עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק אסביר, כי בחיטוב לאדם הממוצע (לא המתחרה, ולא זה ששואף להיראות משורטט ובשייפ חלומי כמו למשל לצילומי דוגמנות), הערך המוסף שבהורדת מקורות המזון המכילים נתרן די שולית, ויתרה מכך - אף מסוכנת. נתרן הוא מינרל מאוד חשוב לתפקוד היום-יומי בגוף. יש, אמנם, להגבילו לכמויות מסוימות, אך גם בחיטוב,לאדם העוסק בפעילות גופנית מאומצת, יש העדפה לצרוך נתרן בכמות מספקת והולמת. חוסר בנתרן עלול לשבש תהליכים רבים בגוף ואף לגרוע מתוצאות החיטוב.כי אם אתה לא מתחרה אין לך מה להתעסק בדברים האלה, מתחרים לקראת סוף החיטוב מורידים מוצרי חלב ונתרן ואפילו מגבילים במים/משתנים כדי להראות יבשים יותר לקראת התחרות.
בחיטוב רגיל אין לך מה להתעסק במקורות חלבון, כי זה לא באמת משנה.
השאלה איפה המתחרים באמת "עוברים" את הגבול מבחינת הנתרן ואיך הם יודעים מה הכמות הכי מזערית בשביל למנוע חוסר? (זה הרי משתנה מאדם לאדם, אני מניח)רק אסביר, כי בחיטוב לאדם הממוצע (לא המתחרה, ולא זה ששואף להיראות משורטט ובשייפ חלומי כמו למשל לצילומי דוגמנות), הערך המוסף שבהורדת מקורות המזון המכילים נתרן די שולית, ויתרה מכך - אף מסוכנת. נתרן הוא מינרל מאוד חשוב לתפקוד היום-יומי בגוף. יש, אמנם, להגבילו לכמויות מסוימות, אך גם בחיטוב,לאדם העוסק בפעילות גופנית מאומצת, יש העדפה לצרוך נתרן בכמות מספקת והולמת. חוסר בנתרן עלול לשבש תהליכים רבים בגוף ואף לגרוע מתוצאות החיטוב.
אצלהם המטרה מקדשת את האמצעים.השאלה איפה המתחרים באמת "עוברים" את הגבול מבחינת הנתרן ואיך הם יודעים מה הכמות הכי מזערית בשביל למנוע חוסר? (זה הרי משתנה מאדם לאדם, אני מניח)
חח אני אגיד לך את האמת ...אין לי תשובה אמיתית לענות כנגד הטענה שמי שמפרסם לרוב את המחקרים האלה הם אתרים שיש להם אינטרס ישיר משימוש של הציבור באבקות חלבון...אם תמצא לי לזה תשובה אפשר לומר שהנחת אבן פינה בחיי חחהסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא הרגישות הטבעית שיש לרוב האוכלוסיה ללקטוז, שזה סוכר החלב, והוא גורם קצת לנפיחות בבטן, ומי שמתחרה רוצה להימנע מזה, שזו בעיה שלא אמורה להיות באיזולט
ואתה יכול להרגיע את ההורים שלך, אין היום שום מחקר שמקשר שום בעיה בריאותית לאבקות חלבון, לעומת הרבה שמציגים יתרונות בריאותיים של אבקות החלבון
גם אמא שלי הייתה בהיסטריה מהעניין, אבל פשוט ישבתי יום אחד וקראתי כל מחקר שהיה בנידון (מחקרים, לא כתבות) ולא מצאתי אפילו אחד שאומר שהן יוצרות בעיותחח אני אגיד לך את האמת ...אין לי תשובה אמיתית לענות כנגד הטענה שמי שמפרסם לרוב את המחקרים האלה הם אתרים שיש להם אינטרס ישיר משימוש של הציבור באבקות חלבון...אם תמצא לי לזה תשובה אפשר לומר שהנחת אבן פינה בחיי חח