ייעוץ מעבר בין בילדינג לליפטינג

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
אני מאז שהתחלתי להתאמן אני נמצא בתוכניות בילדינג , אני רוצה לשפר את המשקלי עבודה שלי טיפה אז חשבתי לעבור טיפה לליפטינג ואז לחזור לבילדינג.
השאלה שלי היא ... כמה פעמים בשבוע זה תוכניות ליפטינג כמו טקסס מתוד וכל אלה? האם ראיתם שינויים משמעותיים במשקלי עבודה (דרסטיים כאילו)?
אני שואל למי שעשה את המעבר הזה

כשעברתי מליפטינג לבילדינג עם 125 סקוואט לשישיות ו132 דד לשישיות אחרי חודשיים משכתי 200 בתחרות והקפצתי 210, ושפפתי 180 לשלשה.

• פותח/ת השרשור
כשעברתי מליפטינג לבילדינג עם 125 סקוואט לשישיות ו132 דד לשישיות אחרי חודשיים משכתי 200 בתחרות והקפצתי 210, ושפפתי 180 לשלשה.
עם איזה תוכנית כוח עבדת ? (ואיך נראה התפריט שלך באותו הזמן ?)

• פותח/ת השרשור
ספר קצת על הנתונים שלך ומה ההיסטורית אימונים שלך
נתונים :

בן 16
1.73
שוקל : 72

כרגע במסה

מתאמן 9 חודשים
כרגע בABCDE

משקלי עבודה

בנץ' (נקודת חולשה) : 82.5X4
דדליפט : 140X5
פרס אני לא ממש יודע אף פעם לא ניסיתי לאתגר את עצמי
סקוואט : 122.5X5

נתונים :

בן 16
1.73
שוקל : 72

כרגע במסה

מתאמן 9 חודשים
כרגע בABCDE

משקלי עבודה

בנץ' (נקודת חולשה) : 82.5X4
דדליפט : 140X5
פרס אני לא ממש יודע אף פעם לא ניסיתי לאתגר את עצמי
סקוואט : 122.5X5
מה זה אומר שלא ניסית לאתגר את עצמך בפרס? עם כמה אתה עושה?..

בוא נגיד שאני עושה 50X8 פעם אחרונה עשיתי אבל לא הגעתי לכשל
אתה לא אמור להגיע לכשל כשאתה מתאמן. בכל מקרה 50 ל8 זה בטח איזה 55 לחמישיה. אז חמישיות זה בערך
סקוואט 122.5
בנץ' 80
דדליפט140
פרס 55
תתחיל SS מ
סקוואט 95
בנץ' 65
דדליפט 110
פרס 42.5.
אם על הבלוק הראשו לפני הריסט אתה לא רואה שיפור משמעותי בלחיצות (ואתה אוכל טוב) תחליף לטקסס ללחיצות ואל תנסה להילחם בזה יותר מדי. סקוואט ודד צריכים להתקדם לך בובה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור להגיע לכשל כשאתה מתאמן. בכל מקרה 50 ל8 זה בטח איזה 55 לחמישיה. אז חמישיות זה בערך
סקוואט 122.5
בנץ' 80
דדליפט140
פרס 55
תתחיל SS מ
סקוואט 95
בנץ' 65
דדליפט 110
פרס 42.5.
אם על הבלוק הראשו לפני הריסט אתה לא רואה שיפור משמעותי בלחיצות (ואתה אוכל טוב) תחליף לטקסס ללחיצות ואל תנסה להילחם בזה יותר מדי. סקוואט ודד צריכים להתקדם לך בובה.
סבבה אני אנסה תודה רבה על העזרה אחי!

תגיד יניב בדרך כלל הלחיצות גם משתפרות בצורה טובה יחסית בSS ? כי הלחיצות זה נקודת חולשה שלי וזאתי אחת הסיבות למה אני רוצה לעבור לתוכנית כוח לזמן מה
בהתחלה כן. בגלל שהלחיצות שלך לא נמוכות ולחיצות בד"כ יותר קשה לחזק במעבר כזה אמרתי שאם כבר לפני הריסט הראשון אתה לא רואה עליה משמעותית, כמו להגיע לפחות ל90 בנץ' תעבור לטקסס ללחיצות

• פותח/ת השרשור
בהתחלה כן. בגלל שהלחיצות שלך לא נמוכות ולחיצות בד"כ יותר קשה לחזק במעבר כזה אמרתי שאם כבר לפני הריסט הראשון אתה לא רואה עליה משמעותית, כמו להגיע לפחות ל90 בנץ' תעבור לטקסס ללחיצות
סבבה תודה רבה אחי

אני גם עשיתי את המעבר התחלתי על ה ss ועליתי ממש במשקלים אבל את ואז הורדתי בלחץ של הלינרית והמשכתי כבר ב 5*5 אבל זה מעבר שהוא דיי מקובל ובסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית