הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מגנזיום

ירון עומרד

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני יודע שמגנזיום ציטראט נספג טוב יותר אבל זה בצורה כ"כ משמעותית ששווה את הכסף?
ראיתי 60 כדורים של ציטראט 200 מג לכדור (זה אומר שצריך לקחת 2 ביום) ב75 שקל
ומצד שני יש את המגנזיום אוקסייד 450 מג לכדור (60 כדורים בקופסא) ב60 שקל (יש תוספת 100 מג אשלגן גם אם זה משנה).

תודה:)

זה ויכוח בפעם היה רץ המון בפורום בין משה לבין EMZ. אם יתמזל מזלך תצליח למצוא נושא בחיפוש ששם כל אחד אומר את דעתו. באמת מעניין. אני אישית חלוק בנושא ואין לי תשובה חד משמעית גם אחרי השימוש בשניהם

יש כאלו שיגידו אוקסיד יותר טוב ויש כאלו שיגידו ציטראט. אני אישית אחרי תקופה של כמה חודשים שהייתי לוקח את שניהם מרגיש יותר טוב עם ציטראט. אתה יכול לקנות ציטראט בסביבות ה 15$ ל 250 כדורים

אני זוכר שההמלצת המגנזיום היומית לא אמורה לעלות על 400 מ"ג ליום, יש למישהו מושג כמה זה תקף לאדם שמתאמן וצורך 500-600 מ"ג מגנזיום ביום? (נניח ש400 מ"ג מקפסולה והשאר מהמזון)

אני זוכר שההמלצת המגנזיום היומית לא אמורה לעלות על 400 מ"ג ליום, יש למישהו מושג כמה זה תקף לאדם שמתאמן וצורך 500-600 מ"ג מגנזיום ביום? (נניח ש400 מ"ג מקפסולה והשאר מהמזון)
מי שמתאמן לרוב צריך יותר מינרלים מהאדם הממוצע, אז אני מניח שאת ה-400 תשיג מתוספים, וכל השאר תשיג מהאוכל ואתה תהיה מסודר
גם מגנזיום זה משהו שאם תיקח בעודף אז הגוף פשוט יפטר מהעודפים בלי שום תופעות לוואי

• פותח/ת השרשור
יש כאלו שיגידו אוקסיד יותר טוב ויש כאלו שיגידו ציטראט. אני אישית אחרי תקופה של כמה חודשים שהייתי לוקח את שניהם מרגיש יותר טוב עם ציטראט. אתה יכול לקנות ציטראט בסביבות ה 15$ ל 250 כדורים
אשמח אם תשלח לי קישור לאתר
חיפשתי ולא מצאתי במחיר כ"כ זול
לי היה ניסיון עם שניהם, וההבדל הוא מאוד משמעותי
במה הרגשת הבדלים? איך זה בא ליידי ביטוי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית