הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית חיטוב שני

• פותח/ת השרשור kamoui
  • פורסם בתאריך

kamoui

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
0
46
0
אני מתחיל בקרוב חיטוב שני וכנראה אחרון. השאלה שלי היא איזה תוכנית כדאי לעשות בחיטוב? איזה הכי כדאית ויעילה? חיטוב קודם עשיתי ab ובמסה הנוכחית אני עשיתי ss סיימתי ועברתי ל ab.

לדעתי בחיטוב כדאי לעבוד בנפח אימון נמוך יותר לטובת התאוששות, ועצימות אימון גבוהה.

המודל של ביל סטאר מצוין, אפשר גם ab בנפח סביר.

• פותח/ת השרשור
לדעתי בחיטוב כדאי לעבוד בנפח אימון נמוך יותר לטובת התאוששות, ועצימות אימון גבוהה.

המודל של ביל סטאר מצוין, אפשר גם ab בנפח סביר.
ממ לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון כשאתה אומר נפח סביר? אתה יכול להיות מדויק יותר גם בתרגילים? זאת אומרת נפח סביר זה יהיה אם אני ימשיך עם התרגילים המורכבים ואוסיף גם תרגילים פשוטים יותר? תודה על העזרה

תתאמן איך שאתה רוצה ואיך שהכי כיף לך .
הכי חשוב זה לשמור / להתקדם במשקלי עבודה ולא לרדת , אפשר להוסיף תרגילי פאמפ כמובן .

• פותח/ת השרשור
תתאמן איך שאתה רוצה ואיך שהכי כיף לך .
הכי חשוב זה לשמור / להתקדם במשקלי עבודה ולא לרדת , אפשר להוסיף תרגילי פאמפ כמובן .

להתקדם במשקלי עבודה בחיטוב שני?
אני מסכים עם השני בחיטוב ראשון רק ירדתי במשקלים..אבל עדיין אין לי תשובה אני מחפש שם של תוכנית תרגילים יש לי בראש עכשיו אני צריך לשבץ את זה בתוכנית

אתה חי בסרט אי אפשר

קודם כל כתבתי : לשמור / להתקדם .

מה שאומר שאם לא היית ילד חכמולוג היית מבין שהמטרה היא לשמור / ( ואף לנסות להתקדם )

זה שאתה לא יודע אם לחטב נכון ובצורה שלא תירש מבת שריר זה לא אומר שאי אפשר .

אל תצטט אותי יותר כי אנו לא מתכוון להתווכח אם איזה ילד בן 14

אז אתה אומר שאם הפסקתי מסה על נגיד 120 בנץ' פרס ועכשיו אני בגירעון שלישי בחיטוב אני יכול להתקדם ל125?
אני אומר שלזרוק מספרים זה נחמד, אבל תלוש מהמציאות.
להתקדם בחיטוב זה אפשרי. נקודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית