הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סדק בעצם הזנב חושב שזה הרגע לחדר כושר(הסבר בפנים)

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
חטפתי מכה בעצם הזנב ברכיבה על סוס מהאוכף אז נהיה לי סדק בצעם הזנב.
לא אוכל לעשות אימון רציני של אחריי(הכנה לצבא).
לא יוכל לעשות ריצות של 10 ק"מ ומעלה.
אבל ניסיתי לעשות מתח ושכיבות שמיכה אני מרגיש טוב ומתי שכואב(בקטנה) זה בגלל שהטכניקה לא טובה אז הכאב מה שעוזר לי לשפר טכניקה כי נגיד שעושים מתח אז שקשה הגב תחתון עוזר ושזה קורה לי כואב לי אז אני עושה שזה תא יעזור ובזכות הכאב אני עושה מתח(עובד עכשיו על רחב) שהגעתי למצב במתח אני מרגיש תשרירים של הגב זזים וזה לא קל כי צריך להתרכז ולא סתם לעלות.
מה הבעיה זה שאני לא רוצה להגיע למצב שלא אוכל לעשות כלום בחדר כושר מבכינה לא דדליפט סקוואט ואפילו לא בנץ פרס או מיליטרי פרס כי הרגליים נראה יהיה לי כואב קצת כי הישבן ליד עצם הזנב אז יש מערכת עצבים וזה יציק לעצם הזנב כי שעובדים על הרגליים הישבן גם עובד(לרוב).
חשוב לי תאמת חזה,כתפיים,יד אחורית+קדמית ובקשר לגלב אני האמת רוצה לחזק ולהתפתח במתח רחב אבל אני ינסה לשלב.
נכון הגוף העליון הרוב פה אבל הרגליים לא בטוח איך יהיה עם העצם הזנב ויכול להיות שסתם כואב ולא קורה נזק.
אני לא יוכל להתאמן בsw כמו שאני רוצה או אוהב עם כאב בעצם הזנב אני יסבול ככה אבל אני חושב שאוכל בחדר כושר ברגוע ולא כמו בכושר קרבי שאתה משגע תגוף.
מה שחשוב לי לדעת זה אם אתם חושבים שאצליח להסתדר בחדר כושר עם סדק בעצם הזנב ואם המאמן יוכל לעזור לי קצת לא במובן שיבנה לי תוכנית(יביא משהו מוכן מהמגירה) אלא שיעזור בטכניקה נגיד של בנץ פרס ויראה אותי קצת בכל מיני תרגילים ליתר ביטחון שיהיה לי למי לפנות.
איזה תרגילים אתם חושבים שיתאים לי לעשות מבכינת סדק עצם הזנב שלא יעשה נזק.
האם אוכל לעשות מיליטרי פרס כי אני מאוד אוהב אותו למרות שאני לא עשיתי הוא נראה לי מאוד מועיל?
בחדר כושר אני רוצה לעשות מסה ולא סיבולת ולא חיטוב.
גיל 17 גובה 1.78 משקל 72 וחבל סתם לא לזוז אני מתוסכל מי שאני לא מתאמן אני רואה שיש לי חיים משעממים חחחח ויש אנרגיות שצריך לפרוק.
השיא במתח 11
שכיבות שמיכה 70 אבל מעדיף לא להתייחס לזה.
בטן לא עושה בטן רגילים(לא בריא) אלא אולר מספריים וכאלה בשביל הסיבולת 7 דקות(דקה כל תרגיל) בלי מנוחה ולא בשביל קוביות אלא סיבולת.
הכושר שהיה לי לפני הסדק זה הרוב הסיבולת לב ריאה וסיבולת בגוף(בכללי).
מאמן שפגשתי פעם אחת אמר משהו שממש אהבתי שאני חושב שהוא צודק והיה קשה להודות בזה.
"מתאמני סיבולת(ריצות וכאלה) הם ממש תותחים וזה התמדה קשה אבל הבעיה שלהם שזה נהיה אובססיביות כל הריצות ואי אפשר לוותר על זה ולא מוכנים להתאמן פיתוח גוף כי הקטע של המתאמני סיבולת זה הסבל שהם מכורים לזה שאם הם לא מרגישים סבל הם חושבים שלא עשו כלום והמתאמני סיבולת עם התמדה גבוהה מאוד הבעיה שנעולים על זה באובססיביות" והמאמן הזה צודק בגדול אז אני רוצה לבדוק חדר כושר במקום הסיבולת(לא אפשרי עכשיו).
עריכה: האורטופד אמר שמה שיש לי זה לא חמור אלא זה יעבור אחרי חודש ולעשות צילום ליתר ביטחון זה לא משהו לכמה חודשים(בשורה טובה).
סליחה על החפירה ואשמח לעצות.

חג פורים שמח:37mv:

נראה לי הדבר הזה היה יותר פריקה מאשר שאלה חח
בכל מקרה, תן לפלג גוף התחתון מנוחה עד שזה יחלים, עם כל מה שמשתמע מזה, כולל מיליטרי פרס
כל השאר, על עוד אין כאב זה אמור להיות בסדר, רק אל תגזים, שלא בבת אחת תיצור יותר נזק
אחרי זה, ואחרי אישור של אורטופד, תוכל לחזור להתאמן

• פותח/ת השרשור
נראה לי הדבר הזה היה יותר פריקה מאשר שאלה חח
בכל מקרה, תן לפלג גוף התחתון מנוחה עד שזה יחלים, עם כל מה שמשתמע מזה, כולל מיליטרי פרס
כל השאר, על עוד אין כאב זה אמור להיות בסדר, רק אל תגזים, שלא בבת אחת תיצור יותר נזק
אחרי זה, ואחרי אישור של אורטופד, תוכל לחזור להתאמן
להירשם חודש או כבר שלושה חודשים?
המאמן יוכל לעזור לי אתה חושב במחשבה מה לעשות וכל אלה?
רק מקווה שהמאמן לא יזלזל בי ויביא לי תוכנית מעפנה רק שיבין שאני רציני.

להירשם חודש או כבר שלושה חודשים?
המאמן יוכל לעזור לי אתה חושב במחשבה מה לעשות וכל אלה?
רק מקווה שהמאמן לא יזלזל בי ויביא לי תוכנית מעפנה רק שיבין שאני רציני.
תירשם אחרי שתבריא
וזה מאוד תלוי במאמנים בחדר כושר שתירשם אליו, קשה לדעת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית