הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרגשה אחרי העמסה של פחממות

• פותח/ת השרשור Shany
  • פורסם בתאריך

Shany

משתמש מתחיל
106
18
נק' מוניטין:
115
106
18
רציתי להתייעץ על ייעול יום העמסת פחמימות שלי.

אני עושה העמסה אחת לשבוע בד"כ יום שישי או שבת, ותמיד אחרי יום כזה אני מרגישה לא טוב, הבטן מנופחת וכואבים בקיבה (שעד לבוקר למחרת עוברים אבל הנפיחות נשארת לפחות עוד יום יומיים)
יש לציין שאני לא אוכלת ללא הכרה אלא מחלקת את זה לאורך כל היום. אבל כנראה בגלל שביום יום אני על דל פחמימה אז ביום העמסה זה ממש מציק לי.

רציתי לדעת אם יש לכם המלצות איך לבצע העמסה עם מינימום תופעות? כי זה ממש בלתי נסבל בעיקר הכאבים בקיבה.
אני משתדלת שהעמסה תהיה איכותית ולא לצרוך יותר מידי שטויות.
בוודאות שהיא אכן עוזרת לי לתהליך הירידה במשקל למרות שיום יומיים אחרי העמסה המשקל עולה, אבל הוא יורד בהתאם.
חשבתי אולי במקום יום אחד בשבוע לעשות יומיים בשבוע ולחלק בניהם את כמות הקלוריות או משהו דומה.

תודה מראש לעוזרים
והמשך יום פחות עמוס :]

• פותח/ת השרשור
מה את אוכלת בהעמסה, אולי סוגי המזון שאת אוכלת גורמים לך לבעיות.

אני ארשום בערך זה משתנה

בבוקר אני מכינה לי שייק עם פירות של העונה ויוגורט
אני אוכלת פרוסת שתיים של עוגה - תלוי איזה עוגה אמא שלי הכינה אותה שבת
ארוכת צהריים עם אורז רגיל (זה יכול להיות קציצות או כבד)
ארוחת ביניים לרוב אין כי אני לא רעבה פשוט
ארוחת ערב שישי עם דג ורוטב אדום עם חלה של שבת וכוס יין אדום
יותר מאוחר אם בא לי אני שותה קפה הפוך עם עוגיות או נשנוש כזה או אחר

ביום יום זה דברים שאני לא אוכלת. גם מבחינת זה שאני משתדלת לאכול כמה שיותר בריא עם פחות שמן, סוכרים ובעיקר פחמימה מורכבת ולא פשוטה.
ביום העמסה אני אוכלת בלי תפריט או משו כזה, זה פשוט יום פינוק כזה שאני מרשמה לעצמי לאכול אוכל שביום יום אני לא נוגעת בו.
מבחינת שתייה אני שותה רק מים גם ביום העמסה כי פשוט אני בכללי לא שותה מתוק או מוגז מתוך הרגל.

חשבתי שאת אולי מפציצה בקמח וזה מה שעושה לך לא טוב
עדיין תנסי לראות אם את מחליפה חלק מהעוגות והעוגיות בתפ"א או אורז, אולי זה ישפר את ההרגשה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית