עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתאמן לפחות 4 פעמים בשבוע, אני גם יכול לרוץ הרבה אם זה יעזור להוריד את השומן אבל אני חושב שזה ידפוק את המסה אם אני ירוץ יותר מדי לא?יכולים להיות כמה גורמים לזה, ביניהם תזונה לקויה (אולי אתה חושב שהיא טובה אבל משהו בה לא בסדר), לחץ, ואולי רגישות נמוכה לאינסולין
מה שגרת האימונים שלך?
איך התפריט שלך?
אתה ישן מספיק? רגוע לרוב?
אני יודע שזה תהליך אבל יש לך המלצות? אם אני ירוץ 3 פעמים בשבוע זה יעזור או שסתם חבל על המסה?סבלנות... הבטן זה איזור שמצטבר בו יותר שומן משאר הגוף (אצל חקל יותר ואצל חלק פחות), אי אפשר להוריד שומן נקודתית. תמשיך בשבלך ואם אתה יורד משקל בצורה איטית ומבוקרת ושומר על מסת שריר אז בסוף גם הבטן תרד.
גיל 16ספר לנו קצת על עצמך
גיל, גובה, משקל, תמונה אם זה אפשרי, פירוט על האימונים והתזונה..
אנחנו לא יכולים לנחש איפה הבעיה אם אתה רוצה תשובה קונקריטית אתה צריך לספק לנו את הנתונים המתאימים
אני מתאמן לפחות 4 פעמים בשבוע, אני גם יכול לרוץ הרבה אם זה יעזור להוריד את השומן אבל אני חושב שזה ידפוק את המסה אם אני ירוץ יותר מדי לא?
כמה שעות לישון טוב זה לישון טוב?
ויש לי שאלה להתרחק מחומוס? שמעתי שזה זבל (חומוס קנוי)
מה אתה אומר על חמאת בוטנים? וסבבה אני אשתדל לישון 8 שעות,לישון טוב זה לישון 6-8 שעות עדיף 7 זה הכי טוב.
לגבי חומוס אחי כדאי להתרחק קודם כל זה מלא פחמימה ושומנים(לא יודע כמה אתה אוכל אם זה כף ביום זה לא נוראי ושוב תלוי מה שאר התזונה שלך)
זה חשוב לדעת מה שאר התזונה בכדי שנוכל לעזור לך פה.
אין הסתייגות ספציפית. ניתן לשלב, בהחלט. רק חשוב למידתיות נכונה. שזה לא יהפוך לממרח הבלעדי והעיקרי בתפריטמה אתה אומר על חמאת בוטנים? וסבבה אני אשתדל לישון 8 שעות,
מה אתה אומר על חמאת בוטנים? וסבבה אני אשתדל לישון 8 שעות,
אם אלו הנתונים שלך אני אמליץ על מסה במקום חיטוב..גיל 16
גובה 1.70 מתי שבדקתי פעם אחרונה יכול להיות שגבהתי בסנטים או שתיים
משקל 63