^^^^אם טראמפ זוכה אני עובר לדימונה. שמרו את זה ההודעה במועדפים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
^^^^אם טראמפ זוכה אני עובר לדימונה. שמרו את זה ההודעה במועדפים
אני לא מבין למה? לא היית בבחירות האחרונות בארץ?לא מאמין שהוא זכה
טראמפ גורם לרופאים לעבור לפריפריה.^^^^
מבסוט?אני רוצה שטראמפ ינצח אבל הוא לא ינצח.
רוב האנשים שם הם מוסלמים, מן הסתם שהם יבחרו במי שיתמוך הכי הרבה במדינות איסלם.
מה הסיבות שלדעתך זה טוב?יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
1. זה טוב כי תמיד רציתי לראות איך נראה סוף העולם.מה הסיבות שלדעתך זה טוב?
כי הוא לא הילרימה הסיבות שלדעתך זה טוב?
מה הבעיה שלך עם אובמה קייר? איך זה משפיע עלייך?1. זה טוב כי תמיד רציתי לראות איך נראה סוף העולם.
2. כי הוא ידידותי לישראל.
3. הוא ימנע הגירה ויקרא לילד בשמו : טרור איסלמי
4. כי אובמה דפק את האמריקאים בכל תחום והוכיח שהוא הנשיא עם הכי פחות עמוד שדרה שקיים עם כל הפוליטילי קורקט שלו.
5. אובאמה קייר.
כן, קניתי. וכנראה גם כל הבוחרים טראמפ על סוגיהם.מה הבעיה שלך עם אובמה קייר? איך זה משפיע עלייך?
למה אתה חושב שהוא ידידותי לישראל? כי בנט אמר? הוא ונתניהו 2 גנבים עם פאה סגולה, הוא ידפוק את האמריקאים כמו שביבי דופק אותנו, לא ידידות ולא נעליים. לגבי הנשיא הגרוע ביותר, שוב פעם, כי בנט אמר? איך הגעת לזה? שיפר את אחוז האבטלה, טיפל בזיהום ובהתחממות הגלובאלית, וכן, הוא פוליטיקלי קוקרט, אז מה? עדיף שיתנסח כמו ילד בכיתה ג'? חתם על הסכם גרעין עם איראן, והופה - ביבי כבר כמה חודשים לא מזיין את המוח על איראן, איזה קטע? תכף גם תגיד שקנית את הסיפורים על תקיפה אפשרית שם?
כשהמקסיקנים יחליטו לשלם:jester:טוב אז מתי החומה תבנה?
ביבי בחיים לא היה מוריד כסף מהשמיים בחינםהוא ידפוק את האמריקאים כמו שביבי דופק אותנו
אז זה לא יקרה,חבל.. ציפיתי לאחלה memes על החומה הזאתכן, קניתי. וכנראה גם כל הבוחרים טראמפ על סוגיהם.
ויש לי בעיה גדולה מאוד עם PC, החרא הזה גורם לאנשים להתנהג כמו עיוורים ולרחם על אנשים שלא מגיע להם קמצוץ רחמים.
(דרך אגב, לא שמעתי את בנט וביבי אומרים את זה, את הדעות שלי אני מגבש בעצמי עקב כך שאני לא צורך כמעט בכלל תקשורת. אני האמנתי שטראמפ ינצח ורציתי בניצחון שלו נטו כי הממסד הנוכחי איבד את זה ומפה אפשר רק לעלות.)
כשהמקסיקנים יחליטו לשלם:jester: