הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקיעה בחיטוב

• פותח/ת השרשור Ido.T
  • פורסם בתאריך

Ido.T

משתמש מתחיל
206
48
נק' מוניטין:
43
206
48
לפני חודשיים (בדיוק היום) התחלתי חיטוב לפי המאמר בפורטל, בהתחלה הכל דפק כמו שעון ירדתי 5 קילו אבל בשלושת השבועות האחרונים המשקל שלי נתקע, 77.7 ופשוט לא זז, מאז כבר הורדתי קצת פחמימה והוספתי אירובי אבל המשקל עדיין לא משתנה ובנתיים אני ממשיך לסבול תחיטוב.
מה יכול לגרום לזה ומה אפשר לעשות כדי להמשיך לרדת במשקל?

ביצעת העמסות?

בכמה גרעון קלורי אתה?

תהיה בגרעון של 500.

תהיה בגרעון של 500.
לא חושב שלעלות 200 קלוריות יגרום לו פתאום לרדת במשקל.
מה שכן יכול להיות שאתה לא מחשב נכון? אולי אתה אוכל יותר ממה שאתה חושב ולא יורד, או שההפך אתה אוכל פחות ממה שאתה חושב, או שורף באימונים יותר קלוריות מה שאתה חושב ואז הגוף האיט את חילוף החומרים שלו. אם זה המצב אני מציע שבוע-שבועיים ניטרלי ואז לחזור לחיטוב.

אתה לא מרמה את עצמך בספירה? (שמן של הבישול, פה ושם כמה עוגיות או וואפל בעבודה) כאלה דברים

• פותח/ת השרשור
מה שכן יכול להיות שאתה לא מחשב נכון? אולי אתה אוכל יותר ממה שאתה חושב ולא יורד, או שההפך אתה אוכל פחות ממה שאתה חושב, או שורף באימונים יותר קלוריות מה שאתה חושב ואז הגוף האיט את חילוף החומרים שלו. אם זה המצב אני מציע שבוע-שבועיים ניטרלי ואז לחזור לחיטוב.
ייעוץ - תפריט לחיטוב, צריך חוות דעת. זה התפריט הראשון שהתחלתי לפני חודשיים, אתה גם הגבת שם. כמו שאמרתי, 5-6 הירידה הייתה תקינה, ירידה שבועית של 0.5-1 קילו בשבוע ובנוסף משקלי עבודה נשמרו. כרגע חישבתי שוב בגולינגו את התפריט החדש (קצת שינויים מהקודם) ויוצא 1746 קלוריות כשהRMR שלי הוא 2384 (לפי המחשבון) בהערכה גסה (נניח שאני מרמה בבישול וכדומה למרות שזה לא ככה ממש) אני אוכל ביום 1900 קלוריות זה עדיין גרעון של 500-700.
כנראה שהבעיה בחילוף החומרים וקיצוץ של עוד פחמימה רק יגרום נזק. אולי כדי כבר לצאת לניטראלי ומשם חזרה למסה כי האחוז שומן שלי לא בשמיים (אני מעריך שבאיזור ה 15-17).

אתה לא מרמה את עצמך בספירה? (שמן של הבישול, פה ושם כמה עוגיות או וואפל בעבודה) כאלה דברים
משתמש בתרסיס שמן והקינוח הכי טעים שאכלתי בחודשיים האחרונים זה תפוח...

כמובן שלא, רק אמרתי שהוא צריך להיות ב500 ולא ב700

מכיוון שה rmr הוא רק הערכה, אני הייתי מוסיף שעה אירובי בשבוע ורואה אם יש שינוי.

Back
למעלה תחתית