הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה

Liran2486

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום!
אני מתאמן חצי שנה ועליתי רק 6 קילו..
הלכתי למכון בסוף החופש התחלתי להצאמן, קראתי תוכניות אימון ופשוט בניתי לעצמי תוכנית.
יום ראשון- עובד על חזה רגליים ויד קידמית כל שריר שלוש תרגילים
יום שלישי- יד אחורית גב וכתפיים גם על כל שריר שלוש תרגילים ושלוש סטים כל תרגיל, לא כולל חימום.
אני אוכל שאני קם חביתה עם שתי ביצים ושתי פרוסות לחם, בשעה עשר בבוקר אוכל שתי כריכים) 4 פרוסות לחם עם ביצה או חומוס או כל דבר(
בשעה שתיים עשרה גם שתיי כריכים, בשעה 2 אוכל פסטה/ אורז ובשר לפני האימון בארבע וחצי עושה אימון.
אחרי האימון אוכל חביתה שלוש ביצים ואז אורז כו פסטה ובשר ולפני השינה חביתה עם שתי ביצים, חשוב להגיד שאני לא רוצה לשתות אבקה.
שמעתי כל מיני תוכניות ss וfbw אין לי מושג מה זה והייתי רוצה לדעת מה לא בסדר שאני לא מתפתח, ולא מעלה במשקלים הרבה מאז שהגעתי לפני חצי שנה למכון!
חשוב לציין אני בן 16 וחצי מטר 73 שוקל 64.
בבקשה שמישהו יקדיש לי תשומת לב ויעזור לי, אני על סף ייאוש..

לגבי התפריט, מה שנתת זה מאוד כללי, קשה להוציא מזה ערכים אמיתיים, אבל אתה עוד בגיל ההתבגרות, אז לדעתי חשוב פשוט שתאכל כמה שיותר, ויותר טוב, חלבון לקחת 2 גרם על כל קילו משקל גוף, וזהו בגדול
אם אתה רוצה להעמיק עוד אז תסתכל על המאמרים והסברים שיש פה באתר, יש לא מעט
הרבה פה ינסו לעזור לך יותר עם חישבוים מדוייקים וקלוריות והם מבינים בזה קצת יותר ממני, אבל לדעתי בתור ילד בגיל ההתבגרות, אתה צריך לקחת את זה מעט בעירבון מוגבל, כי חילוף החומרים שלך הרבה יותר מהיר ושונה ממשהו שהולך לפי הנוסחאות המקובלות, אז תנסה פשוט להכניס קצת יותר
לגבי תוכנית האימונים, אני מוכן להמר שעם כל הרצון הטוב, היא די תוכנית חאפרית ולא תביא אותך רחוק, אולי סבבה כדי ללמוד את התנועות, אבל ממש לא משהו שיביא הרבה תוצאות
הנה הסברים על SS, שלדעתי הכי תעזור לך בשלב הזה:
תוכנית אימונים - Starting Strength (SS) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
FBW לא מצאתי הסברים, אבל בגדול זה תוכנית של אימון של כל הגוף בכל אימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית