הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חטיפי חלבון

אור12

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אז ככה אני במסה ואני כל היום בעבודה או לא במקום שיש לי זמן לאכול כל שלוש שעות

קניתי חטיפי חלבון ואמרתי נאכל אותם חטיף פעם בשלוש שעות בשביל לקבל את המנת חלבון אני רוב הזמן דופק ארוחה לפחות פעם בחמש שעות ארוחה שאם אני לא יאכל יומיים אני עדיין לא יהיה רעב אכשיו השאלה היא אם החטיפי חלבון לא דופקים את הבריאות תודה לעוזרים

אם החטיפי חלבון לא דופקים את הבריאות תודה לעוזרים
לא, למה שידפקו את הבריאות? עדיף להתבסס על אוכל ולא על תוספים כי באוכל יש לך עוד דברים מזינים חוץ מחלבון/פחמימה/שומן (כמו ויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים) אבל אין בעיה לתסף בחטיפי חלבון או אבקת חלבון.
אבל ההערה העיקרית שלי היא:
ואני כל היום בעבודה או לא במקום שיש לי זמן לאכול כל שלוש שעות
אתה לא צריך לאכול כל שלוש שעות, ולא כל ארבע שעות ולא כל אף מספר של שעות. מה שחשוב זה שאתה מגיע מגיע לערכים שלך בסוף היום (קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה) ולא משנה אם אתה אוכל את זה ב 3 ארוחות, ב 6 ארוחות או ב 10 ארוחות.

לא, למה שידפקו את הבריאות? עדיף להתבסס על אוכל ולא על תוספים כי באוכל יש לך עוד דברים מזינים חוץ מחלבון/פחמימה/שומן (כמו ויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים) אבל אין בעיה לתסף בחטיפי חלבון או אבקת חלבון.
אבל ההערה העיקרית שלי היא:

אתה לא צריך לאכול כל שלוש שעות, ולא כל ארבע שעות ולא כל אף מספר של שעות. מה שחשוב זה שאתה מגיע מגיע לערכים שלך בסוף היום (קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה) ולא משנה אם אתה אוכל את זה ב 3 ארוחות, ב 6 ארוחות או ב 10 ארוחות.
קצת נדחף אבל אשמח לקרוא מאמר בנושא שלא משנה כמות הארוחות והתדירות שלהן אלא רק הערכים

קצת נדחף אבל אשמח לקרוא מאמר בנושא שלא משנה כמות הארוחות והתדירות שלהן אלא רק הערכים
דווקא פירסמתי פה לא מזמן מחקר שאמר שהיה שיפור קל בין פיזור הארוחות לאורך 6 ארוחות לעומת 3, אבל ההבדל היה קל יחסית
היה כמובן שיפור משמעותי יותר כשהוסיפו עוד חלבון ל-6 ארוחות ביום:
Alteration of postprandial glucose and insulin concentrations with meal frequency and composition. - PubMed - NCBI

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית