הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 102קילו עדכני בן 19

מצב
השרשור נעול
Only Zeus Can Judge Me
אגב, אני בטוח שיש סיבה שהחברות שעומדות מאחוריו ירצו שהוא יוכיח שהוא טבעי, למען מכירה טובה יותר ומודל טוב יותר לחיקוי, אבל בכל זאת הוא משתתף בתחרות ה IFBB PRO שלא עושה בדיקות מי על חומרים, בניגוד לתחרויות אחרות שבהן כן בודקים.
אז עצם זה שהוא משתתף בתחרות שלא בודקים אם הוא על חומרים או לא, למרות שרוצים שהוא יוכיח שהוא טבעי, מוכיח שיש חשד גבוה שהוא אכן לא טבעי כי בסופו של דבר אם הוא לא טבעי, אין לו דרך להוכיח שהוא כן... לכן האפשרות היחידה שלו זה IFBB וNPC וכל השטויות.

חבר הוא בפאמפ, הוא עושה אימוני נפח שכל המטרה שלהם היא - פאמפ.

וההבדל בין הסירטון הזה לסירטון הקודם הוא שנתיים!

נראה לך באמת שבשנתיים עבודה על סטרואידים הוא היה גודל כל כך קצת?
דיי נו...אל תהיה בהזיות.
שמע , אחי , אתה טיפש

תגיד לי מה אתה רציני?
ג'ף סייד על סטרואידים????

הבן אדם מתאמן 6 שנים! אתה קולט את המספר הזה? 6 שנים!
ראית את האלי הזה פה מהפורום שעלה 14 קילו בחודשיים?
הוא יותר גדול מג'ף סייד.

אתה יודע למה? כי ג'יף סייד הגיע לגבול הגנטי,
הוא לא יכול לעלות יותר בלי סטרואידים.

אם אתה חושב שג'ף סייד על סטרואידים אתה באמת לא יודע מזה סטרואידים.

אגב ג'ף סייד עובד בנפח גבוה,
ולא איזה תוכנית של פאוור ליפטר שמן 😛
סתם ככה לידע הכללי.

ואל תסתכל על תמונות שלו, כי בתמונות זה הכל פוטושופ,
תסתכל על סירטונים.

אתה חתיכת טרול אני חייב להגיד
@White Walker

לגבי מה שכתבתם, אני לא אתווכח אבל ראיתי לא מזמן אצל חבר תמונות של פותח הפוסט באיזו קבוצה בפייסבוק עם אדם שלדבריו הוא בוודאות סוחר, אז לא, הוא לא טבעי. אפשר לראות שזה חשוד גם מהפרופורציות בחגורת הכתפיים עם הטרפזים ומהגודל הכללי.

ואני חושד שג'ף סייד התחיל להזריק לאחרונה, לא יודע לגבי פעם כי המסה שלו לא היתה גדולה בכלל, הוא פשוט היה חטוב מאוד והצטלם תמיד כשהוא וסקולרי מהאימונים ואליק מהפורום שהוזכר כאן הוא על TRT משום מה...

זה לא אומר שאי אפשר להיות גדול או אסתטי בלי חומרים, יש בפורום כמה והכרתי אישית טבעיים שהיו גדולים מרוב המזריקים שפגשתי. לא שזה כזה הישג היום ,כל אדם שני בחדר הכושר שלי לוקח חומרים ורובם בקושי נראים מתאמנים.

לגבי מה שכתבתם, אני לא אתווכח אבל ראיתי לא מזמן אצל חבר תמונות של פותח הפוסט באיזו קבוצה בפייסבוק עם אדם שלדבריו הוא בוודאות סוחר, אז לא, הוא לא טבעי. אפשר לראות שזה חשוד גם מהפרופורציות בחגורת הכתפיים עם הטרפזים ומהגודל הכללי.

ואני חושד שג'ף סייד התחיל להזריק לאחרונה, לא יודע לגבי פעם כי המסה שלו לא היתה גדולה בכלל, הוא פשוט היה חטוב מאוד והצטלם תמיד כשהוא וסקולרי מהאימונים ואליק מהפורום שהוזכר כאן הוא על TRT משום מה...

זה לא אומר שאי אפשר להיות גדול או אסתטי בלי חומרים, יש בפורום כמה והכרתי אישית טבעיים שהיו גדולים מרוב המזריקים שפגשתי. לא שזה כזה הישג היום ,כל אדם שני בחדר הכושר שלי לוקח חומרים ורובם בקושי נראים מתאמנים.
ג'ף אכן לא כזה גדול אבל הוא כן הזריק לפני הרבה זמן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית