הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנאדם שלא מצליח לעשות דדליפט

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
הבאתי לאחד המתאמנים שלי SS והוא ממש מתקשה בדדליפט לשמור על גב ישר(בלי מוט הוא כן מצליח) , מה שמוזר זה שבסקוואט הוא כן מצליח לשמור על גב ישר ולא משנה כמה הסברתי לו להוציא חזה ולהצמיד שכמות הוא מצליח לשמור על גב ישר רק בחזרה הראשונה וגם לא תמיד, הוא די גבוהה ובשלב מסויים כשהוא יורד לכיוון המוט הגב מתעגל יכול להיות שזה קשור לחוסר גמישות גם?
איך הייתם מנסים להסביר לו לשמור על גב ישר חוץ מהערות הרגילות?

אתה מוריד אותו משקל אם אפשרי (פלטות באמפרים בקוטר הנכון) ונותן לו לבצע סטים קצרים (חזרה עד שלוש חזרות) כשאתה מסתכל ומבקר את הטכניקה.

תלמד אותו כמו שריפ מלמד, היום בדיוק לימדתי בנאדם לעשות דדליפט ב5-10 דקות. הוא משך 60 והוא שחיף עם גב ישר.
זה עניין של שליטה מוטורית, תמיד יהיו נכים כמוני.

• פותח/ת השרשור
הוא עשה עם משקל מינימלי 30 קילו שמתי לו את זה על הגבהה ובחזרה השלישית כל פעם עצרתי אותו כי לא היה טעם להמשיך, זה בנאדם ממש מגושם אבל בסוף אני אלמד אותו.
איך ריפ מלמד?

קראת את הספר? אחרי שתקרא את הספר תראה את הסירטונים ביוטיוב ויהיה לך כל כך קל שזה מצחיק כמה התנועה הזו בסיסית.

• פותח/ת השרשור
קראת את הספר? אחרי שתקרא את הספר תראה את הסירטונים ביוטיוב ויהיה לך כל כך קל שזה מצחיק כמה התנועה הזו בסיסית.

לא מסתדר עם האנגלית שם, יש לך איזה דגשים משם שאתה חושב שיעזרו?
אני מנסה לחשוב איזה דרכים יש לשמור בדדליפט על גב ישר חוץ מלהצמיד שכמות ולהוציא חזה ולנסות לשמור על הכיווץ, ולא עולה לי עוד דרכים.

• פותח/ת השרשור
מחד"כ אצלנו?
אם כן אני אנסה להסביר לו
אגב, באמת צריך לנעוץ את הפוסט של קורן

מה הקשר שאתה תנסה להסביר לו?
תגיד אם יש לך עצות, אם לא לך תכתוב במחברת שלך כמה ואז תגיד לי.🤪

צריך לראות אותו עושה כדי לתת הערות ספציפיות.
אני מסכם שם את הדברים החשובים מהספר 😃 אני גם ככה מביא אותה לאימון...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית