מחקרים בנושא ? אשמח לקרוא

הרעיון שאתה נותן נבדק דרך אגב מחקרית ונמצא שהוא יעיל כשיטת חיטוב כך שאם המטרה שלך היא מסה זה לא ממש יעבוד.

התאמנתי לפני הצבא 3 שנים , לאחר מכן התאמנתי בצבא איך שאפשר (הייתי לוחם) לאחר מכן עברתי את התקופה הזאת ועברתי לשירות קל וקרוב לבית ויש באפשרותי להשקיע בתזונה ולהתאמן במכון כמו שצריך ורציתי לדעת מה כדאי לעשות ? אני מתעניין בפאוורליפטינג אבל רוצה להישאר חטוב (אני יוכיח לפורום שזה אפשרי 😁 )

אל תדאג, הוכיחו את זה פה כבר מספר אנשים.

אל תדאג, הוכיחו את זה פה כבר מספר אנשים.
אין ספק שיש אנשים חטובים שמרימים כבד, תמיד נשאלת השאלה אם עוד 5-10 קילו לא יעזרו להם להרים יותר.
לדעתי ואל תבקש ממני סימוכין לכך, החל מרמה מסוימת של משקלים שהם הרבה מעל הממוצע הגוף מנצל קלוריות עודפות בצורה טובה יותר.

אין ספק שיש אנשים חטובים שמרימים כבד, תמיד נשאלת השאלה אם עוד 5-10 קילו לא יעזרו להם להרים יותר.
לדעתי ואל תבקש ממני סימוכין לכך, החל מרמה מסוימת של משקלים שהם הרבה מעל הממוצע הגוף מנצל קלוריות עודפות בצורה טובה יותר.

יכול להיות, אך השאלה היא האם זה משפיע ברמה שתפצה על יחס פחות טוב בין מ.ג. למשקל המורם.
זה גם מאד תלוי אם המתאמן מוזרק או לא.

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול לתת מחקרים בקשר ליום מסה יום חיטוב או משהו כזה וההשפעה שלו ? כי לפי ההגיון אפשר לגדול ככה ולרדת באחוז שומן

מישהו יכול לתת מחקרים בקשר ליום מסה יום חיטוב או משהו כזה וההשפעה שלו ? כי לפי ההגיון אפשר לגדול ככה ולרדת באחוז שומן

תעלה בנוזלים ותרד בנוזלים כל יום/יומיים.לוקח זמן לשריר להיבנות ולוקח זמן לשומן "להישרף".

• פותח/ת השרשור
תעלה בנוזלים ותרד בנוזלים כל יום/יומיים.לוקח זמן לשריר להיבנות ולוקח זמן לשומן "להישרף".
אין שום היגיון בזה
אם אני גם ככה מרוקן מנוזלים בגלל הסידור הזה למה שזה לא יעבוד ? אני מנסה לחפש את ההגיון
וסתם לדוגמא איך יש את האלה שאף פעם לא במסה ולא בחיטוב והם גדלים ומתחטבים נגיד ? מה שקורה אצלם זה בערך לפעמים הם במאזן חיובי לפעמים הם בשלילי ואז הם עולים בשריר ויורדים בשומן לא ?

וסתם לדוגמא איך יש את האלה שאף פעם לא במסה ולא בחיטוב והם גדלים ומתחטבים נגיד ?
אם אתה לא בפלוס קלורי, אתה לא גדל במסת השריר.
אל תחפש דרכים (טבעיות) להגיע לתוצאות כאלה.

אם אני גם ככה מרוקן מנוזלים בגלל הסידור הזה למה שזה לא יעבוד ? אני מנסה לחפש את ההגיון
וסתם לדוגמא איך יש את האלה שאף פעם לא במסה ולא בחיטוב והם גדלים ומתחטבים נגיד ? מה שקורה אצלם זה בערך לפעמים הם במאזן חיובי לפעמים הם בשלילי ואז הם עולים בשריר ויורדים בשומן לא ?

לא,הם לא "גדלים ומתחטבים",או שעושים מסה איטית ושומרים על א"ש נמוך או חיטוב בגירעון קטן. טבעיים תמצא אולי 1% שגדלים ומתחטבים כפריקים גנטים. אתה לא מרוקן מנוזלים בגלל הסידור הזה,ביום הראשון שאתה בפלוס קלורי אתה תעלה נוזלים.

• פותח/ת השרשור
לא,הם לא "גדלים ומתחטבים",או שעושים מסה איטית ושומרים על א"ש נמוך או חיטוב בגירעון קטן. טבעיים תמצא אולי 1% שגדלים ומתחטבים כפריקים גנטים. אתה לא מרוקן מנוזלים בגלל הסידור הזה,ביום הראשון שאתה בפלוס קלורי אתה תעלה נוזלים.
למשל בהעמסה בחיטוב זה לא כזה פוגע בחיטוב וזה כן מעלה אותך קצת נוזלים יום אחרי ... ועדיין החיטוב ממשיך

למשל בהעמסה בחיטוב זה לא כזה פוגע בחיטוב וזה כן מעלה אותך קצת נוזלים יום אחרי ... ועדיין החיטוב ממשיך

אוקיי אז נכנס טיפה יותר לעומק,ממש טיפה.
בחיטוב מעמיסים במקרה של דל פחמימה,שבמהלך כל השבוע/שבועיים מרוקנים את מאגרי הגליקוגן ומעמיסים/יוצאים לניטרלי רק למנוע מהגוף להתרגל למאזן הקלוריות הנמוך ולעצור את הירידה. גם אז זה יחס של 7-1 חיטוב להעמסה.
אתה תעלה נוזלים ביום יומיים מסה ותרד נוזלים ביום חיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית