הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלת חיטוב

או אה...
זאת אומרת שאם אתה עושה אירובי ומתאמן אתה מכפיל ואפילו יותר את הירידה באחוזי שומן אם ככה...
יפה..
כן אם אתה במינוס קלורי מהתזונה אתה מוסיף גם את הקלוריות ששרפת מהאירובי והאימון וככה הגרעון הקלורי גדול יותר והירידה תהיה מהירה יותר (7700 קלוריות זה קילו) ככה שאם אתה במינוס קלורי של 500 מהתזונה ושורף עוד 200-300 והאימונים יוצא לך 700 קלוריות גרעון ביום עם אימון ו500 ביום בלי ככה שבשבוע בערך תוריד 4300-4700 (4 אימונים שבועיים) אז יוצא שתהיה בערך ירידה של חצי קילו+ בשבוע שזה די טוב.

• פותח/ת השרשור
כן אם אתה במינוס קלורי מהתזונה אתה מוסיף גם את הקלוריות ששרפת מהאירובי והאימון וככה הגרעון הקלורי גדול יותר והירידה תהיה מהירה יותר (7700 קלוריות זה קילו) ככה שאם אתה במינוס קלורי של 500 מהתזונה ושורף עוד 200-300 והאימונים יוצא לך 700 קלוריות גרעון ביום עם אימון ו500 ביום בלי ככה שבשבוע בערך תוריד 4300-4700 (4 אימונים שבועיים) אז יוצא שתהיה בערך ירידה של חצי קילו+ בשבוע שזה די טוב.
חח

למה אני שואל, כי חשבתי להפסיק את האירובי אז אולי אקטין גם את הארוחות
למרות שאני בקושי אוכל פחמימה
אז בגלל זה הירידה המהירה שלי אני אחשוב על לוותר על אירובי (מחוסר זמן..) ולראות מה יהיה בתפריט 😛

אם אראה לך את התפריט שלי תוכל לומר לי בכמה גירעון אני פחות או יותר ?

חח

למה אני שואל, כי חשבתי להפסיק את האירובי אז אולי אקטין גם את הארוחות
למרות שאני בקושי אוכל פחמימה
אז בגלל זה הירידה המהירה שלי אני אחשוב על לוותר על אירובי (מחוסר זמן..) ולראות מה יהיה בתפריט 😛

אם אראה לך את התפריט שלי תוכל לומר לי בכמה גירעון אני פחות או יותר ?
קח תחשב פה את ה RMR שלך ותחשב בערך כמה קלוריות אתה אוכל ותחסר, כך תראה את הגרעון שלך אם בכלל יש 😃
http://www.lbs.co.il/LabTests/RMR.xls

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
1836 זה ה RMR שלך כדי להיות בגרעון קלורי אתה צריך לאכול פחות מזה אל תשכח גם להוסיף את האימון ביום אימון לגרעון
עכשיו סתם לדוגמא
אני אוכל בבוקר שיבולת שועל 50 גרם וקוטג 1 אחוז מה אני מחשב רק את הקלוריות שרשומות ל100 גרם או גם תפחמימות שומנים חלבונים ?
לא ממש הבנתי את זה

עכשיו סתם לדוגמא
אני אוכל בבוקר שיבולת שועל 50 גרם וקוטג 1 אחוז מה אני מחשב רק את הקלוריות שרשומות ל100 גרם או גם תפחמימות שומנים חלבונים ?
לא ממש הבנתי את זה
אתה צריך לבנות תפריט שתהיה עם מינוס קלורי אבל תכלול חלבון 1.8 גרם פר משקל גוף (גרם חלבון זה 4 קלוריות), שומן 0.8 גרם פר משקל גוף (גרם שומן זה 9 קלוריות) ופחמימה לפי שאר הקלוריות שנשארו לך
וקח תקרא את זה: המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לבנות תפריט שתהיה עם מינוס קלורי אבל תכלול חלבון 1.8 גרם פר משקל גוף (גרם חלבון זה 4 קלוריות), שומן 0.8 גרם פר משקל גוף (גרם שומן זה 9 קלוריות) ופחמימה לפי שאר הקלוריות שנשארו לך
וקח תקרא את זה: המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
לא לא הבנת אותי תראה:
FoodsDictionary - שיבולת שועל, ערכים תזונתיים

זה שיבולת שועל
אני אוכל למשל בבוקר 50 גרם עם קוטג (נעזוב את הקוטג עכשיו)
אני אמור לחשב ככה:
חלבונים 17X4
פחמימות 66X4
שומנים 7X9
ולהוסיף לזה את הקלוריות 195 ולחבר את כל זה ביחד (וזה רק לשיבולת שועל ? )
חח סיבכתי אותך?

לא לא הבנת אותי תראה:
FoodsDictionary - שיבולת שועל, ערכים תזונתיים

זה שיבולת שועל
אני אוכל למשל בבוקר 50 גרם עם קוטג (נעזוב את הקוטג עכשיו)
אני אמור לחשב ככה:
חלבונים 17X4
פחמימות 66X4
שומנים 7X9
ולהוסיף לזה את הקלוריות 195 ולחבר את כל זה ביחד (וזה רק לשיבולת שועל ? )

חח סיבכתי אותך?
לא אתה צריך בחישוב רק את ה195 אבל ביום הכולל שתגיע לקלוריות שהצבת לך ב1.8 גרם חלבון לקילו, מ0.8 גרם שומן לקילו וכל שאר הקלוריות שנורתו פחמימה. למשל אם קבעת בתור התחלה להיות בגרעון קלורי של 350 קלוריות (1500 קלוריות צריכה יומית) אתה מוריד את 195 מ1500 ונשאר לך לאכול באותו יום 1305 קלוריות. בקשר לכמה לאכול, חלבונים 105 גרם שזה 420 קלוריות, שומנים 50 גרם שזה 450 קלוריות בינתיים ביחד זה 870 קלוריות מתוך ה1500 כך שנשאר לך 630 קלוריות שאותם תשיג מפחמימה. מקווה שהבנת 😃
וסתם שאלה לפי הגובה שלך והמשקל לא כל כך נראה שאתה צריך חיטוב אלא מסה, רוצה לצרף תמונה שתהיה אינדיקציה טובה יותר

• פותח/ת השרשור
לא אתה צריך בחישוב רק את ה195 אבל ביום הכולל שתגיע לקלוריות שהצבת לך ב1.8 גרם חלבון לקילו, מ0.8 גרם שומן לקילו וכל שאר הקלוריות שנורתו פחמימה. למשל אם קבעת בתור התחלה להיות בגרעון קלורי של 350 קלוריות (1500 קלוריות צריכה יומית) אתה מוריד את 195 מ1500 ונשאר לך לאכול באותו יום 1305 קלוריות. בקשר לכמה לאכול, חלבונים 105 גרם שזה 420 קלוריות, שומנים 50 גרם שזה 450 קלוריות בינתיים ביחד זה 870 קלוריות מתוך ה1500 כך שנשאר לך 630 קלוריות שאותם תשיג מפחמימה. מקווה שהבנת 😃
וסתם שאלה לפי הגובה שלך והמשקל לא כל כך נראה שאתה צריך חיטוב אלא מסה, רוצה לצרף תמונה שתהיה אינדיקציה טובה יותר

כן אצטרף תמונה אגב אחי זה בגלל שאני בתהליך חיטוב של חודשיים שלושה בגלל זה הגעתי למה שהגעתי חח
אני השבוע אולי מסיים את התהליך ואז אולי אתחיל מסה 😃 עוד כמה דקות אצלם ואעלה.

*** המאמן שלי אמר לי שאני 10.2 אחוזי שומן ועבר חודש מאז אז כמה אני עכשיו 8-9? לפי התמונה ?

קבצים מצורפים

• IMG_4460[1].JPG
    IMG_4460[1].JPG
    KB 117.6 · צפיות: 117
כן אצטרף תמונה אגב אחי זה בגלל שאני בתהליך חיטוב של חודשיים שלושה בגלל זה הגעתי למה שהגעתי חח
אני השבוע אולי מסיים את התהליך ואז אולי אתחיל מסה 😃 עוד כמה דקות אצלם ואעלה.

*** המאמן שלי אמר לי שאני 10.2 אחוזי שומן ועבר חודש מאז אז כמה אני עכשיו 8-9? לפי התמונה ?
לפי התמונה אתה בסביבות 9-10 אחוז שומן ולפי דעתי כדי להתחיל מסה או לפחות לעבור לניטרלי

• פותח/ת השרשור
לפי התמונה אתה בסביבות 9-10 אחוז שומן ולפי דעתי כדי להתחיל מסה או לפחות לעבור לניטרלי

אני שוקל 59
יש לי מצב להגיע ל 50 או 55? (נורא יעזור לי במתח ביד אחת חחח)
וכנראה מחר אני מסיים את החיטוב אלא עם כן ארצה להמשיך ולהתחטב עוד יותר כדי שיהיה לי יותר קל לעשות מתח ביד אחת
ככה במסה אתחזק ואז יהיה לי הרבה יותר קל להרים את עצמי עם משקל נמוך יחסית והרבה מסה לא ?

או אה...
זאת אומרת שאם אתה עושה אירובי ומתאמן אתה מכפיל ואפילו יותר את הירידה באחוזי שומן אם ככה...
יפה..
אם אתה עושה אימוני כוח אתה שומר יותר על מסת שריר כלומר יותר אחוז מהמשקל שאתה מוריד הוא שומן ולא שריר.
אירובי שורף קלוריות כלומ אתה מגדיל את הגרעון ככה, אבל שים לב שגרעון גדול מדי זה לא תוצאות מהירות יותר. כלומר בהתחלה ולי זה ייראה ככה, אבל הגוף שלך יוריד יותר מסת שריר וגם יאיט את החילוף חומרים.
אני שוקל 59
יש לי מצב להגיע ל 50 או 55? (נורא יעזור לי במתח ביד אחת חחח)
וכנראה מחר אני מסיים את החיטוב אלא עם כן ארצה להמשיך ולהתחטב עוד יותר כדי שיהיה לי יותר קל לעשות מתח ביד אחת
ככה במסה אתחזק ואז יהיה לי הרבה יותר קל להרים את עצמי עם משקל נמוך יחסית והרבה מסה לא ?
אתה 1.68, ובתמונה אתה נראה מאוד חטוב. נראה לי מיותר לגמרי לרדת עוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית