הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב מחודש לאחר שבועיים

• פותח/ת השרשור dmen
  • פורסם בתאריך

dmen

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
6
7
0
image.jpeg
קודם כל קצת פרטים על עצמי
שוקל כרגע 99.200 ק״ג אחרי שבועיים בחיטוב
גובה-1.85
גיל 20.5

אין כל כך הבדל אבל זה לאחר שבועיים

זה התפריט שבניתי אשמח לשמוע המלצות/הצעות לשיפור
* יש לציין שמספר הארוחות מתאים ספציפית לי אני רוב היום עובד אז בגלל זה נספר הארוחות יחסית מצומצם

ארוחה 1 - לחם קל 3 פרוסות/5 פריכיות 45 גרם וקצת ירקות

ארוחה 2 - אורז 200 גרם,קופסת טונה +2 ביצים(רק חלבון)

בין לבין/לפני אימון 30 גרם אגוזי מלך

ארוחה 3 (לאחר אימון) - שייק חלבון + תפוח

ארוחה 4- 200 גרם חזה עוף 200 גרם אורז +16 גרם טחינה

ארוחה 5 - לפני שינה סלט .

ערכים סופיים -
קלוריות 2060 חלבון - 196 פחמימה 170 שומן 62
התפריט לא כולל ירקות.
?

קצת קיצוני לדעתי.. בחיטוב יעיל צריך להוריד כמות קלוריות בהדרגה לפי מה שאני יודע.
המאזן הניטרלי שלך הוא כנראה משו כמו 3000 וקצת אז תתחיל עם 2700 + - וכל שבוע תוריד 100 - 200 אם כבר אתה רוצה ממש לספור קלוריות (לדעתי זה ממש מעיק וכמעט בלתי אפשרי להבין כמה בדיוק אתה מכניס ביום)

מבחינת התפריט:
1) הייתי מחליף את הפירכיות והלחם בבוקר בדייסת שיבולת שועל על בסיס מים. יותר תועלת מהלחם/פריכיות ויש בה מלא ויטמינים חיוניים לגוף.
2) לא רואה טעם לאכול טונה יחד עם 2 ביצים כי זה סתם מלא חלבון בבת אחת הרי תזכור שגם באורז יש חלבון בכמות מסוימת.
הייתי מחליף את האורז בקוסמת או לפחות מנטר ביניהם כי קוסמת שומרת עליך שבע לאורך זמן והיא סופר דלה בקלוריות + יש בה מלא דברים טובים (לדעתי קוסמת זה אחד היעילים ביותר בחיטוב מבחינת פחמימות)
3) הבנתי שבשר אדום טוב בחיטוב כיוון שלוקח לו מלא זמן להתעכל ולכן הוא שומר עליך שבע לאורך זמן לעומת חזה עוף. אבל חזה עוף הכרחי כמובן.

תנסה לגוון כמה שיותר בסוגי המאכלים להיתקע על תפריט אחד לאורך תקופה זה לא טוב לגוף, עדיף שתבנה כמה תפריטים ותשחק איתם כל הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית