ייעוץ למה לא מרגיש את החזה בבאנצ' ?

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך

1tay

משתמש מתחיל
299
86
נק' מוניטין:
194
299
86
לא מצליח להבין מה אני לא עושה נכון .... מכווץ את השכמות מוריד כתפיים למטה ומרפקים קצת לבפנים ובכל זאת אני לא מצליח להרגיש את החזה ...
מה הבעיה כאן ואיך אני יכול לתקן את זה?
עזרה?

תעלה סרטון שנוכל לנסות להבין מה אתה לא עושה נכון.

או שפשוט תעלה משקל עבודה אם קל לך.

להעלות סרטון זה תמיד רעיון טוב, אבל בדרך כלל לא צריך לשים לב יותר מדי איזה שרירים מרגישים בתרגיל ואיזה לא, זה לא מעיד על הרבה.

בנץ' זה לא תרגיל שמבודד חזה, גם אם אתה לא מרגיש אותו פועל הוא עדיין פועל.
אם אתה רוצה לבודד חזה יש תרגילים אחרים בשביל זה.

פרפר, בנץ' עם דאמבלים, מקבילים באחיזה רחבה..
אבל מן הסתם שתשאיר את הבנץ', אין סיבה שתוותר עליו.
ממה שכתבת פה רק פרפר מבודד את החזה
בבנץ עם דאמבלים אותו שרירים עובדים כמו בעם מוט
וגם במקבילים באחיזה רחבה היד אחורית והכתף עובדים חזק

מקבילים\טבעות באחיזה רחבה יוצרים לחץ גבוה על הכתף אשר עלול לגרום לפציעה. אם כבר מבצעים את התרגילים הללו, רק באחיזה צרה.

מקבילים\טבעות באחיזה רחבה יוצרים לחץ גבוה על הכתף אשר עלול לגרום לפציעה. אם כבר מבצעים את התרגילים הללו, רק באחיזה צרה.
באחיזה צרה הטרייספס יקבל יותר דגש מהחזה לא? , אתה לא ממליץ בכלל על מקבילים רחב? , למה העובדה שיש לחץ על הכתפיים אומרת שצריך להימנע ממנו?

מקבילים צר באמת שם יותר דגש על התלת ראשי. ככל שהמרפקים מתרחקים מהגוף - החזה והכתפים נכנסים לעבודה. הבעיה שבתנועה רחבה הלחץ על הכתפים שם אותם בסיכון לפציעה - ומפציעת כתף קשה מאוד להתאושש. הסיכון רב מהתועלת.

• פותח/ת השרשור
חזה זה לא שריר שאתה מרגיש בחיים לא הרגשתי אותו בבנץ' פרס מרגישים יותר תידיים
אני לא יודע אם זה מדעי או לא , אבל שאני לא מרגיש את השריר במשקל גבוה אבל כן מרגיש במשקל נמוך יותר אני מעדיף להוריד ולהרגיש מאשר לא להרגיש .... בסה"כ בודיבילדרים עובדים לפי הרגשת השרירים ממה שאני יודע

אני לא יודע אם זה מדעי או לא , אבל שאני לא מרגיש את השריר במשקל גבוה אבל כן מרגיש במשקל נמוך יותר אני מעדיף להוריד ולהרגיש מאשר לא להרגיש .... בסה"כ בודיבילדרים עובדים לפי הרגשת השרירים ממה שאני יודע
אחי לא מרגישים תחזה כמו שמרגישים תידיים או הכתפיים ככה זה השריר הזה אתה לא צריך להוריד במשקל .

• פותח/ת השרשור
אחי לא מרגישים תחזה כמו שמרגישים תידיים או הכתפיים ככה זה השריר הזה אתה לא צריך להוריד במשקל .
לא מוריד במשקל אבל אני סתם אומר ... בכל זאת תיקנתי קצת טכניקה היום ונשארתי הדוק במהלך כל התנועה והרגשתי אחלה

תקשיב צריך לתלות כזה שלט בכל חדר כושר, "תעבוד לפי ההרגשה כי בודיבילדרים עובדים לפי הרגשת השרירים."

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית