הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להתאושש

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
לא משנה
למחוק

נערך לאחרונה:
אימון 1 -
סקוואט 3X5
פרס 3X5
דאמבלים חתירה

אימון 2 -
סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
דדליפט 1X5
SS, בקיצור.
רק שהחלפת צ'ין אפס \ PC בחתירה עם דאמבלים (למה?)

במציאות, אני אחרי כל אימון גמור, מתאמן כרגע פעמיים בשבוע. לא יכול יותר מזה.
קודם כל 3 סקוואטים בשבוע בחיטוב לדעתי זה הרבה, אתה יכול לעשות סקוואט התאוששות באמצע.
ובכללי, אתה גם יכול לעשות את הלינארית של ביל סטאר. לדעתי תתאים לך יותר מבחינת נפח האימון.

נ.ב חשוב לציין שהמשקלים שלי ממש לא מרשימים, ואני על א"ש גבוה יחסית (25% להערכתי)
כמה ירדת מתחילת החיטוב?
25 א.ש אחרי חודשיים חיטוב זה לא כל כך טוב.. ובכלל, למה אתה עושה הפסקות של ניטראלי ?
נראה לי שהחיטוב שלך לא כל כך מוצלח.

הערכים של התפריט שלי
82 שומן
200 חלבון
150 פחמימה
מ"ג - 80

2100-2200 קלוריות ? למה כל כך הרבה?

• פותח/ת השרשור
SS, בקיצור.
רק שהחלפת צ'ין אפס \ PC בחתירה עם דאמבלים (למה?)

קודם כל 3 סקוואטים בשבוע בחיטוב לדעתי זה הרבה, אתה יכול לעשות סקוואט התאוששות באמצע.
ובכללי, אתה גם יכול לעשות את הלינארית של ביל סטאר. לדעתי תתאים לך יותר מבחינת נפח האימון.

כמה ירדת מתחילת החיטוב?
25 א.ש אחרי חודשיים חיטוב זה לא כל כך טוב.. ובכלל, למה אתה עושה הפסקות של ניטראלי ?
נראה לי שהחיטוב שלך לא כל כך מוצלח.

2100-2200 קלוריות ? למה כל כך הרבה?
לא יכול לעשות צ'ין אפס. ומתקדם יפה בחתירה בדאמבלים.
לא יודע כמה א"ש אני במדויק. התחלתי על 90 ק"ג עם יותר מ-30% א"ש. היום אני 80 (ומדובר בהערכה גסה כי זה משתנה לפי נוזלים. לפעמים אני גם 75) על 25% שומן לדעתי.
מה שקורה זה שאין לי הרבה מסת שריר, יש לי ממש מעט . אז אני מנסה לרדת למ.ג 70 ואז להתחיל מסה נקייה. חשבתי על האפשרות של מסה נקייה כבר מעכשיו (אחלה דרך לרדת בא"ש). אבל זה פשוט מוגזם כי אני אצטרך לעשות מסה מאוד ארוכה כדי לרדת לא"ש נורמלי.
למה כ"כ הרבה קלוריות..? לא יודע. בכללי האורח חיים שלי פעיל.
אני רואה ירידה קבועה כל שבוע של איזור ה-0.5 ק"ג וזה מה שמשנה. כזה נעצר אני עושה העמסה ואם לא עוזר יוצא לניטרלי.
אני לא מתעסק בעיקר במספרים וא"ש. אני מתעסק באיך אני נראה, אני רואה שינוי גדול בחודשיים האלה. הבטן קטנה משמעותית וכמעט ואין כרס כבר. מה שכן, השומן שלי מתרכז בעיקר במותניים בישבן ובחזה, הרופא טוען שזה תופעות לוואי אסטרוגניות טבעיות שקורות בגיל ההתבגרות.
אגב, הרופא שלי אמר שבגיל שלי להתאמן זה הרבה פחות יעיל ויותר קשה, כי הטסט שלי עדיין לא הגיע לרמה נורמלית.
אני שכחתי אצל מי אני מתאמן ובמה הוא יכול לעזור לי חחח. אני מתאמן אצל אושר אז פשוט פניתי אליו. יעיל יותר מלשאול הודעות בפורום.
ואני גם מהטלפון אין לי הרבה זמן לדבר. בסדר לא חייב למחוק או לנעול לא דחוף.

סליחה אם יש טעויות כתיב אני מהטלפון וקצת ממהר

חשבתי על האפשרות של מסה נקייה כבר מעכשיו (אחלה דרך לרדת בא"ש). אבל זה פשוט מוגזם כי אני אצטרך לעשות מסה מאוד ארוכה כדי לרדת לא"ש נורמלי.
לעשות מסה ולרדת במשקל זה לא על אותו צד.. אתה לא יכול להיות בפלוס קלורי ולרדת במשקל.
אם אתה בחיטוב, תסיים עם החיטוב ולאחר מכן תצבור מסה.
אתה כן יכול בזמן החיטוב, להתחזק כמתאמן מתחיל.

למה כ"כ הרבה קלוריות..? לא יודע. בכללי האורח חיים שלי פעיל.
אני רואה ירידה קבועה כל שבוע של איזור ה-0.5 ק"ג וזה מה שמשנה
כל עוד יש ירידה, זה מה שחשוב.

אני מתאמן אצל אושר אז פשוט פניתי אליו.
אוקיי, בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
לעשות מסה ולרדת במשקל זה לא על אותו צד.. אתה לא יכול להיות בפלוס קלורי ולרדת במשקל.
אם אתה בחיטוב, תסיים עם החיטוב ולאחר מכן תצבור מסה.
אתה כן יכול בזמן החיטוב, להתחזק כמתאמן מתחיל.

כל עוד יש ירידה, זה מה שחשוב.

אוקיי, בהצלחה 😃
לעשות מסה ולרדת במשקל לא אפשרי. אבל לעשות מסה ולרדת בא"ש זה מצב אופטימלי.
כי אחוז זה חלק מן השלם, אז במסה יורדים באחוז שומן (ברוב המקרים).

בכל מקרה, אשמח אם תנעל פה. הסתדרתי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית