הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית SS

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
מבצע לחיצת חזה במתכונת ss כבר די זמן ואני כבר בשלבי סיום שלה. כדי להמשיך רצף התקדמות במקום לנסות להוסיף נפח ללחיצות הייתי רוצה לנסות קודם להוריד נפח במקום 3x5 כלומר לבצע 2 או אפילו סט אחד של חמישיה ולהמשיך ככה כמובן בנתאי שתהיה התקדמות ואם הדבר לא יבוצע כשורה נעבור לשלב של הוספת נפח ע"י תרגילי עזר מה אתה אומרים?
ד"א משקל עבודה שלי כרגע עומד 102.5 על משקל 76 וחושב שיכול להמשיך ככה אולי בלחץ וגם לא בטוח עוד 5 ק"ג לפני המעבר להורדת נפח.

• פותח/ת השרשור
במשקלים האלה כבר כדאי מאוד לעבור לתוכנית כמו טקסס
מנסה להימנע רוצה למשוך כמה שיותר עם התוכנית הפשוטה יותר כל עוד אני יכול. והתכנון אחרי סיום הניצול המוחלט בתוכנית לעבור להתקדמות שבועית הלינארית לפני הטקסס.

• פותח/ת השרשור
וטקסס זה לא התקדמות שבועית?
הליניארית לא מתאימה למשקלים כאלה בדרך כלל.
בטקסס התקדמות זה אחד לשבועים. פעם אחת באימון השלישי אתה שובר שיא בפרס ושבוע לאחר מכן שיא בבנץ.
ובנוסף לזה אתה אחד האנשים הבולטים ששיכנעו אותי שהלינארית זאת תוכניות מצויינית. קראתי את רוב מה שכתבת בנושא.

בטקסס התקדמות זה אחד לשבועים. פעם אחת באימון השלישי אתה שובר שיא בפרס ושבוע לאחר מכן שיא בבנץ.
ובנוסף לזה אתה אחד האנשים הבולטים ששיכנעו אותי שהלינארית זאת תוכניות מצויינית. קראתי את רוב מה שכתבת בנושא.
אוקיי, בלחיצות ההתקדמות מפוצלת בהנחה שאתה עושה את התוכנית לפי הספר. בכל השאר זה שבועי.
הליניארית היא תוכנית מעולה, אבל לדעתי צריכה לבוא במשקלים קצת יותר נמוכים. מצד שני, הגעת למשקל כזה ב-SS, אז אולי כן תתקדם עם הליניארית. תנסה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, בלחיצות ההתקדמות מפוצלת בהנחה שאתה עושה את התוכנית לפי הספר. בכל השאר זה שבועי.
הליניארית היא תוכנית מעולה, אבל לדעתי צריכה לבוא במשקלים קצת יותר נמוכים. מצד שני, הגעת למשקל כזה ב-SS, אז אולי כן תתקדם עם הליניארית. תנסה.
בגדול הלינארית מגייע אחרי הss אז זה חייב לקדם אותי? או מי שבמסה עושה ss ולינארית לחיטוב ?

• פותח/ת השרשור
בשלב של אי התקדמות לינארית יש אפשרות להוסיף נפח כגון סתור תרגילי עזר שיכול לפתור את הבעיה?
ד"א איך זה עובד? לאיפה וכמה מוספים ואיזה תרגיל עזר לבחור להתקדמות הבנץ והפרס ברגע שנתקע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית