הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מעלה את זה לפה קצת באיחור

התאמנתי איתם תקופה קצרה והם איתי (המדריכים שלהם בכל אופן), יש הרבה מה ללמוד מהם אבל בהחלט לא כל מה שהם עושים דיבר אליי כמו שלא כל מה אני עושה רלוונטי אליהם. יש נקודה באימונים שבה אתה מבין שיכולות מסוימות באות על חשבון אחרות ושלכל דבר יש מחיר, האיזון מבחינתי בין סקווט כבד ודדליפט כבד לצד יכולות אתלטיות ושליטה בג'מנסטיקס זה פסגת השאיפות, אצלם למשל סקווט כבד יפגע ביכולות כמו פלאנצ' למשל והם מוכנים להקריב אותו עד רמה מסוימת. אני כמובן לא.
הם מאמנים רגליים בכלל עידו פורטל וחבריו ?

• פותח/ת השרשור
הם מאמנים רגליים בכלל עידו פורטל וחבריו ?
עידו בהחלט כן, הקבוצה קצת פחות אבל עדיין כן. סקווט ודדליפט גם המדריכים וחלקם גם פרונט סקווט, קלינים וסנאצ'

עידו בהחלט כן, הקבוצה קצת פחות אבל עדיין כן. סקווט ודדליפט גם המדריכים וחלקם גם פרונט סקווט, קלינים וסנאצ'
אתה יודע כמה הסקוואט שלו ? סתם מסקרן אותי כי זה לא נראה שיש לו רגליים גדולות

• פותח/ת השרשור
@MikeRozner לשם מה עקבת אחרי ואחריו @Donta_Smith?

@m0stMuscular לא אתה
אתה אפילו יותר חצוף מהחבר שלך, מבקש ממני עזרה, מקבל ממני עזרה ואז מתנהג כמו שהתנהגת? אין בעיה.
אני רואה כל מה שאתם עושים כל הזמן, כדאי שתזכרו את זה.
אתה יודע כמה הסקוואט שלו ? סתם מסקרן אותי כי זה לא נראה שיש לו רגליים גדולות
היה לו 160 או 170, הקריב 20-30 לטובת דברים אחרים. זה לפחות מה שהוא סיפר בזמנו.

תן בראש ואל תדפוק חשבון לאף אחד
אתה מגלה את עצמך. מי יכול להגיד לך מה נכון?
ביקורת תהיה תמיד - אם אין, סימן שאתה לא עושה מספיק

• פותח/ת השרשור
תן בראש ואל תדפוק חשבון לאף אחד
אתה מגלה את עצמך. מי יכול להגיד לך מה נכון?
ביקורת תהיה תמיד - אם אין, סימן שאתה לא עושה מספיק
זה נכון אבל גם ביקורת יש דרך להעביר

א. לגיטימי שהוא יפרסם את עצמו פה
ב. לא חושב שיש מישהו בפורום של מכיר או יודע מי זה אז קשה לי להאמין שמטרת הפוסט היא פרסום
ג. כל הישג ספורטיבי באשר הוא מקומו בפורום.
ד. כל הכבוד לך מייק, כל פעם מחדש אני מתמלא קנאה איך אתה גם מצליח להתקדם באקרובטיקה ותרגילי משקל גוף וגם לשמור על משקלים כבדים מאוד בתרגילי הבסיס

דווקא אני חושב שזה טוב שמייק מתפרסם כאן. עדיף מאמן שמבין מהחיים שלו על מישהו כמו חיים כוהן...

נ.ב אם כבר מתעסקים בתרגילים לא קשורים אז בקורלס לא נראה לי שיש כאן הרבה אנשים שחזקים ממני.

• פותח/ת השרשור
א. לגיטימי שהוא יפרסם את עצמו פה
ב. לא חושב שיש מישהו בפורום של מכיר או יודע מי זה אז קשה לי להאמין שמטרת הפוסט היא פרסום
ג. כל הישג ספורטיבי באשר הוא מקומו בפורום.
ד. כל הכבוד לך מייק, כל פעם מחדש אני מתמלא קנאה איך אתה גם מצליח להתקדם באקרובטיקה ותרגילי משקל גוף וגם לשמור על משקלים כבדים מאוד בתרגילי הבסיס
וזה שספורט יושב בעמוד המקצועי שלי לא הופך אותו לפוסט פרסומי

דווקא אני חושב שזה טוב שמייק מתפרסם כאן. עדיף מאמן שמבין מהחיים שלו על מישהו כמו חיים כוהן...

נ.ב אם כבר מתעסקים בתרגילים לא קשורים אז בקורלס לא נראה לי שיש כאן הרבה אנשים שחזקים ממני.
לתלה?

זה ממש לא מפריע לי. אלה גם שרירים מעט שונים בין הכפיפה הרגילה בעמידה למשיכות למיניהן.

זה ממש לא מפריע לי. אלה גם שרירים מעט שונים בין הכפיפה הרגילה בעמידה למשיכות למיניהן.
אז זה לא הסיבה שאני מרים כל כך קצת בבייספס ? 😲
אני מאמין שאם אני יעשה בייספס שאני רענן אני ירים הרבה יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית