הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מעלה את זה לפה קצת באיחור

אין פה שום קנאה. מה שיש פה זה
- פירגון למייק על הביצועים
- תהיות לגיטימיות על האופי הפרסומי-משהו של חלק מהפוסטים בפורום
- תהיות לגיטימיות נוספות על ההבדל בהתייחסות לפוסטים של מנהל מול משתמש רגיל
- תהיות לגיטימות נוספות על חוסר הרלוונטיות של פרסומים שאינם קשורים לפורום הספציפי, ושוב ההבדל בהתייחסות בין מנהלים למשתמשים.

למה הבעת דעה הופכת לקנאות/חוסר טעם/חוסר רלוונטיות ברגע שהיא לא מתיישרת עם הנורמה?

זכותי לפרש את ׳הבעת הדעה׳ הזאת איך שבא לי ואני רואה פה צרות עין ותו לא.
ועל איזה נורמה אתה מדבר? אנחנו בישראל, לכל פלוץ יש פה מה להגיד ואף אחד פה לא מכבד את חברו.
@MikeRozner
אני לא מאמין, שמחקת לי את התגובה, ציפיתי ליותר ממך.

@Moshe לגיטימי למחוק תגובה של משתמש שלא עבר על אף אחד מהכללים?

כתבתי שאם אני הייתי מעלה סרטון שלי עושה שכיבות סמיכה לשלוש חזרות (אבל יהל!ם עחי) הפוסט שלי לא היה מתקבל בברכה, אפילו אם זה היה התחליף שלי לבנץ' פרס.

@Crossfiter
אף אחד לא אמר שההשג של מייק לא מרשים, ואף אחד לא ניסה לגמד את ההשג שלו.
אז מה אם יש לו עבר בהרמת משקולות, זה לא אומר שהפוסט שלו מתאים לפורום הזה.

ציפיתי ליותר מעורך דין.

אז אתה עכשיו מחליט אם התכנים שלו מתאימים לפורום? כל מה כתבת פה דווקא מוכיח כמה התוכן כן מתאים לפורום הזה.

ובנימה זו הפורום הזה היה מאז ומתמיד לא דמוקרטי ודיקטטורי , זה נאמר פה בריש גלי מאות פעמים ועדיין כולם באים וקוראים ונהנים.
מי שלא טוב לו מוזמן ללכת לקרוא בפורומים האחרים , שם המנהלים לא יכולים לפרסם עצמם בפוסטים כי הם בעצם עוד לא התחילו להתגלח.

קיצר מי שלא טוב שילך לחפש , אני במקום מייק הייתי מחלק פה השעיות לצמיתות על ימין ועל שמאל. תגידו לו תודה

אני נהנה מאוד לראות את היכולות של @MikeRozner , ורק בגללו אני מנסה להעשיר את התכנית שלי בכל מיני סולמות התקדמות בתרגילי משקל גוף.
וגם אם זה בשביל פרסומת אני מוכן לצפות כי זה מה שנקרא: פרסומת ממוקדת ומעניינת.

עם כל הכבוד ויש כבוד, אני לא מבין מה המטרה בכל הסרטונים האלה חוץ מפרסומת עצמית.
אני לא חושב שמה שהמנהלים בפורום אמורים לעשות זה לפרסם את עצמם.

רק תפנה אותי לפחות לאיפה פה היה פרסום אישי?באמת שאני חייב לדעת,מרגיש טיפש שלא הצלחתי לזהות איפה הוא פרסם את עצמו

רק תפנה אותי לפחות לאיפה פה היה פרסום אישי?באמת שאני חייב לדעת,מרגיש טיפש שלא הצלחתי לזהות איפה הוא פרסם את עצמו

קח אחי
3b4c21e4b2629e4f9a58a42b38934eab.png

כתוב לו בסרטון personal trainer

לדעתי גם אם מייק בא לפה במטרת פרסום בהתחלה, זה נעלם. בנאדם פה כמה שנים, לא כל סרטון שהוא מעלה חושב איזה יופי עוד פרסום. רוצה פרגון על ההישגים כנראה, כמו הרבה ממי שמעלה לפה, וזה נחמד לראות את זה. זה נותן לאנשים מוטיבציה ואלטרנטיבות אחרות. וכן, אם הוא מפרסם את עצמו ואם לא, בסוף אתה תחליט אם באמת בא לך ללכת אליו, ואני בטוח שלא כל משתמש שני ולא עשירי הלך למייק.

מאז כבר הספקתי ללחוץ ל4 חזרות בנוסף לעליה הראשונית, מניח שיש 6 ביום רענן ולא יום אחרי בנצ'.
הצבתי 10 חזרות כמטרה חדשה ל2016

מרשים ביותר מייק 😃
אני לא מהמגיבים על סרטוני הרמות וכו' שמפורסמים פה (או בפייס בכל מיני קבוצות לצורך העניין), אפילו לא ברמה של לייק/מוניטין, אבל דווקא בגלל איך שהטופיק הספציפי הזה התנהל בתחילתו, אני חייב לציין שהסרטונים שלך הם בין היחידים שאני עוצר להסתכל עליהם בפיד.

Keep them coming...

• פותח/ת השרשור
מרשים ביותר מייק 😃
אני לא מהמגיבים על סרטוני הרמות וכו' שמפורסמים פה (או בפייס בכל מיני קבוצות לצורך העניין), אפילו לא ברמה של לייק/מוניטין, אבל דווקא בגלל איך שהטופיק הספציפי הזה התנהל בתחילתו, אני חייב לציין שהסרטונים שלך הם בין היחידים שאני עוצר להסתכל עליהם בפיד.

Keep them coming...
תודה, זה שווה יותר מהכל וHaters gonna hate זה דבר שנכון תמיד.

איזו התעסקות בשטויות, מה זה משנה אם זה סרטון של Hand Stand Push Ups לX חזרות, 300 קילו סקוואט או 70 קילו Curls?
לשלושתם אותה מטרה- לשתף את ההתקדמות, אם כל מאמן בפורום הזה היה מפרסם סרטון של איזה סקוואט או דדליפט כבד בין אם רשום לו "מאמן במכון X" או "מאמן אישי" לייד השם, האם זה לרווח האישי שלו? ממש לא!

אם הייתי מתאמן איתך אני בטוח שיום אחד לא הייתי יכול להתאפק והייתי נותן לך טפיחה קלה ברגליים מאחור...

והייתי מצלם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם הייתי מתאמן איתך אני בטוח שיום אחד לא הייתי יכול להתאפק והייתי נותן לך טפיחה קלה ברגליים מאחור...

והייתי מצלם.
אני לא נופל בקלות 😃

נראה דומה מאוד לדברים שעושה עידו פורטל, מניח שאתה מכיר..
בעיניי היכולת של אדם להגיע לכזו רמה של שליטה בגוף שלו מרשימה הרבה יותר מכל הרמה אולימפית כזו או אחרת.

כל הכבוד

• פותח/ת השרשור
נראה דומה מאוד לדברים שעושה עידו פורטל, מניח שאתה מכיר..
בעיניי היכולת של אדם להגיע לכזו רמה של שליטה בגוף שלו מרשימה הרבה יותר מכל הרמה אולימפית כזו או אחרת.

כל הכבוד
התאמנתי איתם תקופה קצרה והם איתי (המדריכים שלהם בכל אופן), יש הרבה מה ללמוד מהם אבל בהחלט לא כל מה שהם עושים דיבר אליי כמו שלא כל מה אני עושה רלוונטי אליהם. יש נקודה באימונים שבה אתה מבין שיכולות מסוימות באות על חשבון אחרות ושלכל דבר יש מחיר, האיזון מבחינתי בין סקווט כבד ודדליפט כבד לצד יכולות אתלטיות ושליטה בג'מנסטיקס זה פסגת השאיפות, אצלם למשל סקווט כבד יפגע ביכולות כמו פלאנצ' למשל והם מוכנים להקריב אותו עד רמה מסוימת. אני כמובן לא.

התאמנתי איתם תקופה קצרה והם איתי (המדריכים שלהם בכל אופן), יש הרבה מה ללמוד מהם אבל בהחלט לא כל מה שהם עושים דיבר אליי כמו שלא כל מה אני עושה רלוונטי אליהם. יש נקודה באימונים שבה אתה מבין שיכולות מסוימות באות על חשבון אחרות ושלכל דבר יש מחיר, האיזון מבחינתי בין סקווט כבד ודדליפט כבד לצד יכולות אתלטיות ושליטה בג'מנסטיקס זה פסגת השאיפות, אצלם למשל סקווט כבד יפגע ביכולות כמו פלאנצ' למשל והם מוכנים להקריב אותו עד רמה מסוימת. אני כמובן לא.
הם מלמדים בישראל? חשבתי רק בחול

לכן אני בתחילה מאוד התרשמתי מרעיון הקרוספיט. השילוב של PL, WL, אתלטיות ו gymnastics בחבילה אחת נשמע מבטיח, מעניין ומאתגר. אבל מה, על הנייר זה נראה טוב, ברמת הביצוע על פי רוב ממש לא.

• פותח/ת השרשור
לכן אני בתחילה מאוד התרשמתי מרעיון הקרוספיט. השילוב של PL, WL, אתלטיות ו gymnastics בחבילה אחת נשמע מבטיח, מעניין ומאתגר. אבל מה, על הנייר זה נראה טוב, ברמת הביצוע על פי רוב ממש לא.
תלוי מי מבצע ואיך, אני מסכים שברוב המקרים יש בעיה עם היישום אבל זה תלוי מאמנים בעיקר

תלוי מי מבצע ואיך, אני מסכים שברוב המקרים יש בעיה עם היישום אבל זה תלוי מאמנים בעיקר
לדעתי זה גם תלוי בקונספט של התחרות. כאשר מנסים לדחוס מספר רב של חזרות במרוץ נגד השעון, הסיכוי לעבודה טכנית לא טובה עולה. אני חשבתי שזו תהיה תחרות בסגנון של קרב 10 או משהו כזה. כמו תחרות סטרונגמן אבל יותר מגוון מבחינת התרגילים.

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה גם תלוי בקונספט של התחרות. כאשר מנסים לדחוס מספר רב של חזרות במרוץ נגד השעון, הסיכוי לעבודה טכנית לא טובה עולה. אני חשבתי שזו תהיה תחרות בסגנון של קרב 10 או משהו כזה. כמו תחרות סטרונגמן אבל יותר מגוון מבחינת התרגילים.
שים אותי באיזה טווח חזרות שתרצה, הטכניקה נשארת יציבה. תפקידו של מאמן להאיץ או להאט מתאמן בהתאם ליכולת של המתאמן לשמור על רמה טכנית טובה גם בדפקים גבוהים ולאורך זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית