הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מעלה את זה לפה קצת באיחור

האם "יש דרג ויש זרג" ?
זה לא היה במובן הזה שלמנהלים מותר לפרסם את עצמם ולאחרים אסור.
זה היה במובן שהבחור אומר מה לדעתו מנהלים אמורים לעשות פה.
אגב, בדיוק אתמול נפתח אשכול המלצות מאמנים, ככה שהדיון הזה מאוד אבל מאוד מיותר.

זה לא היה במובן הזה שלמנהלים מותר לפרסם את עצמם ולאחרים אסור.
זה היה במובן שהבחור אומר מה לדעתו מנהלים אמורים לעשות פה.
אגב, בדיוק אתמול נפתח אשכול המלצות מאמנים, ככה שהדיון הזה מאוד אבל מאוד מיותר.

מייק הוא בין המאמנים היותר טובים שיש כיום בתחום (אם לא ה) אבל הדיון הוא על דבר אחר לחלוטין ועל כן לדעתי הוא לא לגמרי מיותר, אבל הי, אני רק משתמש פשוט שאסור לו לומר מה לדעתו מנהלים אמורים לעשות פה.

אם אושר היה עושה פה עמידות ידיים כולם היו מתלהבים.

זה תמיד יפה לראות בן אדם ששוקל פחות מ90 מדדלפט מעל רבע טון ועושה סקוואט 200 לחזרות מצליח לשמור על האתלטיות שלו ולעשות עוד דברים מגוונים.

כנראה שאם אין לך כרס ואתה לא חי בסרט של פווארליפטר אז אסור לך לפרסם פה.
חוץ מזה שלמייק עבר תחרותי בהרמת משקולות , שלהזכירכם זה גם חלק מהפורום הזה.

קיצר תגובות קנאות מרשימות ביותר.
אין פה שום קנאה. מה שיש פה זה
- פירגון למייק על הביצועים
- תהיות לגיטימיות על האופי הפרסומי-משהו של חלק מהפוסטים בפורום
- תהיות לגיטימיות נוספות על ההבדל בהתייחסות לפוסטים של מנהל מול משתמש רגיל
- תהיות לגיטימות נוספות על חוסר הרלוונטיות של פרסומים שאינם קשורים לפורום הספציפי, ושוב ההבדל בהתייחסות בין מנהלים למשתמשים.

למה הבעת דעה הופכת לקנאות/חוסר טעם/חוסר רלוונטיות ברגע שהיא לא מתיישרת עם הנורמה?

מייק הוא בין המאמנים היותר טובים שיש כיום בתחום (אם לא ה) אבל הדיון הוא על דבר אחר לחלוטין ועל כן לדעתי הוא לא לגמרי מיותר, אבל הי, אני רק משתמש חצוף שאסור לו לומר מה לדעתו מנהלים אמורים לעשות פה.
אם אתה רוצה להגיד מה לדעתך מנהלים אמורים לעשות פה ומה לא, תפתח נושא במשוב. אל תחריב למייק את האשכול

למקרה שלא היה ברור, בלי תגובות יותר שלא קשורות.
ביקורת על ההנהלה או כל דבר אחר בפורום משוב.
תודה.

• פותח/ת השרשור
אם רק הייתי אוכל פופקורן...

@mars לכל דבר יש מקום ויש דרך, באותה מידה יכולתי למחוק ולחסוך את חברנו עם התגובה המאוד לא במקום הזאת שלו.

פעם אחרונה שבדקתי הפורום הזה תחת ניהולי וכמו שאמרתי, אפשר להתווכח על רלוונטיות אבל לצורך העניין אם תכנס אליי הביתה ותמתח ביקורת על העיצוב בלי ששאלו אותך - הדלת מהר מאוד תפגע לך בתחת.

למקרה שלא היה ברור, בלי תגובות יותר שלא קשורות.
ביקורת על ההנהלה או כל דבר אחר בפורום משוב.
תודה.
לקרוא לי חצוף מותר לך, אבל כשאני מגיב לך אתה מוחק את התגובה שלי ועונה לי בטון של מחנכת בתיכון, כמה נוח.
mars לכל דבר יש מקום ויש דרך, באותה מידה יכולתי למחוק ולחסוך את חברנו עם התגובה המאוד לא במקום הזאת שלו.
בטח שמת לב שאמרתי שמבחינה מקצועית לדעתי אתה משכמך ומעלה. אבל אני גם חושב שמותר היה לחברנו להביע דעתו בקשר לפרסום הפוסט בפורום זה או אחר, יתכן שהצדק עימו ויתכן שלא, אבל בהחלט מותר להתדיין על העניין הזה, גם (ואולי במיוחד) אם המפרסם הוא מנהל הפורום.
אם תכנס אליי הביתה ותמתח ביקורת על העיצוב בלי ששאלו אותך - הדלת מהר מאוד תפגע לך בתחת
תחסוך ממני את האיומים שלך מייק, זה לא הולם אותך.

@MikeRozner
אני לא מאמין, שמחקת לי את התגובה, ציפיתי ליותר ממך.

@Moshe לגיטימי למחוק תגובה של משתמש שלא עבר על אף אחד מהכללים?

כתבתי שאם אני הייתי מעלה סרטון שלי עושה שכיבות סמיכה לשלוש חזרות (אבל יהל!ם עחי) הפוסט שלי לא היה מתקבל בברכה, אפילו אם זה היה התחליף שלי לבנץ' פרס.

@Crossfiter
אף אחד לא אמר שההשג של מייק לא מרשים, ואף אחד לא ניסה לגמד את ההשג שלו.
אז מה אם יש לו עבר בהרמת משקולות, זה לא אומר שהפוסט שלו מתאים לפורום הזה.

ציפיתי ליותר מעורך דין.

אוקי, נניח שזה פרסומי, מי אתה שתקבע מה מנהלים אמורים לעשות פה ומה לא?
הבעתי את דעתי, אני חושב שמותר לי לעשות את זה גם אם אני לא מנהל.
אם אושר היה עושה פה עמידות ידיים כולם היו מתלהבים.

זה תמיד יפה לראות בן אדם ששוקל פחות מ90 מדדלפט מעל רבע טון ועושה סקוואט 200 לחזרות מצליח לשמור על האתלטיות שלו ולעשות עוד דברים מגוונים.

כנראה שאם אין לך כרס ואתה לא חי בסרט של פווארליפטר אז אסור לך לפרסם פה.
חוץ מזה שלמייק עבר תחרותי בהרמת משקולות , שלהזכירכם זה גם חלק מהפורום הזה.

קיצר תגובות קנאות מרשימות ביותר.
התגובה שלי ממש לא נאמרה מקנאה( יש פה כאלה בפורום שאני מקנא בהם הרבה יותר), ובנוסף זה גם לא משנה אם הוא היה מעלה סרטון של דדליפט 400. זה מעצבן אותי שמנסים לנצל את הפורום למטרות פרסום עצמי.

• פותח/ת השרשור
@MikeRozner
אני לא מאמין, שמחקת לי את התגובה, ציפיתי ליותר ממך.

@Moshe לגיטימי למחוק תגובה של משתמש שלא עבר על אף אחד מהכללים?

כתבתי שאם אני הייתי מעלה סרטון שלי עושה שכיבות סמיכה לשלוש חזרות (אבל יהל!ם עחי) הפוסט שלי לא היה מתקבל בברכה, אפילו אם זה היה התחליף שלי לבנץ' פרס.

@Crossfiter
אף אחד לא אמר שההשג של מייק לא מרשים, ואף אחד לא ניסה לגמד את ההשג שלו.
אז מה אם יש לו עבר בהרמת משקולות, זה לא אומר שהפוסט שלו מתאים לפורום הזה.

ציפיתי ליותר מעורך דין.
כשזה מיותר זה מיותר

התגובה שלי ממש לא נאמרה מקנאה( יש פה כאלה בפורום שאני מקנא בהם הרבה יותר), ובנוסף זה גם לא משנה אם הוא היה מעלה סרטון של דדליפט 400. זה מעצבן אותי שמנסים לנצל את הפורום למטרות פרסום עצמי.
זה לא תוכן פרסומי וחוץ מלעצבן אותי מה חשבת שתשיג עם ההערות האלה?

זה מעצבן אותי שמנסים לנצל את הפורום למטרות פרסום עצמי.
אני חייב להגיד שאני מסכים עם חלק ממה שאתה אומר אבל לכל אחד מותר להעלות סרטונים לפורום גם אם זה מפרסם אותו וגם אם לא אין שום דבר רע בלהעלות לפה הישגים כאלו או אחרים בשביל הכרה (פרסומית או לא). לגבי באיזה תת פורום הפרסום נמצא זה משהו אחר, בכל מקרה לדעתי זה לא משנה וסתם קטנוניות.

כשזה מיותר זה מיותר

זה לא תוכן פרסומי וחוץ מלעצבן אותי מה חשבת שתשיג עם ההערות האלה?
איזה שטויות, בוא תסביר לי למה זה מיותר?
בכלל לא מיותר, ואם אתה רוצה למחוק תגובות מיותרות, אני מאמין שקיימות אלפי תגובות ציניות בניגוד להודעה שלי בנושאות רציניים, אתה מוזמן לעשות סדר פסח בפורום.

אז גם לפרסם 400 דדליפט בפורום של פאוורליטינג זה פרסום עצמי?
בגלל שרשום לו PERSONAL TRAINER בחשבון פייסבוק?
אתה אידיוט במקרה? אם אני עכשיו מוסיף לשם שלי PERSONAL TRAINER ומחליט לפרסם PR שלי בבנץ זה פרסום עצמי....עדיף שתשתוק במקום לעשות לעצמך עוד בושות

אז גם לפרסם 400 דדליפט בפורום של פאוורליטינג זה פרסום עצמי?
בגלל שרשום לו PERSONAL TRAINER בחשבון פייסבוק?
אתה אידיוט במקרה? אם אני עכשיו מוסיף לשם שלי PERSONAL TRAINER ומחליט לפרסם PR שלי בבנץ זה פרסום עצמי....עדיף שתשתוק במקום לעשות לעצמך עוד בושות
אני אידיוט,לא במקרה.
אני מצטער אבל בעקבות איומים שקיבלתי אני נמנע מלהגיב ולהביע את דעתי.

אני מסכם את הנושא:
1. כל אחד רשאי להעלות מה שבא לו מתי שבא לו בגבול הטעם הטוב(ואת גבול הטעם הטוב מכתיב הצוות).
מי שלא מתאים לו- רשאי שלא להיכנס ולקרוא, רשאי להביע ביקורת עניינית במידה והיא רלוונטית

2. בקשר לצורת הניהול וצנזורה- מנהלים יעשו ככל שנראה להם כי זה התפקיד שלהם, מייק לא חייב לתת לאף אחד דין וחשבון למה הוא מחק לו הודעה כי עצם התפקיד שלו נותן לו את הלגיטימציה(ואף אחד לא עובד כאן בתשלום, כמו שגופים כמו פייסבוק ויוטיוב שואלים בעלי דפים לפני שהם מצנזרים כך הנוהג כאן).

3. את הזמן בהתפלפלויות ומלחמות מוניטין כדאי לנצל לדברים טובים ופורים יותר

נא לא להגיב בקשר לנושא בפוסט הזה, חבל להשחיר את הפוסט של מייק.

@Donta_Smith אני משאיר את הפוסט שלך פתוח באוף טופיק, מי שרוצה שיגיב שם בכיף

עם כל הכבוד ויש כבוד, אני לא מבין מה המטרה בכל הסרטונים האלה חוץ מפרסומת עצמית.
אני לא חושב שמה שהמנהלים בפורום אמורים לעשות זה לפרסם את עצמם.

המטרה של הפורום הזה ואחרים באתר היא להרחיב את האפשרויות שעומדות בפני מתאמן.
תכניות אימונים תמצא באלפי אתרים אבל כאן אתה תקבל גם אמירה ונסיון אישי של מאמנים ומתאמנים.
מלבד ה"פרסום העצמי" כמו שאתה קורא לו, יש כאן גם הרבה מקום ללמוד איך להעשיר את האימונים שלך ואיך לעקוף ולהתמודד עם פציעות.
שורה תחתונה לא הבנתי מי בדיוק הפריע לך להעלות סרטון של עצמך (כולל פרסום עצמי)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית