הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה עם התפריט בחיטוב

אגם כהן

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
היי כולם:) קראתי את המאמרים שהמליצו לי אבל יש לי בעיה להגיע לערכים הנדרשים בתפריט
מה שאני צריכה:
קלוריות 1400
חלבון 144
שומן 64
פחמימה 62
נתונים עלי(אם צריך)
משקל 80
גובה 168
גיל 16

קשה מאוד להגיע לפחמימות הנדרשות ובכלל לכמויות האלו למשל בביה"ס אני אוכלת 2 כריכים(ארבע פרוסות לחם-62.4 גרם)אורז בצהריים 40.2 גרם אז זה כבר 118.3 גרם של פחמימות לא כולל הממרח בכלל... ואיך אני יכולה להגיע לכמויות כאלו של חלבון? אני לא אוכלת מוצרי חלב,לא ממש אוהבת בשר אז כמות גבוהה אני לא יכולה לאכול ובקטניות יש מלא פחמימות

תורידי מעט בשומן (לסביבות ה45) ותעלי את הפחמימות בהתאם.
לגבי החלבון, יש טונה, חזה עוף קוטג סלמון (דגים בכלל...)
אם את לא אוהבת את האוכל הזה את יכולה לשקול לקנות אבקת חלבון כדי להגיע לערכים

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה 😃 השומן זה לא לפי המשקל שלי? ואני מעדיפה לא לקחת אבקות אלא באופן יותר טבעי:P:

מאיפה אתה שואב את הנתונים על ההמלצות שלך?
Whey זה מה ששמים בפורמולה לתינוקות, הכי טבעי שיש.
מסכים אבל אין חובה לשתות

היי כולם:) קראתי את המאמרים שהמליצו לי אבל יש לי בעיה להגיע לערכים הנדרשים בתפריט
מה שאני צריכה:
קלוריות 1400
חלבון 144
שומן 64
פחמימה 62
נתונים עלי(אם צריך)
משקל 80
גובה 168
גיל 16

קשה מאוד להגיע לפחמימות הנדרשות ובכלל לכמויות האלו למשל בביה"ס אני אוכלת 2 כריכים(ארבע פרוסות לחם-62.4 גרם)אורז בצהריים 40.2 גרם אז זה כבר 118.3 גרם של פחמימות לא כולל הממרח בכלל... ואיך אני יכולה להגיע לכמויות כאלו של חלבון? אני לא אוכלת מוצרי חלב,לא ממש אוהבת בשר אז כמות גבוהה אני לא יכולה לאכול ובקטניות יש מלא פחמימות
את יכולה להוסיף אירובי לאימונים?
ככה תוכלי להגדיל את הגרעון ובעצם לאכול קצת יותר

דגים, טונה, ביצים?
את יכולה לקצץ בפחממה כדי לקזז את הקטניות וגם להעזר בחטיפי חלבון דלי פחמימה.

• פותח/ת השרשור
את יכולה להוסיף אירובי לאימונים?
ככה תוכלי להגדיל את הגרעון ובעצם לאכול קצת יותר

כן, אני יכולה לעשות הליכות בערב ולעלות ולרדת במדרגות אבל אני לא יודעת אם זה ממש יוסיף...אני אנסה עכשיו לבנות שוב תפריט ואשלח פה 😃

את צריכה לעלות אירובי לפחות של שעה ביום/45 דקות אחרת זה לא יעיל פחות מזה.
ושאלה איך הגעת לתפריט הזה?

ערכים קיצוניים מדיי לדעתי, להוריד בחלבון לאזן את הפחמימות ולעשות אירובי כמו שנאמר, אני מאוד מאוד מאוד ממליץ לא לקפוץ ישר לתפריט קיצוני מכיוון שלטווח הרחוק יש לזה משמעות שלילית מכיוון שכשצוללים לתפריט קיצוני שאמורים להחזיק איתו תקופה ארוכה למדיי אחרי חודש נשברים והולכים אחורה פנה קיצוני שמוביל לאנשים לחזור למשקל הקודם שלהם אם לא יותר!!
ממליץ להכין תפריט שנוח ובהדרגה לחתוך בקלוריות, ככל שהזמן עובר זה ניהיה קל יותר, בסופו של דבר זה צריך להיות דרך חיים ע"י אכילה בריאה אבל הכל בזמנו.
בהצלחה.

מה זה לא יעיל? מאיזו בחינה לא יעיל? אם היא תעשה 30 דקות אתה אומר שזה כאילו לא עשתה בכלל?

• פותח/ת השרשור
ושאלה איך הגעת לתפריט הזה?
שאלתי לפני זה שאלה ושלחו לי כמה קישורים אז פשוט חישבתי... כמה שאני רוצה אין לי זמן (אני מסיימת ללמוד רק בשש ואז יש לי מלא מה ללמוד...)

ערכים קיצוניים מדיי לדעתי, להוריד בחלבון לאזן את הפחמימות ולעשות אירובי כמו שנאמר, אני מאוד מאוד מאוד ממליץ לא לקפוץ ישר לתפריט קיצוני מכיוון שלטווח הרחוק יש לזה משמעות שלילית מכיוון שכשצוללים לתפריט קיצוני שאמורים להחזיק איתו תקופה ארוכה למדיי אחרי חודש נשברים והולכים אחורה פנה קיצוני שמוביל לאנשים לחזור למשקל הקודם שלהם אם לא יותר!!
ממליץ להכין תפריט שנוח ובהדרגה לחתוך בקלוריות, ככל שהזמן עובר זה ניהיה קל יותר, בסופו של דבר זה צריך להיות דרך חיים ע"י אכילה בריאה אבל הכל בזמנו.
בהצלחה.
אז פשוט להוריד בחלבון ובשומן?איך אני אדע כמה להוריד ואחרי כמה זמן להוסיף עוד...? ותודה 😃

מה זה לא יעיל? מאיזו בחינה לא יעיל? אם היא תעשה 30 דקות אתה אומר שזה כאילו לא עשתה בכלל?

ברור ש30 דקות זה יעיל זה עדיף מכלום אני מתכוון שאתה מוריד פחות ואם היום שלך מתרכז ברובו בישיבה אז 30 דקות לא יספיק.
אלא אם כן אתה עושה סטפר או ריצה מהירה או אופניים אז ברור 30 דקות בהחלט יספיקו.

ואגם את בהחלט מוזמנת לשלוח לי הודעה בפרטי ואנסה לעזור לך עם התפריט ביותר ספציפי.

ברור ש30 דקות זה יעיל זה עדיף מכלום
אז לא צריך לכתוב "לא יעיל" אם ברור שזה עדיף מכלום.
אני מתכוון שאתה מוריד פחות ואם היום שלך מתרכז ברובו בישיבה אז 30 דקות לא יספיק.
אם הגרעון הקלורי שלך מותאם לפעילות שלך אז אתה תוריד גם בלי שום אירובי.

Back
למעלה תחתית