תוכנית זהו אני חוזר ל Starting Strength

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
תשמעו, תכלס נמאס לי ממשקלים יחסית נמוכים, ולהתבכיין שאין לי במכון ראק וכלוב נורמלי וכדומה וכדומה.

החלטתי לעשות Starting Strength עד שהבנצ' שלי לפחות 90 (משקל גוף) ושאר המשקלים בהתאם.

אני עושה מתח במקום פוור-קלין ובדרך אנסה ללמוד לעשות אותו, שאני אדע לעשות פוורקלין אני אתייעץ איתכם מה לעשות (אם להחליף מתח או להוסיף כתרגיל עזר).

בכל מקרה, בגלל שבעייתי לצרוך 5000 קלוריות ביום, וההורים שלי בכל מקרה משגעים אותי עכשיו שאני "שמן" (בפועל 13-14% שומן גג), אני אנסה לצרוך כמות מכובדת של קלוריות, אבל לא כמות מטורפת, אני בכל זאת אנסה בדרגה גבוה מאוד של ניסיון חח.

בכל מקרה עקב התזונה שלא על 5000 קלוריות החלטתי ללכת על עלייה מתונה במשקל, פעם שעברה נתקעתי בטיל, אז אני אנסה לעשות עלייה של 2.5 בכל התרגילים למעט הדדליפט שבו אני אעשה עלייה של 5 קילו.

משקלי עבודה נוכחיים-הייתי עושה 70 בבנצ' על 6 חזרות על הפנים.
בפועל 65 קילו על 4-5 חזרות עד נגיעה בחזה.
אני מתחיל מ50.

מיליטרי 45- הרבה זמן לא עשיתי, 5 חזרות.
אני מתחיל מ30, ועובד על לשים את המוט על הכתפיים במנוחה.

סקוואט מלא זמן לא עשיתי, לא מזמן התחלתי, אני אמשיך מ40 קילו ואעלה באימון הראשון ל42.5

דדליפט-היה לי ראק פולס על 100 קילו, עשיתי חזרה אחת אבל יכולתי יותר, בכל מקרה מהרצפה אני מתחיל מ60 קילו, (הרבה עבודה על טכניקה).

מתח, 4-8 קילו, טכניקות משתנות.
אני מתחיל ממתח בלי משקל נוסף, על אחיזה רוחב רחב יחסית (אבל לא בהרבה יותר מרוחב כתפיים, משהו מכובד).

הצעות?
תגובות?

הכל בכיף.

יאללה בהצלחה, ואני מקווה שאני אוכל לעדכן דברים חיוביים.
🤪🤪🤪😈👹😈👏👏👏

אפשר לעשות סקוואט בלי שום דבר בדרך בת-דודתית לגמרי (ערבית בפוליטיקלי קורקט 😃 )
אתה שם מוט על איפה שעושים מקבילים או התרגיל לבטן שמביאים את הברכיים לחזה. ולוקח אותו משם.
נכון אין מה להשוות עם כלוב, אבל כשאין ברירה אין ברירה 😃

• פותח/ת השרשור
אתה שם מוט על איפה שעושים מקבילים או התרגיל לבטן שמביאים את הברכיים לחזה. ולוקח אותו משם.
אני עושה את זה בדרך עוד יותר על הפנים, אני לוקח את המוט מהבנצ' עליון, פעם הייתי לוקח מהמקבילים אבל בא אלי מנהל המכון ואמר שבגלל שזה במעבר זה מסכן אנשים.
חחח.

קיצר עוד הערות הארות, עצות, באמת בכיף ובשמחה.

אפשר לייבש גרביים בטוסטר משולשים. זה עדיין לא רעיון טוב.

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה.
מה עדיף להתחיל יום שלישי-חמישי, ואז מנוחה, ואז רגיל ראשון-שלישי-חמישי?
או שעדיף שלישי-חמישי-שבת, שני-רביעי-שישי, ראשון-שלישי-חמישי (בדרך אני סוג של מאבד יום מנוחה).

ועדיף להתחיל בהעלאות של 2.5 קילו בכל התרגילים חוץ מדדליפט שאני אעלה 5?, השאיפה היא לשמור על העלייה לאורך זמן.
אני מזכיר אני מתחיל את התוכנית שוב, אני לא באמצע או משהו.

• פותח/ת השרשור
ההתלבטות אם להתאמן בשבת נשמעת חשובה בטירוף. הבדל של אימון שלם!

אכן איש, אך אז יש לי שבוע לאחר מכן הזוי- שני-רביעי-שישי, ראשון-שלישי חמישי (במילים אחרות בשבוע השני אני מפסיד יום מנוחה).

והאם אתה בעד העלאות במשקל של 2.5 בכל התרגילים חוץ מדדליפט שאני אעלה 5?

• פותח/ת השרשור
אתה מתלבט על דברים חסרי משמעות.

כן, אני בעד הקפיצות שדיברת עליהן.
סבבה.
אז שלישי-חמישי-שבת.
שני-רביעי-שישי.
ראשון-שלישי חמישי- ואז אני ממשיך ככה.
אוקיי סבבה.
יש לך עוד עצות כלשהן?
למרות שיש לי די הרבה קלוריות בתפריט החלטתי להעלות אותם עוד יותר שהעלייה תהיה רצינית, דרך אגב, עד איזה אחוז שומן להגיע, אני עכשיו בין 87-90 קילו על מטר 90-92, עד איזה משקל להגיע במשקל גוף ואז להפסיק Starting Strength? (אני לא רוצה להגיע ל18% שומן, אחרת בחיטוב תהיה לי בעיה).

סבבה.
אז שלישי-חמישי-שבת.
שני-רביעי-שישי.
ראשון-שלישי חמישי- ואז אני ממשיך ככה.
אוקיי סבבה.
יש לך עוד עצות כלשהן?
למרות שיש לי די הרבה קלוריות בתפריט החלטתי להעלות אותם עוד יותר שהעלייה תהיה רצינית, דרך אגב, עד איזה אחוז שומן להגיע, אני עכשיו בין 87-90 קילו על מטר 90-92, עד איזה משקל להגיע במשקל גוף ואז להפסיק Starting Strength? (אני לא רוצה להגיע ל18% שומן, אחרת בחיטוב תהיה לי בעיה).

כמה שיותר.

א) מי אמר שתגיע ל 18% שומן?

ב) שומן הרבה יותר קל להוריד מלעלות שריר ולהתחזק. אין טעם לעשות מזה עניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית