הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יד אחורית

לאוןהכלי

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
היי. שמי לאון בן 23 התחלתי להתאמן לפני כ3 חודשים ושמתי לב לשיגור ביד אחורית. התחלתי לעשות ab עד היום ופשוט הידיים בפיגור במיוחד היד אחורית. אני שוקל כיום 90 קילו, 15% שומן בערך על מטר 78. משקלי עבודה בנץ 100 ל6 חזרות וסקוואט 140 קילו ל6 חזרות. אני לא יודע מה אני עושה לא נכון אני די גדול ובכללי אני עושה מאסה נקייה אומנם אבל עדיין הידיים היקף 41 אבל רואים בבירור שכאילו יד אחורית לא קיימת וזה מקשה עליי בלחיצת חזה מה אני יכול לעשות אולי לבודד אותם ולעשות ABC? זה הגנטיקה שלי אני גודל בהכול מאוד מהר ובידיים אני רואה שינוי מינורי מידי חודש. מה אפשר לעשות? תודה

היי לאון.

יש דבר כזה שנקרא פסיקים ונקודות, זה עוזר להבין יותר טוב את מה שאתה כותב והיה עוזר אם היית מוריד את הקו שמתחת להכל.
תכתוב את התוכנית המלאה שלך, ונראה איפה אתה יכול להוסיף עוד קצת עבודה על הטרייספס.
מקבילים אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
זה התכנית בA בנץ פרס 6X3 לחיצת חזה עליון דאמבלים בשיפוע חיובי 3x8 כתף קדמי עם מוט דאבל יו 2x10 כתף אחורי הרחקה לצדדים דאמבלים 2x12-14 יד אחורית אני עושה תרגיל עזר בכלוב כזה עם כבל וברזל בצורת v אני עושה 2x 12-14

אין לך עבודה על היד האחורית בכלל. כבלים נמצאים בתחתית הסולם של יעילות להיפרטרופיה. תעשה מקבילים עם משקל גוף ועם ההתקדמות תוסיף משקל עם חגורה. בנוסף אם ממש חשוב לך תוסיף פשיטת מרפקים מאחורי הראש.

• פותח/ת השרשור
אני חלש
אין לך עבודה על היד האחורית בכלל. כבלים נמצאים בתחתית הסולם של יעילות להיפרטרופיה. תעשה מקבילים עם משקל גוף ועם ההתקדמות תוסיף משקל עם חגורה. בנוסף אם ממש חשוב לך תוסיף פשיטת מרפקים מאחורי הראש.
הבנתי. אז אתה אומר להכניס מקבילים לעשות אתה אומר 2xmax בנתיים? ולהוסיף עוד 2 סטים פשיטה צרפתית?

תעשה שלושה סטים ותשתדל לא להגיע לכשל ותעצור חזרה או שניים לפני. אל תעשה פשיטה צרפתית, מהיכרותי איתה היא מתכון בטוח לפציעות אצל מתחילים. תעשה פשיטת מרפקים מעל הראש בעמידה.

• פותח/ת השרשור
תעשה שלושה סטים ותשתדל לא להגיע לכשל ותעצור חזרה או שניים לפני. אל תעשה פשיטה צרפתית, מהיכרותי איתה היא מתכון בטוח לפציעות אצל מתחילים. תעשה פשיטת מרפקים מעל הראש בעמידה.
אתה אומר חוץ מזה לא לשנות כלום בתוכנית?

תעיף את הכתפיים מאימון חזה. חוץ מזה אני חושב שבשביל המשקלים שלך והמטרה שלך (לבנות שריר) אז היא יחסית בסדר. את הB לא כתבת כך שאני מנוע מלחוות את דעתי

• פותח/ת השרשור
תעיף את הכתפיים מאימון חזה. חוץ מזה אני חושב שבשביל המשקלים שלך והמטרה שלך (לבנות שריר) אז היא יחסית בסדר. את הB לא כתבת כך שאני מנוע מלחוות את דעתי
B אני עושה סקוואט 3x6 לחיצת רגליים במכונה 3x12 פולי עליון 3x8 חתירה 3x10-12 ויד קדמית מוט דאבל יו 2x12 אולי תעשה לי סדר קצת?

איפה המתח?
מבחינת רגליים זה סביר. אלא אם כן יש לך סקוואט חלקי.
העניין הוא כמה אתה מתקדם בין אימונים והאם יש לך תכנית מסודרת מבחינת עומסים. זה לא נראה רע מבחינת נפח.

• פותח/ת השרשור
איפה המתח?
מבחינת רגליים זה סביר. אלא אם כן יש לך סקוואט חלקי.
העניין הוא כמה אתה מתקדם בין אימונים והאם יש לך תכנית מסודרת מבחינת עומסים. זה לא נראה רע מבחינת נפח.
בעיקרון אני מתפתח מאוד. מתח אני לא עושה כי אני מרגיש שזה לא אפקטיבי בשבילי. תגיד לגביי הכתפיים למה לא לעשות באימון חזה אס לאן לדחוף אותם?

מתח תעשה, תוסיף משקל אבל תעשה. זה יעיל יותר מכל דבר אחר.
כתפיים מקבלות מספיק עומס באימון חזה . אתה בקלות יכול להגיע לעומס יתר ופציעה.
תעבוד עליהם עם פרס בעמידה והרחקות כתפיים לצדדים באימון השני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית