הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יומיים מסה יום חיטוב

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
מה דעתכם על הרעיון לעשות יומיים מסה יום חיטוב או יום מסה יום חיטוב ?
אני אסביר את המצב שלי, בחודשיים האחרונים הייתי בסטרס וכתוצאה מכך עליתי בשומן וירדתי במסת שריר ובכוח וחשבתי שזה יהיה פתרון טוב לרדת בשומן ולעלות בשריר מה דעתכם ?

אם אני גם ככה מרוקן מנוזלים בגלל הסידור הזה למה שזה לא יעבוד ? אני מנסה לחפש את ההגיון
וסתם לדוגמא איך יש את האלה שאף פעם לא במסה ולא בחיטוב והם גדלים ומתחטבים נגיד ? מה שקורה אצלם זה בערך לפעמים הם במאזן חיובי לפעמים הם בשלילי ואז הם עולים בשריר ויורדים בשומן לא ?
יש לי חבר, אוכל כל היום ג'אנק, בראוניס, עוגיות, פיצות, חטיפים, והוא נשאר חטוב ברמות הזויות, לפי הכמויות שהוא אוכל הוא בפלוס קלורי די גדול, ועדיין יש לו קוביות ושרירים משורטטים וזה נראה שהוא עולה "נקי" כל הזמן.
מה נעשה לפעמים הגנטיקה מדברת בשם עצמה.

רעיון שאתה נותן נבדק דרך אגב מחקרית ונמצא שהוא יעיל כשיטת חיטוב כך שאם המטרה שלך היא מסה זה לא ממש יעבוד

איך אפשר להתחטב אם נמצאים יום אחד במאזן קלורי שלילי ולמחרת במאזן חיובי? , תוכלי לפרט על המחקר? נשמע מעניין

כי לפי ההגיון אפשר לגדול ככה ולרדת באחוז שומן
לפי ההגיון שלי דווקא הפוך, אם יום אחד אתה בפלוס של למשל 500 ויום הבא בגרעון של 500 אז בסך הכל אתה בניטרלי ותדרוך במקום פשוט.

ראיתי סרט על המחקר הזה והופתעתי מהאפקטיביות של השיטה לא רק לחיטוב אלא לאיזון רמות סוכר וכולסטרול.
מרטין, כשרושמים "הוכח מחקרית" צריך לדעת מראש שכנראה יבקשו ממך קישור למחקר המדובר..

אם אני ארשום "ראיתי סרט.. איזה יורופסקי אמר שטבעונות זה יותר בריא.." את תראי איך תוך שנייה קורעים אותי פה. 😆

ראיתי סרט על המחקר הזה והופתעתי מהאפקטיביות של השיטה לא רק לחיטוב אלא לאיזון רמות סוכר וכולסטרול.
נשמע די סיוט האמת, במשך יומיים לאכול 800 קלוריות ביום זה אומר לאכול רק חלבון במשך יומיים, עינוי רציני

נשמע די סיוט האמת, במשך יומיים לאכול 800 קלוריות ביום זה אומר לאכול רק חלבון במשך יומיים, עינוי רציני
אם אתה אוכל קלוריות בתחזוקה במהלך השבוע, זה לא אמור להיות כזה אסון. מה עדיף להיות רעב וחלש כל השבוע בחיטוב ?

מה עדיף להיות רעב וחלש כל השבוע בחיטוב ?
אני אישית לא מרגיש מורעב וחלש באופן דרמטי בחיטוב, מרגיש קצת רעב אולי חצי שעה לפני ארוחה אבל לא רעב מתמשך לאורך כל היום.
לרגיש אולי קצת יותר חלש מהרגיל אבל שוב לא משהו דרסטי שאני מרגיש בו חולה, בתקופת מסה לפעמים אני מרגיש לא פחות מותש עקב אימונים מסיביים.
יומיים רצוף עם ארוחות חלבון בלבד נשמע לי התעללות , לי אישית זה יהיה קשה ביותר.

אני אישית לא מרגיש מורעב וחלש באופן דרמטי בחיטוב, מרגיש קצת רעב אולי חצי שעה לפני ארוחה אבל לא רעב מתמשך לאורך כל היום.
לרגיש אולי קצת יותר חלש מהרגיל אבל שוב לא משהו דרסטי שאני מרגיש בו חולה, בתקופת מסה לפעמים אני מרגיש לא פחות מותש עקב אימונים מסיביים.
יומיים רצוף עם ארוחות חלבון בלבד נשמע לי התעללות , לי אישית זה יהיה קשה ביותר.
כנראה שלא נדע אם לא ננסה, אני בכל מקרה לא מתכוון לנסות פרוטוקול חיטוב כזה משתי סיבות:
1. אין לי יומיים רצופים ללא אירובי או כח.
2. גם אם היו לי את היומיים האלה זה אומר שהיומיים האלו היו בשבת וראשון, לא ריאלי במיוחד לאדם עם משפחה.
3. נשאר לי עוד ~ חודש לחיטוב ואני לא מתכוון לעשות מהפכות כרגע, כי סה"כ הדברים מתקדמים טוב.

יכול להיות ש IF נותן תוצאות טובות יותר השאלה אם זה פרקטי בתור תזונה לטווח ארוך (כמה חודשים של חיטוב)
לדעתי עדיף חיטוב סטנדטרי יותר שאפשר להתמיד בו, שזה בד"כ לא לעשות שינויים דראסטיים מידי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית