למה שתרצה שדבר כזה יקרה?הבנתי שכרגע הסקרים מדברים הרבה על הילרי.. חבל, כל כך קיוויתי שטראמפ ינצח 😕
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שתרצה שדבר כזה יקרה?הבנתי שכרגע הסקרים מדברים הרבה על הילרי.. חבל, כל כך קיוויתי שטראמפ ינצח 😕
בתכלס זה טוב לעולם(חוץ מלסינים) כל עוד זה בסין ואז כל דבר שהם מייצרים בעבור העולם הוא זול.אומנם הקונספט הקומוניסטי הוא רע לחלק מהאנשים (אבל לדעתי טוב לאנושות)
למה שתרצה שדבר כזה יקרה?
בתכלס זה טוב לעולם(חוץ מלסינים) כל עוד זה בסין ואז כל דבר שהם מייצרים בעבור העולם הוא זול.
קומוניזם הוא קונספט שנועד לבלבל את ההמון כי הוא לא נקרא דיקטטורה.
נ.ב
לטראמפ אין סיכוי אחרי האירועים האחרונים אלא אם כן ייצא רפש רציני(יותר מה שכבר יצא) על הילרי, ערוץ 2 ו10 נהנים לסחוט רייטינג כאילו שזה צמוד שם
לא התכוונתי להגיד שהילרי היא מתמודד טוב, היא פשוט best out of two. אני פשוט מקווה שהילרי תיבחר ושום דבר לא ישתנה ובסבב הבא יבחרו אנשים קצת יותר נורמליים. כי אם טראמפ יבחר הוא יחליט לקחת צעדים גדולים (לפחות זה מה שהוא מוכר) ואני לא בטוח עד כמה זה יצליח/טוב.כי הילארי חולת שליטה(וגם חולה באופן כללי) ויש סיכוי טוב שהיא תתמוטט במהלך הכהונה שלה,מה שיהפוך את טים קיין לנשיא ארצות הברית,שהוא אנטי ישראלי.
מה גם שהילארי שקרנית פתולוגית , מי יודע מה יהיה היחס האמיתי שלה לישראל אחרי שתבחר(בכל זאת היא שמאל..).
לא ברור איך אתה חושב שהילארי הטוב מבין השניים כשהיא מדברת על מלחמה עם רוסיה.לא התכוונתי להגיד שהילרי היא מתמודד טוב, היא פשוט best out of two. אני פשוט מקווה שהילרי תיבחר ושום דבר לא ישתנה ובסבב הבא יבחרו אנשים קצת יותר נורמליים. כי אם טראמפ יבחר הוא יחליט לקחת צעדים גדולים (לפחות זה מה שהוא מוכר) ואני לא בטוח עד כמה זה יצליח/טוב.
זה התחיל מהbuild a wall וממשיך עד היום. אני לא יודע איפה אתה רואה בתקשורת פסיביות ממנו.טראמפ הוא כמו יאיר לפיד פה,הוא לא יעשה שום החלטות,היועצים שלו יעשו את ההחלטות ולכן הכל יישאר כמו שהוא.
ניראה כרגע שהסיכוי היחידי שלו מולה הוא במישור הבריאותי, כלומר התדרדרות פתאומית במצבה. בנוגע לרפש, הרפש שיצא עליה הוא רציני ביותר, רפש שהיה קובר את סיכויה מול כל מועעמד רפובליקני אחר, פשוט מאוד טראמפ זה קטגוריה בפני עצמה.לטראמפ אין סיכוי אחרי האירועים האחרונים אלא אם כן ייצא רפש רציני(יותר מה שכבר יצא) על הילרי, ערוץ 2 ו10 נהנים לסחוט רייטינג
יש דיבורים ויש מעשים,אני מקווה שאת מבין את ההבדל.זה התחיל מהbuild a wall וממשיך עד היום. אני לא יודע איפה אתה רואה בתקשורת פסיביות ממנו.
he is gonna make America great again?למה שתרצה שדבר כזה יקרה?
he is gonna make America great again?
סתם.
טראמפ הרבה יותר פרו ישראל. הבת שלו נשואה ליהודי וכל היועצים שלו יהודים. גם אם הוא ממש ירצה הוא לא יוכל לשנות את העמדה הזאת. פה הוא מאד שונה מהילרי שמתגאה בזה שתמשיך את דרכו הלא כל כך סימפטית של אובמה כלפינו.
הילרי פוליטיקלי קורקט יותר מדי בדיוק כמו אובמה ולכן תהיה לה בעיה להתמודד עם בעית הטרור האיסלמי כמו שצריך. בקרוב הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים תגיע מלחמה מאד גדולה של העולם נגד האיסלם, זאת מלחמה בלתי נמנעת בגלל גידול האוכלוסין באירופה. זה אולי לא צפוי בקדנציה הקרובה אלא יותר בעוד כמה עשורים בודדים אבל צריך מתישהו להתחיל את ההתנגדות לאיסלם וטראמפ מוכן לקרוא לילד בשמו ולהגיד שאיסלם הוא הבעיה. הוא יוכל לגרום לעולם להתחיל להתעורר על הבעיה הענקית שלו עם האיסלם. דאעש, פליטים באירופה, הגידול הדמוגרפי של האיסלם באירופה. התחזית שלי אגב, שיקומו עוד שליטים אירופאים דומים לטראמפ באירופה כדי להתמודד עם הבעיה ואם טראמפ יהיה בשלטון זה יעודד את זה ועלול להציל את המצב ואירופה אולי לא תיזכר מאוחר מדי הפעם.
כלכלה וענייני פנים של אמריקה פחות מעניינים אותי, אני אנוכי במובן הזה. שיהיה רובים, שלא יהיה, הפלות וכל השטויות האלה. מבחינתי חשוב העזרה לישראל וההתמודדות עם האיסלם. ופה טראמפ משאיר להילרי אבק
גם לכל מי שמפחד שהוא יעשה דברים קיצוניים מדי - נשיא ארה"ב זה לא פוטין.. הוא לא עושה מה שבזין שלו. יש לו יועצים, יש את בית הנבחרים וכל זה שממתנים אותו בדיוק למה שצריךזה די נכון לגביי ישראל, אגב אני חושב שגם מבחינת הכלכלה טראמפ מביא תוכנית יותר טובה לאמריקאים מה שאמור להשאיר ולהחזיר את המפעלים הגדולים לאמריקה ולפתוח מקומות עבודה.
אני צופה פיגוע ענק בארהב ב4 שנים הקרובות ככה שאם הילארי תהיה בשלטון ארהב תתגלה כמדינה קטנה וחלשה שלא יודעת להגיב כראוי.
מה שיגדיל את דעאש פי 1000 וזה דבר שכבר יהיה קשה לתקן. אני חושב שהילרי הייתה בובה פוליטית במשך 30 שנה (טענה של טראמפ) היא ואובמה הם הסיבה שדעאש בכלל קיים ומרתיע היום.
ואני חושב שהיא מנהיג חלש , מצד שני טראמפ לא צפוי אבל אני לא חושב שחוץ מלשנות את הכלכלה ולהפחיד את דעאש הוא יכול לעשות משהו שיקבור את ארהב ככה שאני לא רואה בעיה שינהל את המדינה עד שיגיע מתמודד ראוי לעומת הילרי שהאדישות שלה יכולה לקבור את ארהב
לא התכוונתי להגיד שהילרי היא מתמודד טוב, היא פשוט best out of two. אני פשוט מקווה שהילרי תיבחר ושום דבר לא ישתנה ובסבב הבא יבחרו אנשים קצת יותר נורמליים. כי אם טראמפ יבחר הוא יחליט לקחת צעדים גדולים (לפחות זה מה שהוא מוכר) ואני לא בטוח עד כמה זה יצליח/טוב.
היא לא. היא דוגמא מייצגת של רפטיליאן.
גם לכל מי שמפחד שהוא יעשה דברים קיצוניים מדי - נשיא ארה"ב זה לא פוטין.. הוא לא עושה מה שבזין שלו. יש לו יועצים, יש את בית הנבחרים וכל זה שממתנים אותו בדיוק למה שצריך
ארהב תעשה מה שבא לה. לא דונלד טראמפזה נכון שיכולים למתן אותו, אבל אם יהיה צורך ארה"ב תעשה מה שבא לה, וכל העולם יסתום. כמו שהיה תמיד וכמו שהיה עם הירושימה.
לארה"ב יש את הכסף והכוח הצבאי והיא כרגע קובעת לעצמה מה "מוסרי" לעשות ומה לא.
האם טרמפ הוא רבל? תוהה1טראמפ הגבר