עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו?בנץ' זה לא תרגיל שמבודד חזה, גם אם אתה לא מרגיש אותו פועל הוא עדיין פועל.
אם אתה רוצה לבודד חזה יש תרגילים אחרים בשביל זה.
פרפר, בנץ' עם דאמבלים, מקבילים באחיזה רחבה..כמו?
ממה שכתבת פה רק פרפר מבודד את החזהפרפר, בנץ' עם דאמבלים, מקבילים באחיזה רחבה..
אבל מן הסתם שתשאיר את הבנץ', אין סיבה שתוותר עליו.
באחיזה צרה הטרייספס יקבל יותר דגש מהחזה לא? , אתה לא ממליץ בכלל על מקבילים רחב? , למה העובדה שיש לחץ על הכתפיים אומרת שצריך להימנע ממנו?מקבילים\טבעות באחיזה רחבה יוצרים לחץ גבוה על הכתף אשר עלול לגרום לפציעה. אם כבר מבצעים את התרגילים הללו, רק באחיזה צרה.
אני לא יודע אם זה מדעי או לא , אבל שאני לא מרגיש את השריר במשקל גבוה אבל כן מרגיש במשקל נמוך יותר אני מעדיף להוריד ולהרגיש מאשר לא להרגיש .... בסה"כ בודיבילדרים עובדים לפי הרגשת השרירים ממה שאני יודעחזה זה לא שריר שאתה מרגיש בחיים לא הרגשתי אותו בבנץ' פרס מרגישים יותר תידיים
אחי לא מרגישים תחזה כמו שמרגישים תידיים או הכתפיים ככה זה השריר הזה אתה לא צריך להוריד במשקל .אני לא יודע אם זה מדעי או לא , אבל שאני לא מרגיש את השריר במשקל גבוה אבל כן מרגיש במשקל נמוך יותר אני מעדיף להוריד ולהרגיש מאשר לא להרגיש .... בסה"כ בודיבילדרים עובדים לפי הרגשת השרירים ממה שאני יודע
לא מוריד במשקל אבל אני סתם אומר ... בכל זאת תיקנתי קצת טכניקה היום ונשארתי הדוק במהלך כל התנועה והרגשתי אחלהאחי לא מרגישים תחזה כמו שמרגישים תידיים או הכתפיים ככה זה השריר הזה אתה לא צריך להוריד במשקל .
תקשיב צריך לתלות כזה שלט בכל חדר כושר, "תעבוד לפי ההרגשה כי בודיבילדרים עובדים לפי הרגשת השרירים."אני לא יודע אם זה מדעי או לא , אבל שאני לא מרגיש את השריר במשקל גבוה אבל כן מרגיש במשקל נמוך יותר אני מעדיף להוריד ולהרגיש מאשר לא להרגיש .... בסה"כ בודיבילדרים עובדים לפי הרגשת השרירים ממה שאני יודע
umad? בקיצור אני מרגיש תחזה יום טובתקשיב צריך לתלות כזה שלט בכל חדר כושר, "תעבוד לפי ההרגשה כי בודיבילדרים עובדים לפי הרגשת השרירים."