הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המירוץ לנשיאות ארצות הברית.

אמריקה זה לא ישראל והנשיא לא חולש ואחראי על כל מה שבא לו, יד קונגרס, יש בית נבחרים וסנאטורים ושאר גורמים.
יותר מהכל זה הנצחון של הרפובליקנים על הדמוקרטים.

2 אנקדוטות:
- make America great again
- תודה לטראמפ שבזכותו כנראה שהדולר יירד ממש בזמן לבלאק פרידיי

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
מה הסיבות שלדעתך זה טוב?

מה הסיבות שלדעתך זה טוב?
1. זה טוב כי תמיד רציתי לראות איך נראה סוף העולם.
2. כי הוא ידידותי לישראל.
3. הוא ימנע הגירה ויקרא לילד בשמו : טרור איסלמי
4. כי אובמה דפק את האמריקאים בכל תחום והוכיח שהוא הנשיא עם הכי פחות עמוד שדרה שקיים עם כל הפוליטילי קורקט שלו.
5. אובאמה קייר.

1. זה טוב כי תמיד רציתי לראות איך נראה סוף העולם.
2. כי הוא ידידותי לישראל.
3. הוא ימנע הגירה ויקרא לילד בשמו : טרור איסלמי
4. כי אובמה דפק את האמריקאים בכל תחום והוכיח שהוא הנשיא עם הכי פחות עמוד שדרה שקיים עם כל הפוליטילי קורקט שלו.
5. אובאמה קייר.
מה הבעיה שלך עם אובמה קייר? איך זה משפיע עלייך?
למה אתה חושב שהוא ידידותי לישראל? כי בנט אמר? הוא ונתניהו 2 גנבים עם פאה סגולה, הוא ידפוק את האמריקאים כמו שביבי דופק אותנו, לא ידידות ולא נעליים. לגבי הנשיא הגרוע ביותר, שוב פעם, כי בנט אמר? איך הגעת לזה? שיפר את אחוז האבטלה, טיפל בזיהום ובהתחממות הגלובאלית, וכן, הוא פוליטיקלי קוקרט, אז מה? עדיף שיתנסח כמו ילד בכיתה ג'? חתם על הסכם גרעין עם איראן, והופה - ביבי כבר כמה חודשים לא מזיין את המוח על איראן, איזה קטע? תכף גם תגיד שקנית את הסיפורים על תקיפה אפשרית שם?

מה הבעיה שלך עם אובמה קייר? איך זה משפיע עלייך?
למה אתה חושב שהוא ידידותי לישראל? כי בנט אמר? הוא ונתניהו 2 גנבים עם פאה סגולה, הוא ידפוק את האמריקאים כמו שביבי דופק אותנו, לא ידידות ולא נעליים. לגבי הנשיא הגרוע ביותר, שוב פעם, כי בנט אמר? איך הגעת לזה? שיפר את אחוז האבטלה, טיפל בזיהום ובהתחממות הגלובאלית, וכן, הוא פוליטיקלי קוקרט, אז מה? עדיף שיתנסח כמו ילד בכיתה ג'? חתם על הסכם גרעין עם איראן, והופה - ביבי כבר כמה חודשים לא מזיין את המוח על איראן, איזה קטע? תכף גם תגיד שקנית את הסיפורים על תקיפה אפשרית שם?
כן, קניתי. וכנראה גם כל הבוחרים טראמפ על סוגיהם.
ויש לי בעיה גדולה מאוד עם PC, החרא הזה גורם לאנשים להתנהג כמו עיוורים ולרחם על אנשים שלא מגיע להם קמצוץ רחמים.
(דרך אגב, לא שמעתי את בנט וביבי אומרים את זה, את הדעות שלי אני מגבש בעצמי עקב כך שאני לא צורך כמעט בכלל תקשורת. אני האמנתי שטראמפ ינצח ורציתי בניצחון שלו נטו כי הממסד הנוכחי איבד את זה ומפה אפשר רק לעלות.)
טוב אז מתי החומה תבנה?
כשהמקסיקנים יחליטו לשלם:jester:

למי שעייף מזה, ולמי שמספיק זקן כדי להכיר אותם - אלה פחות או יותר המועמדים לנשיאות. ארצ'י לקח.

14702332_1819265224973048_504584936821271069_n.jpg

כן, קניתי. וכנראה גם כל הבוחרים טראמפ על סוגיהם.
ויש לי בעיה גדולה מאוד עם PC, החרא הזה גורם לאנשים להתנהג כמו עיוורים ולרחם על אנשים שלא מגיע להם קמצוץ רחמים.
(דרך אגב, לא שמעתי את בנט וביבי אומרים את זה, את הדעות שלי אני מגבש בעצמי עקב כך שאני לא צורך כמעט בכלל תקשורת. אני האמנתי שטראמפ ינצח ורציתי בניצחון שלו נטו כי הממסד הנוכחי איבד את זה ומפה אפשר רק לעלות.)

כשהמקסיקנים יחליטו לשלם:jester:
אז זה לא יקרה,חבל.. ציפיתי לאחלה memes על החומה הזאת

אני שמח שסוף סוף האישה המדהימה הזאת שוב חוזרת לחיינו!!
היא דוגמא מעולה שגם אמבה יכולה להיות בפוליטיקה

20140501_184547_aggbhhd.jpg

את הביטוי "ילד כאפות" אשכרה כתבו עליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית