הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליה מוזרה במשקל ועוד כמה שאלות

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
שלום
סיימתי לפני חודש חיטוב ואז עברתי לנטרלי במשך שבועיים והייתי אמור לחזור למסה אבל חטפתי מחלה לשבוע שבא פחות הקפדתי אבל ניסיתי להיות על נטרלי
בחיטוב הייתי על 100 גרם פחמימה ובנטרלי בערך 220 פחמימה
עברתי למסה במכה ל317 פחמימה ובמשקל 70.3 ועשיתי פלוס קלורי של 300
לאחר שבוע נשקלתי ועליתי 800 גרם בשבוע! חצי קילו יותר מהמתוכנן הייתי אמור לעלות הכל היותר 300 גרם.
תפריט היה מדויק, מלח שמתי חופשי אבל לא היה הרבה נתרן בתפריט עצמו.
שצי השקילות היו עם בוקסר בלבד ועם אותו משקל
יש מצב לנוזלים? היקף בטן לא עלה

ויש לי עוד כמה שאלות:
בסופר סט סתם דוגמא מתח וישר אחריו פולי עליון זה נחשב סט אחד או 2? כנל דרופ סט
וצריך לעבוד נגיד אני עושה מתח 10 חזרות אז 5 חזרות מתח ואז 5 חזרות פולי סך הכל 10 או שזה לא קשור ואפשר בשתיהם 10 סך הכל 20? כנל דרופ סט
ציטינג, אני מדבר על ציטינג בכפיפות מרפקים ותרגילים לא מורכבים, זה בסדר קצת בחזרות אחרונות בשביל לעלות משקל או שלא?
ובבנץ פרס יש לי שאלה, הפרק כף יד שלי תמיד נשברת לאחור גם במשקלים שקל לי! זה מונע ממני להתקדם במשקל כי אני שובר יותר, מה לעשות? שמתי לב שיד שמאל יותר מתעקם הכף יד והחזה השמאלי שלי יותר גדול מהימיני יש מצב שבבנץ רוב העונס עובר ליד שמאל? מה לעשות אז אני מחזיק שווה את המוט

ככל הנראה עלייה חזרה של נוזלים, אין לך ממה להתרגש כל עוד אתה שומר על מאזן חיובי מתון.

Back
למעלה תחתית