ייעוץ תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Lihex
  • פורסם בתאריך

Lihex

משתמש מתחיל
114
6
נק' מוניטין:
23
114
6
היי, אני בן 19 ואני מבקש אם תוכלו לי להמליץ בבקשה על תוכנית נפח כרגע אני עושה ss ואני מיואש מהנפח שלי אני שוקל 75 גובה 178 ואני בערך יעשה חודש חודשיים כוח ואז יעבור לנפח השאלה איזה תוכנית אתם ממליצים?
שיוסיף הכי בשר בגוף? חח
המשקלים שלי 3/5
90 סקוואט
105 דדליפט
65 בנץ -
50 מילטארי

• פותח/ת השרשור
במשקלים האלה הייתי ממליץ להמשיך עוד עם SS.

מה הכוונה?
SS זה לא תוכנית חדשה לי ואני עשיתי אותה בגיל 16 אך לא הגעתי אף פעם למשקלים כאלה כמו עכשיו בגלל כנראה בעיות תזונה אין לי מושג.. קיצר כל השנים האלה נסיתי לעשות כוח והייתי מיואש והייתי נגיד מגיע למאה קילו דדליפט עולה המון באחוזי השומן (85 משקל גוף) ואז מתחיל שוב חיטוב ואז שוב חזרה ל60 דדליפט (עשיתי חיטוב עד 65 משקל גוף אפילו קצת פחות) אני ממש לא מסודר והייתי מגזים עכשיו יצא לי המשקלים האלה בפעם הראשונה במשקל גוף סבבה.. ואחרי כל השנים של ss כושל וייאוש אני רוצה להראות טוב אם אתה יודע למה אני מתכוון בגלל זה אני כבר רוצה נפח:( אז לפחות אני יעשה כמה חודשים נפח ירגיש טוב עם עצמי ואז כוח אני לא יודע זה מה שאני חושב אתה יכול לעזור לי ? מה לעשות? תודה

בגלל כנראה בעיות תזונה אין לי מוש
אני ממש לא מסודר
קודם כל תבנה לך תפריט. אם התזונה שלך לא טובה אתה לא תראה תוצאות טובות בשום תכנית. עלית המון באחוזי שומן לא בגלל SS אלא בגלל שלא אכלת כמו שצריך.
תקרא את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תבין כמה אתה צריך לאכול ביום מכל דבר (חלבונים שומנים פחמימות) ותתחיל קודם כל לסדר את התזונה.
לגבי תכנית אני עדיין ממליץ להישאר ב SS. אם אתה מתעקש, יש בסוף המאמר קישור לתכניות אימון, תסתכל שם.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תבנה לך תפריט. אם התזונה שלך לא טובה אתה לא תראה תוצאות טובות בשום תכנית. עלית המון באחוזי שומן לא בגלל SS אלא בגלל שלא אכלת כמו שצריך.
תקרא את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תבין כמה אתה צריך לאכול ביום מכל דבר (חלבונים שומנים פחמימות) ותתחיל קודם כל לסדר את התזונה.
לגבי תכנית אני עדיין ממליץ להישאר ב SS. אם אתה מתעקש, יש בסוף המאמר קישור לתכניות אימון, תסתכל שם.
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
התוכנית הזאת מנפחת יותר מתוכנית כוח נכון?

התוכנית הזאת מנפחת יותר מתוכנית כוח נכון?
א. יש שם יותר מתכנית אחת. לאיזו אתה מתכוון?
ב. יש לך הבנה לקויה של כל העסק. משאבה מנפחת, לא תכנית. וכן, בתכנית כוח בונים גם מסת שריר, זה בא ביחד

• פותח/ת השרשור
א. יש שם יותר מתכנית אחת. לאיזו אתה מתכוון?
ב. יש לך הבנה לקויה של כל העסק. משאבה מנפחת, לא תכנית. וכן, בתכנית כוח בונים גם מסת שריר, זה בא ביחד
חח תודה על התגובה המהירה אני מדבר על התוכנית AB קלאסית שלוש-ארבע פעמים בשבוע
תוכניות כאלה מגדילות יותר את השריר מתוכניות כוח לא?

לא בהכרח.

אז מה הבדל בין powerlifting לbodybuilding
שבאחד המטרה היא להיראות בצורה מסויימת ובשני המטרה היא להרים כמה שיותר משקל בסקוואט, בנץ' פרס ודדליפט.
אבל בתור מתאמן מתחיל אתה לא בילדר ולא ליפטר, אתה מתאמן מתחיל שכדאי לו לבנות בסיס של כוח לפני שהוא עובר לתכניות "בילדינג"

• פותח/ת השרשור
שבאחד המטרה היא להיראות בצורה מסויימת ובשני המטרה היא להרים כמה שיותר משקל בסקוואט, בנץ' פרס ודדליפט.
אבל בתור מתאמן מתחיל אתה לא בילדר ולא ליפטר, אתה מתאמן מתחיל שכדאי לו לבנות בסיס של כוח לפני שהוא עובר לתכניות "בילדינג"
ואם אני מסיים SS מה אני עושה אחרי זה?
ומתי זה לסיים SS?

• פותח/ת השרשור
אז אפשר לעשות AB עם יותר נפח, וקצת יותר תרגילים.

כשאתה לא יכול יותר להתקדם מאימון לאימון למרות שהתזונה והשינה שלך בסדר.
טוב תודה רבה אני מהיום יאכל רק מהתפריט מהאתר
ואני אנסה לחזור לפה עם משקלים יפים
נקווה לטוב:\

Back
למעלה תחתית