הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לfbw למתאמן בינוני/מתקדם במאסה

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
היי

אני מרגיש שהתוכנית שלי צריכה רענון.
a1
בנץ פרס 3 8
פלייס עם דאמבלים 2 10
מתח עם משקל 3 8
חתירה במכונה 2 10
בנץ בלחיצנ צרה 3 10
כפיפת מרפקים בדאמבלים 3 10
בטן 3 סטים

A2
פרס 3 10
לחיצת חזה שיפוע 30 במוט 2 8
פלייס במכונה 2 10
הרחקת כתפיים 2 10
פולי עליון בכבלים (גב) 3 10
בטן (אלכסונים) 2 סטים

A1xa2xa1xx

כרגע עושה רגלים בחפיף במכונות עם מעט משקל עקב בעיה אז נא לא להתייחס לכך בדיון תתמקדו בשאלה.
תודה.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 76.3 · צפיות: 192
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 76.4 · צפיות: 181
יש לך מסה יפה אבל הייתי מחטב קצת.
לגבי התוכנית, קצת כפילויות מיותרות. המשיכות קצת מוזנחות יחסית ללחיצות ולעבודה על חזה.
וגם אם אתה מתעקש לעשות פרס, לחיצה בשיפוע ופלייס באותו האימון - לפחות תרווח ותכניס ביניהם משיכות.
לגבי טווח החזרות אתה בטח כבר מכיר את דעתי, אין סיבה לעבוד ב-8-10 לכל אורך האימון, עדיף לעבוד לחמישיות בתרגילי הבסיס של התוכנית.

• פותח/ת השרשור
אני מתכנן לסיים מאסה בסוף אפריל/מאי.
יש לי נטייה לאגור המון נוזלים והם יורדים במהירות.

אז בעצם להחליף את הבנץ בשיפוע/הרחקת כתפיים בבנט אובר?

מבחינת נפח התוכנית הזו מספיקה לי? לאחרונה אני חושש שאולי זה לא מספיק כדי להתקדם.

אגב הייתי צריך לציין כי המטרה מהרכזית היא עליה במאסת שריר.

אתה יכול להחליף, אבל אתה דיי ממשיך את הבעיה. זו יותר רשימת מכולת מתוכנית. אתה יכול להסביר את ההיגיון שעומד מאחורי בחירת התרגילים? או מאחורי בחירת הסטים והחזרות? זה נראה דיי רנדומלי. עדיף לעבוד בתוכנית מוגדרת כמו טקסס (כן, גם לעליה במסת שריר), ואם אתה מתעקש לבנות לבד, לפחות לעבוד לפי עקרונות מסוימים, כמו לקבוע מהם תרגילי הבסיס של התוכנית, לקבוע התקדמות מוגדרת בהם, לקבוע טווחי סטים וחזרות ברורים ונכונים. אין את כל זה פה.

מבחינת הנפח זה דווקא בסדר, 12-16 סטים (לא סופר בטן). אפשר להוסיף, אבל שוב - זאת לא הבעיה פה.

• פותח/ת השרשור
משה בנה ובהמשך שיניתי תרגיל שניים עקב מגבלות.

אני שמח לשמוע שהנפח מספיק.

הייתי מעדיף שפחות או יותר תקח את התכנית כפי שהיא ותבצע בה תיקונים נדרשים לדעתך.

אם משה בנה בטוח שיש היגיון ומחשבה מאחורי זה. אם אתה רוצה להשאר עם זה, לדעתי תחליף סדר כך שלא יהיו שתי משיכות או לחיצות רצופות, ובמקום פלייס במכונה שים תרגיל משיכה כלשהוא, נניח צ'ין אפס או פולי תחתון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית