הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים לבר אור מבלי לפגוע במסה

ידידופלצת

משתמש מתחיל
144
43
נק' מוניטין:
17
144
43
שלום לכולם החליטו להוציא אותי למכים ואני בשלבי סיום של SS..
אשמח לתכנית אימונים שמשלבת כוח וריצה שכן לא מצאתי מידע בפורטל על תכנית אידאלית לשלב שלי..
אני צריך לשפר את הבר אור אחרת לא הייתי רץ בחיים.
אני יוצא לקורסם מכים צריך להגיע לשלוש קילומטר בארבע עשרה דקות ריצה ( מאמין שעכשיו אני עושה את זה בחמש עשרה וחצי דקות)
שוקל 83 1.86
יצא לי בעייתי אני בדיוק מסיים משקלים: סקוואט 127 דדליפט 160 פרס 58 בנץ 70 חזה בפיגור..

אז בגדול אני כנראה לא יהיה נגיש לחדר כושר; בכלל בתקופות מסוימות הזאת ורציתי לדעת איך אני ממזער נזקים של פגיעה בכוח אימונים ותזונה.
יכול להיות שפעמיים בשבוע בשבועות מסוימים אני אהיה זמין לחדר כושר ואצטרך גם לדעת כמה אחוז מהrm שלי לתת כדי לא לפגוע בהתאוששות שלי לריצה..
שיפור הריצה היא העדיפות הראשונה
תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
כמה זמן יש לך עד הקורס?
חודשיים וחצי עד להגיע לרף עם הכנה מונפצת שהמדאגית תכריח אותי לעשות עם כל מיני תרגילים כמו גקסונים ושיט שהצבא חושב שזה קדוש.
בגדול אני חושב שבאימונים האלה מבחינה האירובית אוכל לעשות מה שבא לי ג'קסונים ישיבה תאילנידת ושכיבות שמיכה אין איך לברוח ואין עם מי לדבר

חודשיים וחצי עד להגיע לרף עם הכנה מונפצת שהמדאגית תכריח אותי לעשות עם כל מיני תרגילים כמו גקסונים ושיט שהצבא חושב שזה קדוש.
בגדול אני חושב שבאימונים האלה מבחינה האירובית אוכל לעשות מה שבא לי ג'קסונים ישיבה תאילנידת ושכיבות שמיכה אין איך לברוח ואין עם מי לדבר
אז תעשה את התוכנית ל 3000 מהפורטל.
לדעתי תצליח לשלב 2 אימוני כוח במקביל
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אז תעשה את התוכנית ל 3000 מהפורטל.
לדעתי תצליח לשלב 2 אימוני כוח במקביל
בהצלחה
2 אימוני כוח באיזה עצימות?
בעבר ניסיתי לשלב ss עם ריצות וקיבלתי שבר מאמץ. והאם לחיצות אני אוכל לשלב בלי קשר וסקווט ודדליפט להוריד משמעותית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית