עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
SS, בקיצור.אימון 1 -
סקוואט 3X5
פרס 3X5
דאמבלים חתירה
אימון 2 -
סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
דדליפט 1X5
קודם כל 3 סקוואטים בשבוע בחיטוב לדעתי זה הרבה, אתה יכול לעשות סקוואט התאוששות באמצע.במציאות, אני אחרי כל אימון גמור, מתאמן כרגע פעמיים בשבוע. לא יכול יותר מזה.
כמה ירדת מתחילת החיטוב?נ.ב חשוב לציין שהמשקלים שלי ממש לא מרשימים, ואני על א"ש גבוה יחסית (25% להערכתי)
הערכים של התפריט שלי
82 שומן
200 חלבון
150 פחמימה
מ"ג - 80
למה?לא משנה
למחוק
לא יכול לעשות צ'ין אפס. ומתקדם יפה בחתירה בדאמבלים.SS, בקיצור.
רק שהחלפת צ'ין אפס \ PC בחתירה עם דאמבלים (למה?)
קודם כל 3 סקוואטים בשבוע בחיטוב לדעתי זה הרבה, אתה יכול לעשות סקוואט התאוששות באמצע.
ובכללי, אתה גם יכול לעשות את הלינארית של ביל סטאר. לדעתי תתאים לך יותר מבחינת נפח האימון.
כמה ירדת מתחילת החיטוב?
25 א.ש אחרי חודשיים חיטוב זה לא כל כך טוב.. ובכלל, למה אתה עושה הפסקות של ניטראלי ?
נראה לי שהחיטוב שלך לא כל כך מוצלח.
2100-2200 קלוריות ? למה כל כך הרבה?
אני שכחתי אצל מי אני מתאמן ובמה הוא יכול לעזור לי חחח. אני מתאמן אצל אושר אז פשוט פניתי אליו. יעיל יותר מלשאול הודעות בפורום.למה?
לעשות מסה ולרדת במשקל זה לא על אותו צד.. אתה לא יכול להיות בפלוס קלורי ולרדת במשקל.חשבתי על האפשרות של מסה נקייה כבר מעכשיו (אחלה דרך לרדת בא"ש). אבל זה פשוט מוגזם כי אני אצטרך לעשות מסה מאוד ארוכה כדי לרדת לא"ש נורמלי.
למה כ"כ הרבה קלוריות..? לא יודע. בכללי האורח חיים שלי פעיל.
כל עוד יש ירידה, זה מה שחשוב.אני רואה ירידה קבועה כל שבוע של איזור ה-0.5 ק"ג וזה מה שמשנה
אוקיי, בהצלחה 😃אני מתאמן אצל אושר אז פשוט פניתי אליו.
לעשות מסה ולרדת במשקל לא אפשרי. אבל לעשות מסה ולרדת בא"ש זה מצב אופטימלי.לעשות מסה ולרדת במשקל זה לא על אותו צד.. אתה לא יכול להיות בפלוס קלורי ולרדת במשקל.
אם אתה בחיטוב, תסיים עם החיטוב ולאחר מכן תצבור מסה.
אתה כן יכול בזמן החיטוב, להתחזק כמתאמן מתחיל.
כל עוד יש ירידה, זה מה שחשוב.
אוקיי, בהצלחה 😃