הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שכיבת שמיכה עם רגליים באויר

• פותח/ת השרשור yLewks
  • פורסם בתאריך

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
hqdefault.jpg

תגידו איך זה אפשרי? כאילו אני מנסה לעשת את זה, ואין לי מושג איך להשאיר את הרגליים באוויר, יש תרגילים בשביל שאני אוכל להתחזק (אני משער שזה שרירי מותן/משהו אחר) ולעשות את השכיבת שמיכה הזו?

קוראים לזה שכיבות שמיכה פלאנץ.
בשביל להגיע לזה צריך להתאמן על פיסדו פוש אפס,טאק פלאנץ,אדבנס טאק פלאנץ,רגל אחת פלאנץ,שפאגט פלנץ ולבסוף פלאנץ.
ובכללי לעבוד על כתפיים,גב תחתון ובטן
לפרוטוקול זה נחשב אחד התרגילים הקשים בסטריט וורקאוט אז אל תצפה לתוצאות מהירות

• פותח/ת השרשור
קוראים לזה שכיבות שמיכה פלאנץ.
בשביל להגיע לזה צריך להתאמן על פיסדו פוש אפס,טאק פלאנץ,אדבנס טאק פלאנץ,רגל אחת פלאנץ,שפאגט פלנץ ולבסוף פלאנץ.
ובכללי לעבוד על כתפיים,גב תחתון ובטן
לפרוטוקול זה נחשב אחד התרגילים הקשים בסטריט וורקאוט אז אל תצפה לתוצאות מהירות
ועוד שאלה למה אתה נראה אחד שמבין
בשביל להגיע לעמידת ידיים יציבה, מה אני צריך?

ועוד שאלה למה אתה נראה אחד שמבין
בשביל להגיע לעמידת ידיים יציבה, מה אני צריך?
תודה חחח אני האמת מתאמן סטריט וליפטינג.
ועמידת ידיים זה הרבה שיווי משקל ומהניסיון שלי זה להתאמן הרבה מאוד על זה.
תעשה בהתחלה עמידת ידיים על קיר תנסה להחזיק חצי דקה-דקה ככה מרפקים נעולים ואז אחרי שיהיה לך את הכוח תנסה לעשות על הרצפה בלי קיר.
כמה טיפים תמתח את הגוף,תנשום,ותרגע ואל תהיה מתוסכל כי לי זה הביא עצבים חחחח כי זה לוקח זמן
תראה את הסרטון הזה

משקל גוף+גובה מאוד משפיעים על כמות הזמן שתתדרש עד שתלמד לעשות את התרגיל. אם יש לך מבנה גוף אידיאלי לתרגיל: נמוך,משקל 50-70,גובה ישראלי ממוצע וכתפיים חזקות כבר- יקח מספר חודשים. אם אתה כבד\גבוה\חלש בכתפיים- זה תרגיל שידרוש ממך לפחות שנה של אימונים.

• פותח/ת השרשור
בטוחה ש @MikeRozner. יוכל לתת עוד כמה טיפים
אה ראיתי אותו בקבוצה בפייסבוק חחחחח 😛
משקל גוף+גובה מאוד משפיעים על כמות הזמן שתתדרש עד שתלמד לעשות את התרגיל. אם יש לך מבנה גוף אידיאלי לתרגיל: נמוך,משקל 50-70,גובה ישראלי ממוצע וכתפיים חזקות כבר- יקח מספר חודשים. אם אתה כבד\גבוה\חלש בכתפיים- זה תרגיל שידרוש ממך לפחות שנה של אימונים.
אני שוקל 80 גובה 1.83, ייקח הרבה זמן אה? חחח

זה תרגיל מתקדם מאוד אם אתה רוצה ללמוד אותו סתם לפוזה אתה תתייאש מהר מאוד.
אבל אם אתה עדיין מקובע אתה צריך לעבוד כתפיים ושרירי ליבה

hqdefault.jpg

תגידו איך זה אפשרי? כאילו אני מנסה לעשת את זה, ואין לי מושג איך להשאיר את הרגליים באוויר, יש תרגילים בשביל שאני אוכל להתחזק (אני משער שזה שרירי מותן/משהו אחר) ולעשות את השכיבת שמיכה הזו?
חפש ביו טיוב plunch Pushup progression

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית