הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי אכילה מגוונת או תפריט קבוע.

TylerDurdenXx

משתמש פעיל
565
265
נק' מוניטין:
309
565
265
קראתי המון מדריכים ומאמרים כמובן בקשר לבניית תפריט, ואני לא אוכל לפי תפריט קבוע אלא אני מגוון באוכל אך מחשב בדיוק את סך הקלוריות ושוקל את האוכל שלי כדי להגיע לתוצאה הרצויה, רציתי לוודא שזה בסדר.

לאחרונה הבנתי שעדיף לעבוד על פי תפריט קבוע וזה לא משנה מה סך הערך הקלורי בתפריט אלא כמה חלבון, שומנים ופחמימה יש. רציתי לדעת אם זה באמת נכון על ידי כך שאני אשאל כאן.

רציתי לדעת אם אני יכול להמשיך לאכול בצורה שהתרגלתי שזה בצורה מגוונת ופשוט לשקול ולחשב את האוכל שאני אוכל מידי יום, כמובן שאני ספציפית מעדיף לאכול הכל ממקור טוב. (כמובן שאני שומר מידי יום בקפידה תמיד לאכול 2 גרם חלבון על כל קילו ממשקל גופי, ולפעמים אף יותר, אחר כך אני פשוט משלב פחמימות ושומנים, לגבי השומנים אני לא אוכל כמויות בערך 40~60 גרם ביום).

קראתי המון מדריכים ומאמרים כמובן בקשר לבניית תפריט, ואני לא אוכל לפי תפריט קבוע אלא אני מגוון באוכל אך מחשב בדיוק את סך הקלוריות ושוקל את האוכל שלי כדי להגיע לתוצאה הרצויה, רציתי לוודא שזה בסדר.

לאחרונה הבנתי שעדיף לעבוד על פי תפריט קבוע וזה לא משנה מה סך הערך הקלורי בתפריט אלא כמה חלבון, שומנים ופחמימה יש. רציתי לדעת אם זה באמת נכון על ידי כך שאני אשאל כאן.

רציתי לדעת אם אני יכול להמשיך לאכול בצורה שהתרגלתי שזה בצורה מגוונת ופשוט לשקול ולחשב את האוכל שאני אוכל מידי יום, כמובן שאני ספציפית מעדיף לאכול הכל ממקור טוב. (כמובן שאני שומר מידי יום בקפידה תמיד לאכול 2 גרם חלבון על כל קילו ממשקל גופי, ולפעמים אף יותר, אחר כך אני פשוט משלב פחמימות ושומנים, לגבי השומנים אני לא אוכל כמויות בערך 40~60 גרם ביום).
לדעתי מה שהדגשתי בהודעה שלך זו טעות חמורה

• פותח/ת השרשור
לדעתי מה שהדגשתי בהודעה שלך זו טעות חמורה

אין בעיה אז אני אמשיך בדרך הרגילה שלי, כרגע אני כן מחשב את סך הערך הקלורי. פשוט רשמתי שלאחרונה הבנתי חשוב כמה חלבונים פחמימות ושומנים יש. כרגע אני אוכל מספיק חלבון כמובן ואת השאר מחלק לפי פחמימות שומנים, הרוב פחמימות. וכמובן ששוקל את כל האוכל ומודד כמה קלוריות בדיוק יש, מגיע לסך הערך הקלורי המדוייק שאני רוצה להגיע אליו, מאזן של פלוס של 500.

• פותח/ת השרשור
אתה סותר את עצמך

אני התכוונתי לזה שהבנתי ממישהו שמשנה ממה מורכב סך הערך הקלורי לזה התכוונתי, כלומר מכמה חלבונים פחמימות ושומנים ושזה מה שחשוב.

רציתי לדעת שאם אני אוכל בצורה מגוונת וזה כל פעם משתנה (חלבון תמיד 2 גרם על כל קילו ממשקל הגוף) וכל השאר משתנה, אבל תמיד זה רוב יותר של פחמימות על שומנים.

אולי לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית