הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המירוץ לנשיאות ארצות הברית.

Kartalajan

משתמש משקיע
2,998
2,102
נק' מוניטין:
4,829
2,998
2,102
הפורום נהפך לשומם אז חשבתי ״להחיות״ אותו בדיון על המירוץ המסקרן לנשיאות ארצות הברית.
בעד מי אתם? ולמה? מי לדעתכם ינצח? דונו.

הולך עם מי שאיתנו ומשרת את האינטרסים של מדינת ישראל וממה שראיתי - המועמד מרקו רוביו חזק איתנו.

יש מספיק סרטונים ביוטיוב בין היתר גם כשהיה את כל הקטע שביבי הגיע לקונגרס לנאום ורוביו לפני הביקור עמד נאם ואמר בקונגרס במשך 15 דק' שצריך להקשיב למה יש לו להגיד.

גם בתחילת פיגועי הדקירות הוא התראיין והיה לצידנו לאורך כל הדרך וגם בעימות הנוכחי ששמו אותו מול טראמפ הוא ידע בדיוק מה הולך כאן. לטראמפ עושה רושם שאין מושג מה הולך כאן.

מצד אחד הוא אומר שהוא איתנו ושאנחנו יודעים הכי טוב מה קורה באזור ושיש לו חברים יהודים בלה בלה ומצד שני הוא אומר בעימות שהוא יהיה נייטרלי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפשר קצת מידע לכל הבורים בנושא?
הולך עם מי שאיתנו ומשרת את האינטרסים של מדינת ישראל וממה שראיתי - המועמד מרקו רוביו חזק איתנו.

יש מספיק סרטונים ביוטיוב בין היתר גם כשהיה את כל הקטע שביבי הגיע לקונגרס לנאום ורוביו לפני הביקור עמד נאם ואמר בקונגרס במשך 15 דק' שצריך להקשיב למה יש לו להגיד.

גם בתחילת פיגועי הדקירות הוא התראיין והיה לצידנו לאורך כל הדרך וגם בעימות הנוכחי ששמו אותו מול טראמפ הוא ידע בדיוק מה הולך כאן. לטראמפ עושה רושם שאין מושג מה הולך כאן.

מצד אחד הוא אומר שהוא איתנו ושאנחנו יודעים הכי טוב מה קורה באזור ושיש לו חברים יהודים בלה בלה ומצד שני הוא אומר בעימות שהוא יהיה נייטרלי.
לא רואה סיטואציה בה רוביו גובר על טראמפ בפריימריז הרפובליקנים.
הקרב הסופי יהיה בין הילרי קלינטון לטראמפ.

לא רואה סיטואציה בה רוביו גובר על טראמפ בפריימריז הרפובליקנים.
הקרב הסופי יהיה בין הילרי קלינטון לטראמפ.
סנדרס כבר מוביל על הילרי אם אני לא טועה, והוא רק ממשיך להתחזק. ככה זה כשנותנים לקומוניסטים בני 18 שלומדים מגדר באוניברסיטה זכות הצבעה.

סנדרס כבר מוביל על הילרי אם אני לא טועה, והוא רק ממשיך להתחזק. ככה זה כשנותנים לקומוניסטים בני 18 שלומדים מגדר באוניברסיטה זכות הצבעה.

אתה טועה. עוד יומיים דברים יתבהרו יותר אבל נכון לעכשיו סנדרס מפגר אחריה בפער די גדול.

מישהו פה יודע איך בכלל עובדות הבחירות בארצות הברית? ונגיד על הסנאט ובית הבחרים וזה

מישהו פה יודע איך בכלל עובדות הבחירות בארצות הברית? ונגיד על הסנאט ובית הבחרים וזה
אני יודע שהבחירות לנשיאות מתקיימות בצורה מוזרה מאוד. יש מתמודד/ת דמוקרטי ומתמודד רפובליקני.
בכל מדינה בארצות הברית האזרחים מצביעים והקולות נספרים (כל מדינה בנפרד)
לכל מדינה יש "ערך" מספרי, כלומר המועמד שמקבל את רוב הקולות במדינה מסוימת מקבל את הנקודות של אותה מדינה(לדוגמה פלורידה 19)
המועמד שקיבל יותר "נקודות" הוא זה שיהיה הנשיא.
מה שהכי בעייתי בשיטת המספור היא שיכול לקרות מצב שהנשיא הנבחר קיבל פחות קולות (פחות אנשים הצביעו לו) אבל זכה בנשיאות בגלל שיטת הנקודות.

נ.ב ה"נקודות" (אלקטורים) זה מספר חברי הקונגרס שמקבלת המפלגה

ממליץ לראות את הפרק המלא,adam ruins everything episode 7

אני יודע שהבחירות לנשיאות מתקיימות בצורה מוזרה מאוד. יש מתמודד/ת דמוקרטי ומתמודד רפובליקני.
בכל מדינה בארצות הברית האזרחים מצביעים והקולות נספרים (כל מדינה בנפרד)
לכל מדינה יש "ערך" מספרי, כלומר המועמד שמקבל את רוב הקולות במדינה מסוימת מקבל את הנקודות של אותה מדינה(לדוגמה פלורידה 19)
המועמד שקיבל יותר "נקודות" הוא זה שיהיה הנשיא.
מה שהכי בעייתי בשיטת המספור היא שיכול לקרות מצב שהנשיא הנבחר קיבל פחות קולות (פחות אנשים הצביעו לו) אבל זכה בנשיאות בגלל שיטת הנקודות.

נ.ב ה"נקודות" (אלקטורים) זה מספר חברי הקונגרס שמקבלת המפלגה
לנו זה נראה מוזר מאד, אבל יש לזה סיבות היסטוריות מבוססות. זה נולד בתקופה שה-state היתה היישות החזקה בחיי האזרח (ואני לא בטוח שזה לא עדיין כך, במובנים מסוימים) ולכן המחשבה היתה שכל state היא מאוחדת בבחירת הנשיא והבחירות בעצם נערכות בין states. בערך כמו שלא תצפה שמזכ"ל האו"ם ייבחר בבחירה ישירה ע"י אזרחי העולם, אלא ע"י המדינות.

לפי הבחירות המדומות היום , הילרי-טראמפ.

אני יודע שטראמפ לא איזה להיט, אבל הילרי שונאת אותנו בגדול (למרות שבעלה אהב אותנו) אז עדיף טראמפ.

רק לא הילרי, אם היא תיבחר זה ייראה גרוע יותר מאובמה אפילו

סרטון שהצחיק אותי הקריא להם ציטוטים של היטלר ואמר להם שזה דונלד טרמאפ ושאל אם הם מסכימים איתו...

• פותח/ת השרשור
בנתיים לאחר ה״סופר טיוזדיי״ הילרי מובילה ב200 צירים. סנדרס עוד יתחזק, לערכתי אני לא מאמין שהוא יעבור אותה אבל אין לדעת. יהיה מעניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית