עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל אני לא אספיק לחטב עד הקיץ נכון?אם תעלי במסה אז תעלי במסה, לא תתחטבי...
תעשי מסה לתקופה מסוימת ואחרי שתעלי מסה אז תעשי חיטוב
אבל אני לא אספיק לחטב עד הקיץ נכון?
וגם לא ירשו לי להוריד במשקל גם אם אעלה ורק אז ארד בגלל בעיה אישית ומסובכת מאוד שלא אפרט.
ואת אוכלת 2 גרם חלבון לכל ק''ג משקל גוף?אני באותו המצב ונשמע לי שאנחנו מתמודדות עם אותו הדבר, ועם הבנת אותי אז כנראה שכן 😉
מה שאני עושה זה אוכלת עם מאזן חיובי קל ומתאמנת וככה אני עולה לאט ונראית טוב יותר.
ואת אוכלת 2 גרם חלבון לכל ק''ג משקל גוף?
וכמה שומן ופחמימה את אוכלת?
ועוד שתי שאלות-יותר מ2 גרם חלבון, בערך 55 - 57 שומן ו160 פחמימות
תעשי מסה איטית, כזאת שהמשקל של השומן יעלה (ביחד עם המשקל של השריר), אבל אחוז השומן יהיה זהה בערך
ואיך הגוף שלי יראה אם אעלה במסת שריר ובאחוז שומן כמעט ולא?תעשי מסה איטית, כזאת שהמשקל של השומן יעלה (ביחד עם המשקל של השריר), אבל אחוז השומן יהיה זהה בערך
ועוד שתי שאלות-
1.כמה קלוריות מעל כמה שאת צריכה לאכול את מוסיפה?
2. איך חישבת את הBMR שלך בכל מקום יש לי תוצאה אחרת
ואיך הגוף שלי יראה אם אעלה במסת שריר ובאחוז שומן כמעט ולא?
אם יש תמונה או משהו בערך
ואם זה לא אישי מדי- אז את יכולה לכתוב מה הגיל גובה ומשקל שלך? ותודה רבה! התשובות שלך עוזרות לי מאוד 😃אין לי מושג.. אני אוכלת לפחות 1900 כי אני כבר מכירה את הגוף שלי ואחרת אני לא עולה..
זה תלוי במצב ההתחלתיואיך הגוף שלי יראה אם אעלה במסת שריר ובאחוז שומן כמעט ולא?
אם יש תמונה או משהו בערך
ואם אני אוכלת בערך 10 גרם שומן יותר , כי צריך 1 גרם שומן לכל ק''ג משקל גוף, אז אם אוכל 10 גרם שומן יותר, אני אעלה באחוזי שומן?זה תלוי במצב ההתחלתי
בגדול את אמורה להיראות רזה יותר, אבל זה בעיקר בגלל שיהיה יותר מה להראות מתחת לשומן
ובקשר לתשובה שלי- אני לא בטוחה שזה 1300, בדקתי כבר בכל האינטרנט כל הנוסחאות והמחשבונים למיניהם ויוצאות שתי אפשרויות- 1300 ו1850 שזה דברים שונים לחלוטין במיוחד כשאני רוצה לעלות במסה ולא יודעת כמה קלוריות להוסיף לתפריטזה תלוי במצב ההתחלתי
בגדול את אמורה להיראות רזה יותר, אבל זה בעיקר בגלל שיהיה יותר מה להראות מתחת לשומן
לגבי הקלוריות אני לא לגמרי יודע, אני לא אוהב להשתמש במדד הזה אלא אם זה באמת הכרחי, אבל אני מניח שהערכים שיצאו לך זה ה-BMR וה-RMR, שאלה 2 ערכים שונים, אבל את צריכה להשתמש בגבוה יותר, ואת צריכה להיות אם כבר בצריכה קלורית גבוהה במעט מהערך הזהואם אני אוכלת בערך 10 גרם שומן יותר , כי צריך 1 גרם שומן לכל ק''ג משקל גוף, אז אם אוכל 10 גרם שומן יותר, אני אעלה באחוזי שומן?
ואם הRMR שלי הוא 1300 זה בסדר שאוכל 2000 קלוריות ביום ? או שזה יותר מדי?
ובקשר לתשובה שלי- אני לא בטוחה שזה 1300, בדקתי כבר בכל האינטרנט כל הנוסחאות והמחשבונים למיניהם ויוצאות שתי אפשרויות- 1300 ו1850 שזה דברים שונים לחלוטין במיוחד כשאני רוצה לעלות במסה ולא יודעת כמה קלוריות להוסיף לתפריט
אני אכן מתאמנת, 5 פעמים בשבוע עם משקולות (שתיים של 2 ק''ג, אחת של 4 ק''ג)אני מבינה שאת רוצה מראה חטוב - כלומר מוצק ומהודק יותר - אבל אני די בטוחה שאין לך עודף שומן שאת צריכה להוריד. שילוב של תפריט נייטרלי ואימוני כוח יכול להביא אותך לתוצאה הזו.
אני לא בטוחה שנוסחאות יעבדו במקרה שלך אבל את בהחלט יכולה להתחיל בנקודה גבוהה מספיק נגיד 1800 קלוריות (כדי לודא שלא תרדי במשקל) ואז לכוון את התפריט בהתאם לעלייה עד לקבל איזון.
העניין הוא שהחלק המשמעותי במראה מחוטב הוא העלאת מסת שריר ולכן חייב לשלב באופן הדרגתי ומתון אימוני כוח.
האם את מתאמנת?
איזה אימונים את עושה?אני אכן מתאמנת, 5 פעמים בשבוע עם משקולות (שתיים של 2 ק''ג, אחת של 4 ק''ג)
מעולה אבל למה 5 פעמים בשבוע?אני אכן מתאמנת, 5 פעמים בשבוע עם משקולות