ייעוץ Deca dick

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
אהלן
נמצא בסייקל 750מג טסט אננטט רפואי
600 דקה בלו דראגון מהבאטצ' האחרון
אדקס 1מג כל 3 ימים עקב רגישות מוכרת לאסטרוגן.
דוסטינקס 0.5מג פעמיים בשבוע
לאחרונה חווה בעיה בזקפה - היא לא חזקה כמו בעבר וגם לא מחזיקה מעמד בזמן הסקס.
יש לציין שהתופעות החלו בשבועיים האחרונים.
מה הייתם ממליצים לעשות?

אני בסייקל דומה: טסט 750 ודקה 500, אדקס כל 4 ימים ודוסטינקס כל 3 ימים באותם מינונים כמוך.
התכנון היה 750 ו 400, אבל לקחתי ראדג'אי והדקה שלהם הוא 250 מג. אני חושב שיחס של 750 ו 600 עלול להיות הסיבה לתחושה שלך. אם זה ממש מהווה בעיה אולי כדאי לשקול להוריד דקה ל 400.

• פותח/ת השרשור
באיזה שבוע אתה סייקל?
מדוע משלב דוסטינקס מראש? ביצעת בדיקות דם לפרולקטין?
היו גבוהות עוד לפני כניסתי לסייקל הכולל דקה (פעם ראשונה משתמש בחומר).
נמצא כרגע בסוף שבוע 7.

היו גבוהות עוד לפני כניסתי לסייקל הכולל דקה (פעם ראשונה משתמש בחומר).
נמצא כרגע בסוף שבוע 7.
600 מג לשימוש ראשוני בדקה זה מינון גבוה, יש שיגידו גבוה מאוד. אני השתמשתי בחומר הזה במשך שנים כמעט בכל סייקל, 600 מג היה המינון המקסימלי שהגעתי אליו, כשר הטסט נע בין 1500-2000 מג.
אתה כבר לקראת סוף הסייקל אני מעריך, אני הייתי ממליץ להמשיך עם טסט בלבד עד לסיום (בכל מקרה כדאי להפסיק שימוש בדקה לפחות שבוע לפני הפסקת השימוש בטסט).

כל עוד בעיות בזיקפה הן ברמה שתיארת ולא החלו מוקדם יותר בתחילת הסייקל, זה הגיוני וסביר.

נכון שמינון גבוה יותר של טסט או נמוך יותר של ננדרולון, עשוי היה להקל על המצב, אבל חביבי - זה ננדרולון, ולא מן הנמנע שיקרה כך.

גם לקיחת דוסטינקס מאזנת את המצב, כך שכדאי שתמשיך לעקוב אחר ההתפתחויות ותעדכן.

בינתיים לא רואה סיבה לשנות משהו.

@mars
לא קשור לנושא המדובר. רשמת שהשתמשת בדקה במשך שנים , האם היה שימוש רציף או עם הפסקות ? איך הייתה עליה במסה?

@Tonyd
במקומך הייתי עושה יחס של טסט כפול מדקה. בכל מקרה תחזור עם חדשות טובות.

לא מצליח להחזיק יותר מ5 דקות כשהוא עומד בזמן סקס נראה לי סיבה חשובה לבצע שינוי כלשהו..
שקול להוסיף פרווירון במינון של 50mg/day לסייקל - יעזור לך בפאן האנדרוגני, ללא צורך בהעלאת הטסט

@mars
לא קשור לנושא המדובר. רשמת שהשתמשת בדקה במשך שנים , האם היה שימוש רציף או עם הפסקות ? איך הייתה עליה במסה?
בגדול הייתי עושה סייקלים של 10 שבועות שכללו שילוב כלשהו של טסט/דקה/אנדרל/מתאן, לעיתים גם שילבתי חומרים נוספים אבל הרוב כללו שילוב כלשהו של החומרים האלו. (טרן לא היה נפוץ כמו היום). לאחר 10 שבועות הייתי לוקח 3 אמפולות של כוריגון 5000 (כל 5 ימים) ואח"כ 20 יום של כלומיד. סה"כ 5 שבועות "הפסקה" ומתחיל סייקל חדש.
בוודאי שהיתה עליה במסה.

אנסה, תודה.
עצות נוספות?
לדעתי תעלה את המינון של הטסט ביחס של גרם טסט 600 דקה , זה ידוע שננדרולון הוא מאוד משתק לא יותר מטרן . אבל גם הוא מאוד משתק . להוסיף פרובירון מאוד יעזור גם לדעתי . בעבר גם לי קרה המקרה הזה מבאס תחת אבל תנסה את מה שהומלץ לך וזה יעזור מאוד , מה שבטוח יש לך ננדרולון בבלו דראגון חח

לדעתי תעלה את המינון של הטסט ביחס של גרם טסט 600 דקה , זה ידוע שננדרולון הוא מאוד משתק לא יותר מטרן . אבל גם הוא מאוד משתק . להוסיף פרובירון מאוד יעזור גם לדעתי . בעבר גם לי קרה המקרה הזה מבאס תחת אבל תנסה את מה שהומלץ לך וזה יעזור מאוד , מה שבטוח יש לך ננדרולון בבלו דראגון חח
להעלות את מינון הטסט זו אפשרות, אך פחות כדאית.

מינון טסט של 750mg/wk הוא מינון יחסית סביר, אך גבוה. לא הייתי מעלה לכיוון ה-1g, רק בכדי לאזן את היחס האנאבולי:אנדרוגני של הסייקל. על 1g טסט תופעות הלוואי עלולות להאמיר ביחס מעריכי למול הערך המוסף שבגדילה והתחזקות (במילים פשוטות - לא כדאי).

מצד שני, לא ניתן מראש לקבוע איזה יחס בין טסט:ננדרולון יהיה כזה, אשר לא יגרום לתופעות לוואי הקשורות בליבידו. הווה אומר, "על הנייר" ההמלצה היא לפי 1.5 - מ"ג ל-מ"ג - של טסט לעומת ננדרולון, אך בפועל יש כאלו אשר עם מינון נמוך/גבוה יותר, יסתדרו אחרת.

לאור הניסיון הנוכחי, פותח האשכול יכול ללמוד כי מבחינתו, יש עדיפות למינון אף גבוה מפי 1.5 טסט:ננדרולון. אם היה יודע מראש, אזי היה כדאי להריץ את הננדרולון במינון של 400mg/wk.

נערך לאחרונה:
תוריד ננדרולון ל400 ותוסיף כדור אחד פרווירון ביום יחזיר את שמוליק לעבודה. קח בחשבון שזה חלק מתופעות הלוואי של דקה.
אני במקומך הייתי מושך טסט שבועיים אחרי אחרי שבוע ראשון 750 שבוע שני יוק
רד ל500. Just in case ומתחיל פרוטוקל pct קבוע.
@Daniel Barack
שואל מתוך בורות: האם לא יכול להיות שהפרוגסטרון שלו משתולל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית