הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצה ועבודה על רגליים

• פותח/ת השרשור SAAR91
  • פורסם בתאריך

SAAR91

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
שלום ,

אני רץ כרגע 3 פעמים בשבוע 4 ק"מ , ו3 פעמים בשבוע משקולות.

אני מנסה לרדת במשקל ובמקביל המטרה שלי היא להגיע ל-10 ק"מ ריצה.

אחרי כל ריצה , ממש כואבות לי הרגליים והמדריך מחדר הכושר אמר לי שזה כי הרגליים שלי חלשות ביחס למשקל שלי ושאני צריך לעשות יותר תרגילים על הרגליים.

הבעיה היא שכשאני עובד על הרגליים , הרגליים כואבות לי עוד יותר ואפילו יותר קשה לי לרוץ ככה.

אני עובד על פי התוכנית כבר שלושה שבועות והגעתי למצב שעליתי במשקלים בתרגילי הרגליים אבל קשה לי להשלים את ה-4 ק"מ ריצה , גם אם הריצה היא לא באותו

כמובן , יש למישהו ניסיון? טיפ אולי? אני אוכל לפי תפריט של נייטרלי ומתסף במולטיויטמין , מגנזיום ואומגה 3 והירידה במשקל איטית ומגיעה מהאירובי ,

אני מבין שהגוף שלי חלש יותר שכן אני פעיל יותר ואוכל פחות מבתקופות אחרות אבל יש אולי משהו שאוכל לעשות?

תודה מראש.

אחרי כל ריצה , ממש כואבות לי הרגליים והמדריך מחדר הכושר אמר לי שזה כי הרגליים שלי חלשות ביחס למשקל שלי ושאני צריך לעשות יותר תרגילים על הרגליים.
המדריך שלך מדבר שטויות, איפה כואב לך ברגליים? כואב במהלך הריצה?

• פותח/ת השרשור
כואב במהלך הריצה וכמה ימים לאחר כל ריצה , הכאב הוא מהמפשעה ועד הברכיים , מקיף את הרגליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית