הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור Ravel
  • פורסם בתאריך

Ravel

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
קאנטרי מעלה אדומים
אהלן,לפני שבועיים התחלתי ללכת למכון כושר,מאז ירדתי 4 קילו מ104 ל100 ונהייתי ממש רזה...השאלה שלי אם אני יתחיל חיטוב עד החורף הגוף יקטן ממש למצב של רזון או שהוא יגדל ? בנתיים זה נראה ככה נ.ב אני 2 מטר.ואיזה תפריט אני צריך למצב הזה ?והאם צריך לקנות פרוטאין לחלבון?

קבצים מצורפים

• 20160314_135735.jpg
    20160314_135735.jpg
    KB 42.1 · צפיות: 160
השאלה מה המטרות שלך, לפי האחוז שומן שאתה נמצא בו כרגע הייתי מתחיל מסה, יש לך בסיס טוב. אפשר גם מסה נקייה לעלות כמה שפחות באחוזי שומן. (בכל זאת, הקיץ מגיע)

ותקרא את המדריך באתר לעלייה במסת שריר, יענה לך על הרבה שאלות - בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
וכשעולים במסה ממש משמינים עד למצב שיש כרס ?כי באלי חיטוב כזה לקיץ ובחורף לעלות מסה ולחטב אותה שוב בקיץ
אפשר את המדריך לעלות בשריר לא מצאתי אותו *

לא, אתה לא חייב להשמין עד למצב שיש לך כרס, אתה יכול לאכול נקי, להיות במאזן קלורי חיובי לא גבוה מידי ותעלה יפה במסת שריר מבלי לעלות יותר מידי בשומן. (בסופו של דבר התזונה תקבע, וגם הגנטיקה שלך)

אני אגיד לך, אתה כרגע באחוז שומן יחסית נמוך, אם תחטב עוד - אתה תתחיל תאבד מסת שריר. (כמובן שגם פה זה תלוי גנטיקה, תזונה - כמות החלבון והגרעון הקלורי)

אבל בכל מקרה, אתה יכול לעשות חיטובון של חודש-חודשיים רגוע עד הקיץ ואז להתחיל במסה, נקייה או לא זה כבר יהיה החלטה שלך ומשם לרוץ עם זה ולתזמן את המסה כל החורף ולקראת הקיץ שוב להתחיל חיטוב.

• פותח/ת השרשור
יש מדריך על זה שאני יוכל לקרוא קצת ? לא מצאתי ממש
בכללי גם שאני לא מתאמן הגוף שלי רחב וגדול אני יעשה חיטוב עד הקיץ ויתחיל מסה נקייה נראלי הכי עדיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית