הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצה

• פותח/ת השרשור dht186
  • פורסם בתאריך

dht186

משתמש מתחיל
107
2
נק' מוניטין:
2
107
2
התחלתי לרוץ לפני קצת יותר מחודש אם אני לא טועה, אני כל שבוע מעלה ב10% מהשבוע הקודם. התחלתי מ3 קילומטר 3 פעמים בשבוע ועכשיו אני ב5.9 קילומטר 3 פעמים בשבוע.
אני מתאמן לקראת יום סיירות שאמור להיות בינואר שנה הבא והכושר שלי לא כל כך טוב למרות שהשתפרתי, ריצה קודמת עשיתי 5.35 ב33 דקות אז הזמן לא כזה טוב אבל אני לא יודע מתי להתחיל לנסות לשפר את הזמן? מתי כבר המרחק מספיק ואפשר להכניס סוגים שונים של אימונים ולא רק נפח?
תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
תנוח. תוצאה יפה
בסוף רצתי עם חבר 4.4 לא היה כזה קשה...
התחילו לי כאבים בשוקיים וזה די מעצבן ואני מפחד משברי מאמץ כי ממש לא בא לי להפסיק לרוץ.
להמשיך לרוץ רגיל או אולי לקחת הפסקה קצת?
וגם שאלה קצת פחות קשורה, אחרי שאני רץ יש לי יבלות בכף הרגל יחסית קרוב לכרית של הבוהן אבל קצת יותר חיצוני ויותר למטה, זה בגלל הנעליים או טכניקת ריצה? כי הנעליים הם די אחלה והם נוחות.

תנוח יומיים ותראה איך הכאבים.
יבלות קורות לרוב בגלל שפשוף עם הגרביים, תנסה לרוץ עם גרביים שונות

• פותח/ת השרשור
תנוח יומיים ותראה איך הכאבים.
יבלות קורות לרוב בגלל שפשוף עם הגרביים, תנסה לרוץ עם גרביים שונות
אני רץ בד"כ עם סוג שונה כל פעם... יכול להיות שזה קשור לטכניקת ריצה? בתכלס אני רץ עם רגליים קצת החוצה כי ברגיל הרגליים שלי הולכות די הרבה לצד אז יכול להיות שזה בגלל זה?

פחות סביר.
יבלת נגרמת משפשוף זה יכול להיות נעל גדולה מדי, קטנה מדי, גרביים, מבנה של הנעל, שריכה לא טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית