הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי חיטוב כולל.

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
היי,
רציתי להתייעץ איתכם לגבי חיטוב כולל.(אימונים+תזונה)
אז ככה אני עכשיו מסיים תקופת מסה נשאר עוד שבוע ואני כרגע עובד על בניית תפריט חדש לחיטוב ובניית תוכנית אימונים אשמח לשמוע את הדעה שלכם.
אז ככה אני 1.84 שוקל 77.
עכשיו לפי הנתונים האלו אני יודע שה-RMR שלי הוא 2220.
עכשיו אני תקוע בשני דברים:
1)איך כדי לבצע כמו שצריך את הגירעון השלילי

אז ככה רציתי לשאול אותכם מה דעתכם שרוב הגירעון השלילי יהיה בעצם תלוי באירובי.. אני מתכוון לכך שבמקום להוריד עוד יותר את כמות הפחמימה כשאני יגיע בערך לאמצע החיטוב אני פשוט יבצע יותר אירובי?
כי ברגע שאני מוריד את כמות הפחמימה נוצר קושי של ריכוז בזמן הלימודים ואני לא רוצה שהחיטוב ישפיע משמעותית על הלימודים.
אז חשבתי פשוט לבצע יותר אירובי בסוף האימון ולהוריד כמה שפחות מכמות הפחמימה מה דעתכם?

2)אם איזה תוכנית אימונים לשלב את זה?
בקשר לתוכנית האימונים עד עכשיו התאמנתי עם ABCD זאת אומרת AXBXCXD כש-A מסמל אימון רגליים כך אימון פלג גוף עליון ואז תחתון יום אחרי יום לא ממש הפריע לי.
ממש הרגשתי שיפור בתוכנית יחסית ל-AB.
עכשיו אני מניח שהתוכנית כבר לא תהיה טובה לחיטוב כי התוכנית הזאת הייתה בנויה בעיקר על זה אני אדחוף את עצמי עד הקצה ובחיטוב זה לא ריאלי.
אז אני לא ממש יודע מה לעשות לחזור ל-AB או שאולי יש תוכנית יותר טובה אפילו?
כי אני יודע שאחרי כל אימון יחכה לי עוד אירובי ככה שלא יכול להיות אימון יותר מידי אינטנסיבי כמו שהייתי עושה במסה נכון?
אשמח לשמוע מה דעתכם.

להגדיל את גרון קולריות בזכות אירובי ופחות מאוכל לדעתי מביא לתוצאות הרבה יותר טובות מבחינת ירידה באחוזי שומן ושמירת על מסת שריר ,אבל אם נשם את הדעה שלי בצד אז אין בעיה אם זה העיקר להיות במאזן שלילי.
כמה מאזן שלי זה בסדר ? יש מאמר על זה באתר.

מבחינה האימונים המטרה להרים כמה שיותר כדי לתת גירוי,תעשה AB שמשלבת תרגלי בסיס ולנסות כמה שיותר כבד כל אימון.

• פותח/ת השרשור
להגדיל את גרון קולריות בזכות אירובי ופחות מאוכל לדעתי מביא לתוצאות הרבה יותר טובות מבחינת ירידה באחוזי שומן ושמירת על מסת שריר ,אבל אם נשם את הדעה שלי בצד אז אין בעיה אם זה העיקר להיות במאזן שלילי.
כמה מאזן שלי זה בסדר ? יש מאמר על זה באתר.

מבחינה האימונים המטרה להרים כמה שיותר כדי לתת גירוי,תעשה AB שמשלבת תרגלי בסיס ולנסות כמה שיותר כבד כל אימון.
האמת תמיד שמעתי שכל הקטע בתוכנית בחיטוב זה הרבה חזרות וסטים על משקל נמוך לא?

כל הקטע בחיטוב זה לשמר משקלים מה שאומר שצריך להוריד נפח של תרגילים ולשמור על המשקלים שהשגת במסה בעזרת סטים עצימים בתרגילים המורכבים(סקוואט,בנץ',דדליפט ופרס) ותרגילי עזר כמו מתח מקבילים

לא שולל, אבל רצוי לתת כמה שיותר גירוי לשריר והגירוי לשריר הכי טוב זה להרים את המקסימום שהרמת במאסה ואם מתאפשר אז יותר.
בחיטוב לגוף הכי קל לשרוף נוזלים ואז מסת שריר ואז שומן .. למה כי תכלס הגוף לא צריך מסת שריר יכול להסתדר בילדיו. אבל שומן זה שונה הוא מעדיף לשמור כמו בונקר ורק לשחרר במקרי הצורך כמו רעב קיצוני סטרס ועוד...
הדרך שלנו "להגיד " לגוף שהוא צריך את המסת שריר שצברנו במאסה היא,להשתמש בא והכי טוב זה לעשות זאת זה להרים כמה שיוותר משקל ,בתרגלי בסיס.

כל הקטע בחיטוב זה לשמר משקלים מה שאומר שצריך להוריד נפח של תרגילים ולשמור על המשקלים שהשגת במסה בעזרת סטים עצימים בתרגילים המורכבים(סקוואט,בנץ',דדליפט ופרס) ותרגילי עזר כמו מתח מקבילים
נכון

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית