הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוג של בעיה שיש לי

Asaf153

משתמש פעיל
950
191
נק' מוניטין:
455
950
191
יש לי בעיה של חוסר ריכוז שאני מתאמן, לא יודע איך להסביר את זה כי אני חושב שזה משהו שיש רק לי, אבל אני לא מצליח להכין את עצמי מנטלית לפני כל סט, אני מרגיש שהראש שלי לא נמצא באימון ושאני רגוע מדי, אני לא מצליח לקבל רייג' ושאני מנסה לחשוב על משהו שיביא לי רייג' הוא לא משפיע עליי.
זו "בעיה" שיש לי המון זמן ואני מרגיש שזה פוגע בי, במקום לתת מעצמי 200% באימון אני מרגיש שאני מצליח לתת רק משהו כמו 70% כי מבחינה מנטלית אני לא מצליח להתכונן.

זה אולי יישמע לכם מוזר אבל אשמח לעזרה מאנשים עם ניסיון שזה אולי קרה להם.

מוכר לי.
קורה לא מעט פעמים שאני נכנס רגוע מידיי לסטים, או מאבד עניין מהר מאוד מהאימון מחוסר ריכוז.

ניסית ללכת להתאמן עם חברים שמדרבנים?
אתה מתקדם במשקלי העבודה? לפעמים אי התקדמות עלולה לגרום לירידה במוטיבציה..

אני מתאמן ללא רייג' באופן כללי בדיוק מהסיבה שאמרת, ולכן אני מלמד את עצמי לא להיות תלוי בזה. אבל בסטים סופר כבדים אני מקבל רייג מעצם המחשבה וההתרגשות מהמשקל.

• פותח/ת השרשור
מוכר לי.
קורה לא מעט פעמים שאני נכנס רגוע מידיי לסטים, או מאבד עניין מהר מאוד מהאימון מחוסר ריכוז.

ניסית ללכת להתאמן עם חברים שמדרבנים?
אתה מתקדם במשקלי העבודה? לפעמים אי התקדמות עלולה לגרום לירידה במוטיבציה..
אם אני אתאמן עם חברים אז אני אאבד עוד יותר ריכוז כי תמיד מדברים באמצע, אבל גם עם חברים לא עוזר לי.
ואני מתקדם והכל, יש לי מוטיבציה להתאמן אבל באימון עצמו אני פשוט לא מצליח לתת מעצמי את הכל.
אני מתאמן ללא רייג' באופן כללי בדיוק מהסיבה שאמרת, ולכן אני מלמד את עצמי לא להיות תלוי בזה. אבל בסטים סופר כבדים אני מקבל רייג מעצם המחשבה וההתרגשות מהמשקל.
אני לא מקבל רייג' משום דבר, אם אני מנסה לחשוב על משהו שיביא לי רייג' זה לא ישפיע עליי.

כמה זמן אתה מתאמן? היה לי תקופה של אימוני זנות של לדבר וללכת. אבל זה היה בבילדינג.
ככל שאתה מתמקצע ומתחזק ואתה שובר שיאיים אז אתה מתחרפן על המוט.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא לקבל רייג' או פשוט להיות מרוכז באימון?
אני חושב שזה גם וגם.
כמה זמן אתה מתאמן? היה לי תקופה של אימוני זנות של לדבר וללכת. אבל זה היה בבילדינג.
ככל שאתה מתמקצע ומתחזק ואתה שובר שיאיים אז אתה מתחרפן על המוט.
חזרתי להתאמן לא מזמן אחרי הפסקה ארוכה, לפני שהפסקתי היה לי 120 סקוואט ל3X5 אבל גם אז זה היה בדיוק כמו עכשיו, התקדמתי עם חוסר באדרנלין באימון.
אני בטוח ב100% שאם הייתי יכול לשלוט בזה הייתי מתקדם הרבה יותר טוב.

אני חושב שזה גם וגם.

חזרתי להתאמן לא מזמן אחרי הפסקה ארוכה, לפני שהפסקתי היה לי 120 סקוואט ל3X5 אבל גם אז זה היה בדיוק כמו עכשיו, התקדמתי עם חוסר באדרנלין באימון.
אני בטוח ב100% שאם הייתי יכול לשלוט בזה הייתי מתקדם הרבה יותר טוב.
עם מחסור ברייג' אפשר להסתדר באימונים שוטפים... דווקא שם הייתי מעדיף פחות רייג' ויותר ריכוז.
ניסית להתאמן בשעות שונות? להחליף ימים?
אתה יישן מספיק?

• פותח/ת השרשור
עם מחסור ברייג' אפשר להסתדר באימונים שוטפים... דווקא שם הייתי מעדיף פחות רייג' ויותר ריכוז.
ניסית להתאמן בשעות שונות? להחליף ימים?
אתה יישן מספיק?
אם אני אקבל רייג' אני אצליח להתרכז הרבה יותר טוב.
להתאמן בשעות שונות ניסיתי, לרוב אני מתאמן בצהריים אבל יוצא לפעמים שאני מתאמן בערב.
ואני ישן מספיק, אני לא מרגיש עייף באימונים אלא סתם לא מרוכז ורגוע מדי.

• פותח/ת השרשור
שינה, שעות אימונים, קפאין, חברים.
אני לא חושב שזה הבעיה שלי.. אני חושב שאני כן מרוכז אבל לא מצליח לתת מעצמי יותר ממה שאני יכול, באנגלית קוראים לזה PSYCH UP אז אני פשוט לא מצליח להגיע למצב הזה.
זה לא מחייב
לפי איך שאני מכיר את עצמי אני בטוח שזה דווקא יעזור לי להתקדם יותר טוב.

אני לא חושב שזה הבעיה שלי.. אני חושב שאני כן מרוכז אבל לא מצליח לתת מעצמי יותר ממה שאני יכול, באנגלית קוראים לזה PSYCH UP אז אני פשוט לא מצליח להגיע למצב הזה.

לפי איך שאני מכיר את עצמי אני בטוח שזה דווקא יעזור לי להתקדם יותר טוב.
אל תבנה על לעשות כל אימון עם רייג'.

דווקא לרוב מומלץ לא להתאמן עם הרייג' הזה בצורה קבועה, אלא רק לפני ניסיונות כבדים באמת כי זה פשוט גומר את בלוטת יותרת הכליה
לפעמים רגוע זה טוב, אבל אתה כן יכול לנסות כל מני קפאין או פרי-וורקאוטים למיניהם, אולי יעזרו לך יותר
ותמצא את שעות האימון שהכי טובות לך, אני למשל יודע שאם אני מתאמן לפני 4-5 אני לא אוכל לתת את המקסימום שלי

דווקא לרוב מומלץ לא להתאמן עם הרייג' הזה בצורה קבועה, אלא רק לפני ניסיונות כבדים באמת כי זה פשוט גומר את בלוטת יותרת הכליה
לפעמים רגוע זה טוב, אבל אתה כן יכול לנסות כל מני קפאין או פרי-וורקאוטים למיניהם, אולי יעזרו לך יותר
ותמצא את שעות האימון שהכי טובות לך, אני למשל יודע שאם אני מתאמן לפני 4-5 אני לא אוכל לתת את המקסימום שלי
באמת???? מה זה הבלוטה הזו?😱😱😱

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית